طعنه ماکروسافت به سونی برای تبلیغات Destiny

• Thread starter Thread starter PD
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PD

کاربر سایت
destiny_fragrance.jpg

همانطور که می دانید سونی با بانجی و اکتیویژن برای چندین محتوای انحصاری قرارداد دارد، اما انگار این قرار داد شامل بخش تبلیغاتی بازی نیز میشود.

ماکروسافت دیروز به مناسبت نزدیک شدن به عرضه Destiny تبلیغ تقلبی برای عطر Destiny درست کرد و در وبسایت آن نوشت : خیلی خب قضیه از این قراره Destiny عنوان اول شخصی حماسی است که برای Xbox هم موجود می باشد. نکته این جاست که ما اجازه تبلیغ برای آن را نداریم و این کار را هم نمی کنیم. مرسی که با بو کردن فهمیدید خبری است و حالا بازی را تهیه کنید و افسانه شوید.

در ادامه این سایت لینک خرید بازی را از فروشگاه های آنلاین ارائه میدهد.در آخر حیف است که میدانیم این عطر واقعا در حال ساخت نیست ، شاید هیچ وقت نفهمیم که یک جادوگر اهل ماه چه بو ای میدهد.

Destiny the Fragrance takes a swing at Sony’s exclusivity deal | VG247

شما میگی حرکت هوشمندانه من میگم حرکت بچه گانه. این کار دیگه هوشمندانه نداره که. حق انحصار تبیلغات در دست سونیه. حالا این حرکتی که زده هر طور حساب کنید باز هم تبلیغاته. هوشمندانش کجاست من نمیفهمم. اینکه مایکرو نمیتونه مثل یه جنتلمن این مورد رو قبول کنه و از یه سوراخ سمبه وارد میشه واسه تبلیغات اسمش حرکت هوشمندانه است؟

بازی قراره برای کنسول XO عرضه بشه بعد حق معرفیش رو به گیمرها نداره اونم به خاطر پول های سونی حالا ماکرو اومده با یک ترفند کاملا هوشمندانه به سونی تعنه زد بعد این وسط ماکرو جنتلمن هست و سونی که این حرکت چیپ رو زده جنتلمنه؟

فن بازی تا کی..؟

بازی قراره برای کنسول XO عرضه بشه بعد حق معرفیش رو به گیمرها نداره اونم به خاطر پول های سونی حالا ماکرو اومده با یک ترفند کاملا هوشمندانه به سونی تعنه زد بعد این وسط ماکرو جنتلمن هست و سونی که این حرکت چیپ رو زده جنتلمنه؟

فن بازی تا کی..؟
وقتی مایکرو سر بازی های دیگه قرارداد میبنده مشکل نیست اما وقتی سونی قرارداد میبنده میشه اخ اخ؟ در هر صورت هر چی میخواد باشه بالاخره قرارداده که بسته. باید بری یقه اکیتیویژن رو بگیری نه سونی رو. گیمر هم اگه گیمر باشه مطمئن باش میفهمه این یه بازی مولتی پلتفرم هست. گیمری که نمیدونه کلا این بازی چیه همون بهتر بره بشیه TVـش رو ببینه.

جمله آخرت هم که خدا بود :دی خدا قوت :دی

فن بازی تا کی..؟
Terova : فن بازی تا کی ... ؟ :d

وقتی مایکرو سر بازی های دیگه قرارداد میبنده مشکل نیست اما وقتی سونی قرارداد میبنده میشه اخ اخ؟ در هر صورت هر چی میخواد باشه بالاخره قرارداده که بسته. باید بری یقه اکیتیویژن رو بگیری نه سونی رو. گیمر هم اگه گیمر باشه مطمئن باش میفهمه این یه بازی مولتی پلتفرم هست. گیمری که نمیدونه کلا این بازی چیه همون بهتر بره بشیه TVـش رو ببینه.

