احيانا وارد بازي ميشيد نميگه بايد اپديت كنيد، بعد شما نميكني و به صورت اتوماتيك ديسكانكت ميشه؟؟
چرا میگه دانلود کن
ولی من وقتی دانلود را میزنم بعد از 1 دقیقه ارور میده
احيانا وارد بازي ميشيد نميگه بايد اپديت كنيد، بعد شما نميكني و به صورت اتوماتيك ديسكانكت ميشه؟؟
من خودم مشکلما حل کردم تا حدودی ولی نمیدونم چرا وقتی وارد بازی میشم دیسکانکت میشم
کسی میدونه؟
می تونه از پینگ باشه
از فعال نکردن NAT هم می تونه باشه.
شما اگر بتونی روی اینترنت دیگه ای به غیر از اینترنت خودت تست کنی که ببینی اونجا هم مشکل قطعی بعد از ورود به بازی داری یا نه خوبه ...
آقا کسی میتونه با توجه به این تصویر کمکم کنه؟
آقا منم مشکل mtu دارم.mtu رو هم بالای 1369 که گفته گذاشتم(1380)،ولی بازم دوباره همین ارور میاد. چی کار کنم؟
مودمم symphony sy 4024.از پارس آنلاین هم سرویس میگیرم.
سلام . من میخوام به لایو وصل بشم ولی وقتی میگه باید آپدیت کنی و میزنم آپدیت کنه ارور میده . مشکل چیه ؟
شما روی 1492 یا 1500 بذارید MTU رو تست کنید
شما تنظیمات دستی رو کامل انجام دادید طبق آموزش؟
NAT رو هم انجام دادید؟
http://up.iranblog.com/images/7v1o8bpn2matuw60w7l0.pngاول این که لطف کن عکسها رو جایی آپلود میکنی به صورت Thumbnail بذارش اینجا
دوم اینکه اگر بتونی از اون 3 زیرمجموعه دیگه یعنی DMZ و PortMapping و PortTrigger عکس بذاری خوبه.
البته DMZ کلیه پورت ها رو باز می کنه.می تونی برای تست فعالش کنی ببینی مشکل حل میشه یا نه
من ای پی رو رو اتوماتیک گذاشتم ولی تنظیمات nat رو انجام دادم ولی اون دو تا ای پی که باید از ای اس پیم بگیرم رو نگرفتم . یعنی به خاطر همونه ؟ اخه میگه اپدیت باید بکنی ولی اپدیت جلو نمیره و ارور میده
دستگاه هم اسلیم خامه
ISP من شاتل ِ!میشه DNS شاتل رو بدید!
مودمم TP-LINK ِ! ــ IP این مودم همون 192.168.1.1 ــه؟