Soap McTavish
کاربر سایت
تو کنترل پنل برو به نتورک ستینگ بعدش کانکشنه اترنتو با کانکشنه وایرلش دوتاره با کلید ctrl با هم نگه دار بعد کلیک راست کن و بریدج کانکشنو بزن!
ای برا ویندوز Xp بود!
ای برا ویندوز Xp بود!
مودمت اگه روتر هست خوب برنامه usb رو دانلود کن و نصب و تو تنظیمات مودمت از حالت بریج درش بیار (رمز و پسورد رو تو مد وارد کنی) بعد کابل lan رو به xbox و usb رو به pc بزن.(تنظیمات Xbox رو هم اتوماتیک بدار).
یا اینکه lan رو به pc بزن , اگه هنوز بریج هست رو کانکشنی که ساختی تو تنظیمات و قسمت ادوانس .کانکشن شرینگو رو فعال کن و تو اونقسمت پورت لن ایکباکس رو انتخاب کن تا شر کنه.(فک کنم firewall رو باید خواموش کنی تا ایکس باکس به اینترنت وصل شه)
فک کردم می خوای کاری کنی که هم به PC وصل شی هم XBOX.دوست عزیز فک کنم از منظور من متوجه نشدی .من میخام مستقیم مودم رو به ایکس باکس بزنم.نه xboxرو به اینترنت pc.
از این استفاده میکنم>>>>TP LINK TD-8811
---------- نوشته در 09:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:36 AM ارسال شده بود ----------
اقا یکی جواب بده.
به اجتمال زیاد شما هم از پارس انلاین سرویس میگیرد برای حل این مشکل به تنظیمات مودم بروید (تو مرورگر کامپیوترتون 192.168.1.1 رو تایپ کنید) بعد به قسمت تنظیمات Wan بروید و حالت مودم رو از Routing یا PPPoE به Bridge تغییر بدید حالا مودم رو یکبار خاموش و دوباره روشن کنید و تو تنظیمات نتورک Xbox به قسمت Additional Setting برید و یوزر نیم و پسورد ISP تون رو اونجا وارد کنیدسلام
بچه ها من امروز خواستم دستگاهو به لایو وصل کنم.
وقتی مودمو وصل ردم و ایکس باکس لایو رو زدم پبام داد که یک اپدیت موجوده و باید اول اپدیت رو انجام بدی متم وفتی زدمش ارور داد و گفت تست کانکشن کن.
منم وقتی تست کانکشن می کنم می گه mtu پایین داری و برا لایو حداقل باید ۱۳۸۶ باشه.این جریانش چیه؟
خوب تو قسمت نتورک ستینگ Xbox برو و یوزرنیم و پسورد ISP رو وارد کنرفیق وقتی گزاشتم رو اون چیزی که گفتی کردم ولی هم چراغ اینترنت خاموش شد هم اینکه واقعا اینترنت قطع شد!