جمله آخرت هم که خدا بود :دی خدا قوت :دی

قضیه فرق میکنه ماکرو قرار داد می بنده که یک بازی انحصاری زمانی باشه کاری که سونی هم می تونه بکنه ولی وقتی ی کبازی انحصاری نیست وقراره رو پلتفروم های دیگه هم زمان عرضه بشه خنده داره حق تبلیغ بازی رو باقی شرکت ها نداشته باشن مثل این میمونه شرکتهای ایرانسل و همراه اول حق 3G رو کسب کنن بعد ایرانسل پول بده بگه همراه اول حق نداره به مشتری هاش اعلام کنه که 3G هم میتونن استفاده کنن.
در مورد قسمت دوم حرفت که میگی گیمر اگر گیمر باشه..؟ با این حرفت میلیارد دلار هزینه ای که سالانه خرج تبلیغات شرکتها میشه رو به سُخره گرفتی واونها دیگه نباید تبلیغ کنن چون هر کی گیمر باشه میدونه فلان بازی عرضه شده؟

این عطر که فقط یه تبلیغ ساده هست، اصل کاری اون Destiny مجانی هست که مایکروسافت قراره به اونایی که تو هفته پیش رو Xbox One رو میخرن بده :biggrin1: فوق العاده حرکت جالب و به قول دوستان هوشمندانه ای از طرف مایکروسافت بوده، هم تبلیغ بازی رو کرده و هم یه برنامه خاص واسه فروش بیشتر کنسولش داره که قطعا به نفع مشتری هست.
یعنی گیمری که واسه یه عنوان free بخواد x1 بگیره گیمر نیست

حرکت سونی در تشخیص موفقیت Destiny و پیشرو بودنش در نسل حاضر و تبدیل یک بازی مولتی پلتفرم، انم از سازنده محبوب ترین بازی برند رقیب، به یکی از مورد انتظارترین بازی های کنسول خودش که اتفاقا میتونه عین یک انحصاری بزرگ براش کنسول سلر باشه هست که حرکت هوشمندانه محسوب میشه نه تبلیغات مضحکانه این چنینی. چون این حرکت مایکروسافت بیشتر به گریه زاری و موحش شبیه هست تا تبلیغ!

در کل Destiny همون بازی هست که در گذشته نچندان بعید عموم فن های مایکرو معتقد بودن یا انحصاری زمانی برند Xbox میشه و یا محتوای انحصاری خواهد داشت و ... اما در حال حاضر تمام قد برگ برنده سونی تو ماه های پایانی سال محسوب میشه. انم تو شرایطی که میزان فروش کنسول ها و عدد نهایی فروش هرکدوم تا پایان سال اول عرضه میتونه خیلی روشن کننده باشه. باندل انحصاری، محتوای انحصاری، تبلیغات انحصاری و احتمالا کیفیت بهتر برای کنسول سلر ترین بازی سه ماهه پایانی سال. کاملا مشخصه که کی باهوشه و کی نیست!

قضیه فرق میکنه ماکرو قرار داد می بنده که یک بازی انحصاری زمانی باشه کاری که سونی هم می تونه بکنه ولی وقتی ی کبازی انحصاری نیست وقراره رو پلتفروم های دیگه هم زمان عرضه بشه خنده داره حق تبلیغ بازی رو باقی شرکت ها نداشته باشن مثل این میمونه شرکتهای ایرانسل و همراه اول حق 3G رو کسب کنن بعد ایرانسل پول بده بگه همراه اول حق نداره به مشتری هاش اعلام کنه که 3G هم میتونن استفاده کنن.
در مورد قسمت دوم حرفت که میگی گیمر اگر گیمر باشه..؟ با این حرفت میلیارد دلار هزینه ای که سالانه خرج تبلیغات شرکتها میشه رو به سُخره گرفتی واونها دیگه نباید تبلیغ کنن چون هر کی گیمر باشه میدونه فلان بازی عرضه شده؟

آقای ضدِّ فن

آیا میدانستید حق تبلیغات CoD:AW در انحصار مایکرو است؟؟؟؟؟؟

حرکت سونی در تشخیص موفقیت Destiny و پیشرو بودنش در نسل حاضر و تبدیل یک بازی مولتی پلتفرم، انم از سازنده محبوب ترین بازی برند رقیب، به یکی از مورد انتظارترین بازی های کنسول خودش که اتفاقا میتونه عین یک انحصاری بزرگ براش کنسول سلر باشه هست که حرکت هوشمندانه محسوب میشه نه تبلیغات مضحکانه این چنینی. چون این حرکت مایکروسافت بیشتر به گریه زاری و موحش شبیه هست تا تبلیغ!

