یه آماری گرفتن
اولن که اگه اون اعداد بولد شده تعداد رای دهنده ها باشه جامعه آماریش 1000 نفر هم نیست ... {2} دومن الان به آماره فروش دو کنسول نگاه کنید حداقل یه اختلاف 3 - 4 میلیونی میبینید پس بحث راجع به اینکه این بازی رو کدوم کنسول بیشتر میفروشه و اینو از موفقیت های تبلیغات سونی دونستن کاملا اشتباهه .
- - -ویرایش - - -
حرکت سونی در تشخیص موفقیت Destiny و پیشرو بودنش در نسل حاضر و تبدیل یک بازی مولتی پلتفرم، انم از سازنده محبوب ترین بازی برند رقیب، به یکی از مورد انتظارترین بازی های کنسول خودش که اتفاقا میتونه عین یک انحصاری بزرگ براش کنسول سلر باشه هست که حرکت هوشمندانه محسوب میشه نه تبلیغات مضحکانه این چنینی. چون این حرکت مایکروسافت بیشتر به گریه زاری و موحش شبیه هست تا تبلیغ!
در کل Destiny همون بازی هست که در گذشته نچندان بعید عموم فن های مایکرو معتقد بودن یا انحصاری زمانی برند Xbox میشه و یا محتوای انحصاری خواهد داشت و ... اما در حال حاضر تمام قد برگ برنده سونی تو ماه های پایانی سال محسوب میشه. انم تو شرایطی که میزان فروش کنسول ها و عدد نهایی فروش هرکدوم تا پایان سال اول عرضه میتونه خیلی روشن کننده باشه. باندل انحصاری، محتوای انحصاری، تبلیغات انحصاری و احتمالا کیفیت بهتر برای کنسول سلر ترین بازی سه ماهه پایانی سال. کاملا مشخصه که کی باهوشه و کی نیست!
شما این حرکت رو یه آشنایی با بازار میبینی اما من کاملا دارم حسرت اون سال هایی رو میبینم که HALO برای PS عرضه نمیشد این رو میشه علاوه بر کلی مانور دادن رو این بازی سره چیزهایی مثل مشاوره گرفتن از بانجی برای ساختن DS4 هم دید به نظر من این تنها یه معنی میده : درس گرفتن .
Destiny به اندازهی یک بازی انحصاری سیستم سلر باشه ؟؟ من که فکر نمیکنم ، هیچوقت بازی های مولتی پلتفرم نمیتونن به اندازهی یک انحصاری سیستم سلر باشن الان اگه به نظرتون ناتی داگ که شرکتش ماله سونی هست میومد TLOU رو برای Xbox هم عرضه میکرد فروش PS3 در آخر نسل اینقدر رشد میداشت ؟؟ به هیچوجه پس خواهشا یه بازی مولتی پلتفرم رو با یه بازی انحصاری مقایسه نکنید هیچکس به خاطر یه بازی مولتی تصمیم به خرید یک کنسول نمیکنه ( اگر اینجوری بود باید الان تو همین هفته که کسایی که وان بخرن میتونن این بازی رو مجانی بگیرن فروش وان سر به فلک بکشه این که این بازی رو
مجانی بگیرین خیلی بهتر از اون همه محتویات انحصاری
زمانی نیست ؟؟)
درسته کسی اینجا ادعا نکرد سونی باهوش نیست ولی واسه این که گفتین مایکرو باهوش نیست لازمه اسم بازی هایی مثل Fifa و COD و the witcher و ... رو بیارم که وضعیت مشابهی با Destiny رو روی XBOX دارن ؟؟
اول اینکه سونی میتونست این هزینه رو برای یه بازی فرست پارتی تخصیص بده و برای پرفروش و مهم ترین ماه های سال یه انحصاری بزرگ از خودش داشته باشه اما بجای اینکار امد روی یه بازی ترد پارتی ریسک کرد چون نیم درس بزرگی از دلیل موفقیت 360 توی نسل قبل گرفته بود
