سلام من وقتی می خوام به لایو وصل بشم تا قسمت internet می ره ولی به لایو وصل نمی شه علتش چیه؟
سلام
من يك سوال داشتم
من ميخوام با واير لس به لايو وصل شم ميشه كه بدون خريد اون قطعه با همين واير لس خودم
كه الان دارم ازش استفاده ميكنم برم لايو؟
نیست متعسفانه اه دارم قاطی میکنما کسی لنگه مدم من داره بگه کجای ستینگ این مدمه ؟؟؟؟؟
سلام
من يك سوال داشتم
من ميخوام با واير لس به لايو وصل شم ميشه كه بدون خريد اون قطعه با همين واير لس خودم
كه الان دارم ازش استفاده ميكنم برم لايو؟
مگه پشت ايكس باكست پرت lan نداره؟سلام دوستان من 1 وایرلس d-link دارم پشتش جای lan داره و کابل lan هم دارم چه جوری میشه xbox be وایرلس وصل کنیم من نیمخوام این وایرس اداپتور رو بخرم اگه میشه راهنمایی کنید اگه هم نه که بگید ممنون میشم قیمت این wirles adabtor چند هست
پرت lan داره ویندوز منم 7 هست share کردن کامپیوترشم بلد نیسم .حالا چه جوری وصل کنم اما کانکت نیمشه کلا نمیدونم آیا میشه کابل lan وصل کنم به وایرلس حالا چه جوری کانکت کنم از طریق مودم بلد بودم تنظبماتشم انجام دادم اونا که واسه مودم هست اما زدم کانکت نشد چه کار کنممگه پشت ايكس باكست پرت lan نداره؟
ميخواي به لايو وصل بشي؟پرت lan داره ویندوز منم 7 حالا چه جوری وصل کنم یوز و پسورد و هم چیز رو زدم در xbox اما کانکت نیمشه
اره اگه خدا بخواد بلدی ممنون میشم کمک کنیميخواي به لايو وصل بشي؟
بار اولم نیست 1 بار دستگام بن شده با این بار میشه بار دوم این که گفتی برای مودم بلد هستم اما وایرلس رو همین کار که برای مودم بود انجام دادم همچیشم رو اتوماتیک هست یک بارم دستی وارد کردم برای من وایرلس هست نه مودم کد امنیتی داره که اونم 1 بار تو قسمت تنضیمات رو حالت open گزاشتم اما نشد موقعی که میخوام به لایو وصل شم این ارور میده از طریق وایرلس theres a problem with your connection select more info for a description of the problem and how you can fix itميخواي به لايو وصل بشي؟
اگه دفعه ي اولته كه بايد يه ايميل يا پسورد بدي و بعدم يه گيمر تگ انتخاب كني فقط كابل LAN رو بزن پشت مودم و پشت ايكس باكس بعد برو تو تنظيمات ايكس باكس تو قسمت NETWORK همه چي رو بزار رو اتوماتيك بعد TEST XBOX LIVE CONNECTION رو بزن تا به لايو وصل بشي
اين ارور معمولا مال وقتي كه تنظيما ت ايكس باكس درست نباشه مثلا ip address اون كد امنيتي هم ربطي نداره فقط مال وايرلسه شما همه ي تنظيمات رو دستي بدهبار اولم نیست 1 بار دستگام بن شده با این بار میشه بار دوم این که گفتی برای مودم بلد هستم اما وایرلس رو همین کار که برای مودم بود انجام دادم همچیشم رو اتوماتیک هست یک بارم دستی وارد کردم برای من وایرلس هست نه مودم کد امنیتی داره که اونم 1 بار تو قسمت تنضیمات رو حالت open گزاشتم اما نشد موقعی که میخوام به لایو وصل شم این ارور میده از طریق وایرلس theres a problem with your connection select more info for a description of the problem and how you can fix it