در کل Destiny همون بازی هست که در گذشته نچندان بعید عموم فن های مایکرو معتقد بودن یا انحصاری زمانی برند Xbox میشه و یا محتوای انحصاری خواهد داشت و ... اما در حال حاضر تمام قد برگ برنده سونی تو ماه های پایانی سال محسوب میشه. انم تو شرایطی که میزان فروش کنسول ها و عدد نهایی فروش هرکدوم تا پایان سال اول عرضه میتونه خیلی روشن کننده باشه. باندل انحصاری، محتوای انحصاری، تبلیغات انحصاری و احتمالا کیفیت بهتر برای کنسول سلر ترین بازی سه ماهه پایانی سال. کاملا مشخصه که کی باهوشه و کی نیست!

اولا مساله باهوش بودن و باهوش نبودن نیست !
دوما مایکروسافت و سونی شخص خاصی نیستند که با عنوان کی یا چه کسی , خطاب بشن ! مجموعه ای از افراد و برندها هستند ...
سوما در مورد انحصاری شدن تبلیغات Destiny سیاست سونی بسیار عالی بوده و این نشون دهنده ی یه سیاست خوب هست و نه باهوش بودن یا نبودن !
چهارما زمانی که مایکروسافت IP مثل HALO داره که کلا Destiny رو به هر نحوی ( و هر چقدر هم خوب ) زیر سایه ی این IP میره براش , تبلیغات برای destiny میتونست مفید باشه اما انقدری که برای PS4 مفید واقع شد برای X1 مفید نبود !
نیاز شدید مایکروسافت در این شرایط فقط و فقط HALO هست ! شخصا فکر میکنم اگر مایکروسافت هزینه میکرد برای Destiny ( از جمله کانتنت انحصاری و تبلیغات و ... ) باز هم روی PS4 بیشتر استقبال میشد ازش ...

آپدیت : مایکروسافت هزینه ی زیادی رو برای بازی های شوتر داشته توی سال گذشته و سال پیشرو از COD : G و COD AW ( کانتنت ها و تبلیغات انحصاری ) و Titanfall و Sunset Overdrive و Halo 5 و Halo : TMCC و ...
وقتی در این بخش مایکروسافت هم هزینه زیادی کرده هم بازی های زیادی داره سرمایه گذاری بیشتر هیچ وقت توجیه نخواهد داشت !
مشکل مایکروسافت جای دیگری است ...

آخرین ویرایش:
سوما در مورد انحصاری شدن تبلیغات Destiny سیاست سونی بسیار عالی بوده و این نشون دهنده ی یه سیاست خوب هست و نه باهوش بودن یا نبودن !