این حرف دیگه خیلی عجیبه !!! یعنی سونی میتونست با همین مقدار سرمایه یه انحصاری خوب در حده Destiny بسازه اما این کار رو نکرد و اومد فقط محتویات انحصاری و تبلیغات یه بازی مولتی پلتفرم رو گرفت ؟؟ مطمئنن اینطور نیست. سونی به نظره من بیشتر این بازی رو به خاطر پر کردن جای خالی یه رقیب برای HALO میخواست و چه رقیبی بهتر از بازیه بعدی خالق HALO ؟؟ ( سونی یا سرمایه کافی برای انجام این کار توسط خودش رو نداشت یا تواناییش رو وگرنه مسلما یه بازی انحصاری رو به مولتی پلتفرم ترجیح میداد )
اما در عوض مایکروسافت روی CoD و TF سرمایه گذاری کرد که جفتشون هم چندان موفق بنظر نمیرسن. CoD که به وضوح دیگه تاثیر گذشته رو نداره و عملا همه میدونن که دورش گذشته. TF هم علاوه بر اینکه نتونست منحنی های فروش رو به نفع مایکرو جا به جا کنه خیلی زود تحت تاثیر موفقیت PS4 قرار گرفت و هنوز نیومده ان بار تلویحا برای کنسول رقیب تایید شد و اگه نگیم قطعا، به احتمال خیلی زیاد شماره دومش برای PS4 هم میاد. حالا با همه این شرایط اگه باز هم شما دوست داری معتقد باشی همه این تصمیم هارو یک فرد کند ذهن هم میتونست بگیره نظرت کاملا محترم هست!
در مورده COD لازمه به فاجعهی BO2 و بعدش فروش ghost اشاره کنم ؟؟ مطمئنا cod یکی از بهترین بازی های ممکن برای سرمایهگذاری هست این بازی یه مدت تو اوج بود درسته که افت کرده ولی هنوز طرفداران خودش رو داره و کی گفته نمیتونه دوباره خودش رو احیا بکنه ؟؟ مطمئنا COD برای اکتیوژن خیلی مهمه و هرگز نمیزاره این بازی از بین بره تا اینجا هم که به این وضع کشیده شده به خاطر سیل عظیمی از طرفدارای این بازی هست که در هر صورت این بازی رو میخرن و اکتی هم تا وقتی که این خرج کمی که برای پیشرفت بازی میکنه و فروشی که از طرف مقابل این بازی داره رو مقایسه کنه وضع همین میمونه ( البته به شخصه به این شماره امیدوارم )
در مورد TF لازمه اشاره کنم کسایی که داریم ازشون حرف میزنیم تو کارنامشون MW2 رو از سری COD دارن و این اولین بازیشون بعد از جدا شدن از اکتی هست نمرات بازی هم برای یک بازی FPS بسیار قابل قبوله تنها مشکلش فروش این بازی بود که اونم با توجه به فروش XONE تا اون موقع و جو منفیی که اون زمان دوره مایکرو و کنسولش وجود داشت کاملا طبیعیه پس باز هم به نظره من مایکرو در سبک FPS جلوتر هست 1.( خیلی جلوتر با توجه به اینکه مایکروسافت HALO رو هم داره و TF براش انحصاری بود نه اینکه محتویات انحصاری داشته باشه )2.(در حاله حاضر به نظره من Destiny به تنهایی با COD قابل مقایسه هست که هر دو شرایط مشابهی رو برای دو کنسول رقیب دارن هر دو فن بیس زیادی دارن و هردو فروش زیادی خواهند داشت ) 3.( در مورده اینکه ادامهی TF بر روی PS4 میاد یا نه من خبر موثقی نشنیدم اگه شما چیزی غیر از حدث گمان شنیدین ممنون میشم منبعی رو به من معرفی کنید )