خوب اتخاذ یک تصمیم درست و یا یک سیاست خوب و کارآمد درنتیجه هوش بالا و تسلط کامل نسبت به تحلیل شرایط بازار هست. وقتی سونی میاد روی Destiny سرمایه گزاری وسیع همه جانبه میکنه و از لحظه اول معرفی کنسولش تا به این لحظه ان رو تو همه کنفرانس هاش همراه با برند PlayStation معرفی میکنه نشون دهنده هوش بالای مسوولین سونی در تشخیص روند بازار هست. چون پر واضح هست که در درجه اول سونی تحلیل درستی روی بازی های ترد پارتی و تاثیر انها توی بازار داشته و در درجه دوم شم دقیقی برای پیش بینی عنوانی که تو سال اول عرضه کنسول از همه موفق تر عمل میکنه و پتانسیل یکه تاز شدن رو داره. برای هر دو مورد هم دلیل دارم؛ اول اینکه سونی میتونست این هزینه رو برای یه بازی فرست پارتی تخصیص بده و برای پرفروش و مهم ترین ماه های سال یه انحصاری بزرگ از خودش داشته باشه اما بجای اینکار امد روی یه بازی ترد پارتی ریسک کرد چون نیم درس بزرگی از دلیل موفقیت 360 توی نسل قبل گرفته بود (که درواقع کیفیت بهتر و مارکتینک خیلی خیلی بهتر ترد پارتی های مهم و پرفروش روی این کنسول بود. عین CoD). نتیجش رو هم چند روز دیگه میبینیم. دستنی آمارهای فروش رو به نفع سونی تکون میده. دوم اینکه سونی خیلی زود فهمید و تشخیص داد که تو نسل حاضر دوره CoD تموم شده و آوانگارد کیه. الان هم بنظر من کیفی ذاتی خود Destiny و موفقیت PS4 در ترکیب با هم میتونن این بازی رو تبدیل به CoD این نسل بکنن.

اما در عوض مایکروسافت روی CoD و TF سرمایه گذاری کرد که جفتشون هم چندان موفق بنظر نمیرسن. CoD که به وضوح دیگه تاثیر گذشته رو نداره و عملا همه میدونن که دورش گذشته. TF هم علاوه بر اینکه نتونست منحنی های فروش رو به نفع مایکرو جا به جا کنه خیلی زود تحت تاثیر موفقیت PS4 قرار گرفت و هنوز نیومده ان بار تلویحا برای کنسول رقیب تایید شد و اگه نگیم قطعا، به احتمال خیلی زیاد شماره دومش برای PS4 هم میاد. حالا با همه این شرایط اگه باز هم شما دوست داری معتقد باشی همه این تصمیم هارو یک فرد کند ذهن هم میتونست بگیره نظرت کاملا محترم هست!

چهارما زمانی که مایکروسافت IP مثل HALO داره که کلا Destiny رو به هر نحوی ( و هر چقدر هم خوب ) زیر سایه ی این IP میره براش , تبلیغات برای destiny میتونست مفید باشه اما انقدری که برای PS4 مفید واقع شد برای X1 مفید نبود !
نیاز شدید مایکروسافت در این شرایط فقط و فقط HALO هست ! شخصا فکر میکنم اگر مایکروسافت هزینه میکرد برای Destiny ( از جمله کانتنت انحصاری و تبلیغات و ... ) باز هم روی PS4 بیشتر استقبال میشد ازش ...

جملات بالای شما در مارکتینگ و بیزنس محلی از اعراب نداره و کاملا غلط هست. هیچ کنسولی صرفا با یه بازی نمیتونه کارش رو پیش ببره و قطعا نیاز به عنوان های خوب زیادی داره. چون Halo خیلی موفق هست دلیل نمیشه که مایکرو دیگه دلش نخواد عنوان بزرگ دیگه ای در این سبک داشته باشه. خصوصا در شرایطی که Halo 4 اصلا وضعیت خوبی نداشت و گراف ها نشون میدن فن بیس عظیمش استقبال چندانی از آنلانیش نکردن و در مقام مقایسه با شماره های قبلی به طور محسوسی ضعیف عمل کرده. کلا هم مثال نقض CoD توی نسل قبل هست! تو شرایطی که خود بانجی هیلو میساخت مایکروسافت از CoD ها عین یک انحصاری بزرگ برای فروش کنسولش استفاده میکرد. تمام.

یه آماری گرفتن :-"

اولن که اگه اون اعداد بولد شده تعداد رای دهنده ها باشه جامعه آماریش 1000 نفر هم نیست ... {2} دومن الان به آماره فروش دو کنسول نگاه کنید حداقل یه اختلاف 3 - 4 میلیونی میبینید پس بحث راجع به اینکه این بازی رو کدوم کنسول بیشتر میفروشه و اینو از موفقیت های تبلیغات سونی دونستن کاملا اشتباهه .

- - -ویرایش - - -

شما این حرکت رو یه آشنایی با بازار میبینی اما من کاملا دارم حسرت اون سال هایی رو میبینم که HALO برای PS عرضه نمیشد این رو میشه علاوه بر کلی مانور دادن رو این بازی سره چیزهایی مثل مشاوره گرفتن از بانجی برای ساختن DS4 هم دید به نظر من این تنها یه معنی میده : درس گرفتن .
Destiny به اندازه‌ی یک بازی انحصاری سیستم سلر باشه ؟؟ من که فکر نمیکنم ، هیچوقت بازی های مولتی پلتفرم نمیتونن به اندازه‌ی یک انحصاری سیستم سلر باشن الان اگه به نظرتون ناتی داگ که شرکتش ماله سونی هست میومد TLOU رو برای Xbox هم عرضه میکرد فروش PS3 در آخر نسل اینقدر رشد میداشت ؟؟ به هیچوجه پس خواهشا یه بازی مولتی پلتفرم رو با یه بازی انحصاری مقایسه نکنید هیچکس به خاطر یه بازی مولتی تصمیم به خرید یک کنسول نمیکنه ( اگر اینجوری بود باید الان تو همین هفته که کسایی که وان بخرن میتونن این بازی رو مجانی بگیرن فروش وان سر به فلک بکشه این که این بازی رو مجانی بگیرین خیلی بهتر از اون همه محتویات انحصاری زمانی نیست ؟؟)
درسته کسی اینجا ادعا نکرد سونی باهوش نیست ولی واسه این که گفتین مایکرو باهوش نیست لازمه اسم بازی هایی مثل Fifa و COD و the witcher و ... رو بیارم که وضعیت مشابهی با Destiny رو روی XBOX دارن ؟؟

اول اینکه سونی میتونست این هزینه رو برای یه بازی فرست پارتی تخصیص بده و برای پرفروش و مهم ترین ماه های سال یه انحصاری بزرگ از خودش داشته باشه اما بجای اینکار امد روی یه بازی ترد پارتی ریسک کرد چون نیم درس بزرگی از دلیل موفقیت 360 توی نسل قبل گرفته بود

این حرف دیگه خیلی عجیبه !!! یعنی سونی میتونست با همین مقدار سرمایه یه انحصاری خوب در حده Destiny بسازه اما این کار رو نکرد و اومد فقط محتویات انحصاری و تبلیغات یه بازی مولتی پلتفرم رو گرفت ؟؟ مطمئنن اینطور نیست. سونی به نظره من بیشتر این بازی رو به خاطر پر کردن جای خالی یه رقیب برای HALO میخواست و چه رقیبی بهتر از بازیه بعدی خالق HALO ؟؟ ( سونی یا سرمایه کافی برای انجام این کار توسط خودش رو نداشت یا تواناییش رو وگرنه مسلما یه بازی انحصاری رو به مولتی پلتفرم ترجیح میداد )

اما در عوض مایکروسافت روی CoD و TF سرمایه گذاری کرد که جفتشون هم چندان موفق بنظر نمیرسن. CoD که به وضوح دیگه تاثیر گذشته رو نداره و عملا همه میدونن که دورش گذشته. TF هم علاوه بر اینکه نتونست منحنی های فروش رو به نفع مایکرو جا به جا کنه خیلی زود تحت تاثیر موفقیت PS4 قرار گرفت و هنوز نیومده ان بار تلویحا برای کنسول رقیب تایید شد و اگه نگیم قطعا، به احتمال خیلی زیاد شماره دومش برای PS4 هم میاد. حالا با همه این شرایط اگه باز هم شما دوست داری معتقد باشی همه این تصمیم هارو یک فرد کند ذهن هم میتونست بگیره نظرت کاملا محترم هست!

در مورده COD لازمه به فاجعه‌ی BO2 و بعدش فروش ghost اشاره کنم ؟؟ مطمئنا cod یکی از بهترین بازی های ممکن برای سرمایه‌گذاری هست این بازی یه مدت تو اوج بود درسته که افت کرده ولی هنوز طرفداران خودش رو داره و کی گفته نمیتونه دوباره خودش رو احیا بکنه ؟؟ مطمئنا COD برای اکتیوژن خیلی مهمه و هرگز نمیزاره این بازی از بین بره تا اینجا هم که به این وضع کشیده شده به خاطر سیل عظیمی از طرفدارای این بازی هست که در هر صورت این بازی رو میخرن و اکتی هم تا وقتی که این خرج کمی که برای پیشرفت بازی میکنه و فروشی که از طرف مقابل این بازی داره رو مقایسه کنه وضع همین میمونه ( البته به شخصه به این شماره امیدوارم )
در مورد TF لازمه اشاره کنم کسایی که داریم ازشون حرف میزنیم تو کارنامشون MW2 رو از سری COD دارن و این اولین بازیشون بعد از جدا شدن از اکتی هست نمرات بازی هم برای یک بازی FPS بسیار قابل قبوله تنها مشکلش فروش این بازی بود که اونم با توجه به فروش XONE تا اون موقع و جو منفیی که اون زمان دوره مایکرو و کنسولش وجود داشت کاملا طبیعیه پس باز هم به نظره من مایکرو در سبک FPS جلوتر هست 1.( خیلی جلوتر با توجه به اینکه مایکروسافت HALO رو هم داره و TF براش انحصاری بود نه اینکه محتویات انحصاری داشته باشه )2.(در حاله حاضر به نظره من Destiny به تنهایی با COD قابل مقایسه هست که هر دو شرایط مشابهی رو برای دو کنسول رقیب دارن هر دو فن بیس زیادی دارن و هردو فروش زیادی خواهند داشت ) 3.( در مورده اینکه ادامه‌ی TF بر روی PS4 میاد یا نه من خبر موثقی نشنیدم اگه شما چیزی غیر از حدث گمان شنیدین ممنون میشم منبعی رو به من معرفی کنید )

آخرین ویرایش:
Cloud Strife@
سر صبح هست و اصن حال نداشتم دونه دونه راجع به نظراتت بگم و سعی میکنم کلی بگم تا فردا :d
ببین باهات کاملا موافقم که یه جورایی مایکروسافت و سونی در پی یارکشی ترد پارتی هستن و مثل یه تیم عمل میکنن و یه جورایی پول میدن بازیکن میخرن ...
ولی ببین من میگم اگر سونی رفت سراغ اکتیوژن و بانجی , مایکروسافت هم رفت دنبال ریسپاون ( هر چند شخصا نظرم بیشتر رو بانجی هست ) اما ببین اگه روی ترد پارتی زوم کنیم تو بخش FPS ( با فرض بر اینکه ژانر FPS پرفروشترین ژانر باشه ) الان یه طرف ما سونی و Destiny رو داریم با کانتنها و تبلیغات انحصاری و همچنین K:SF , در طرف دیگر مایکروسافت هست با TF و CoD و دوتا Halo معرفی شده و همچنین Destiny !!!
من از هر نظر نگاه میکنم پرفروشترین و کنسول سلر ترین ژانر که FPS باشه سنگینی میکنه به سمت مایکروسافت ! ولی اینطور نبوده تا به اینجا !!! دلیلش جای دیگه ای هست .
به نظرم یار کشی مایکروسافت نسبتا بهتر بوده اما جایی که بازی رو باخته توی زمان حال نیست ! دقیقا اونجایی هست که نسل قبل سونی باهاش مواجه بود !
یعنی بحران داخلی , بحران مدیریت ... یعنی اونجایی که نه سیاست های کلی مایکروسافت مشخص بود و نه سیاست های بخش های مختلفش و هر روزی به دست بالمر و دن ماتریک و غیره به یه شکل در میومد !!!
X1 اگه کمتر میفروشه , اگه Destiny رو PS4 بیشتر میفروشه , اگه TF ( با اون همه تبلیغات و جوایز ) باز هم نمیتونه به فروش X1 کمک کنه ( که البته مقداری کمک کرده بدون شک ) اینا دلایلش سخت افزار ضعیف تر نیست !
دلایلش تو گذشته نمایان هست !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or