طریقه اتصال به XBox Live به 4 روش

یه سوال اگه اکانت 1 ماهه سیلور تموم شد با توجه به نبود کارت اعتباری تو ایران مجبوریم از سیلور استفاده کنیم اون 1 ماه اعتبار تموم شد چطور شارژ کنیم

یه سوال اگه اکانت 1 ماهه سیلور تموم شد با توجه به نبود کارت اعتباری تو ایران مجبوریم از سیلور استفاده کنیم اون 1 ماه اعتبار تموم شد چطور شارژ کنیم

اون اکانت Gold هست که بعد از 1 ماه به اتمام میرسه.
اکانت Silver رایگانه و همیشه هم هست روی کنسول.
سایت بازیسنتر اکانت Gold رو در 2 نوع 3 ماهه و 1 ساله با قیمت خیلی مناسب می فروشه. ;)

دوستان میدونم که اینجا جای مناسبی واسه طرح این سوال نیست ولی چون به کمک فوری نیاز دارم وقت کافی واسه سرچ نداشتم گفتم جای باشه که اساتید حضور داشته باشند
من فکر کنم چند بازی ایکس باکس رو بدون داشتن پروفایل بازی کردم یا شایدم داشتم نمیدونم
ولی امشب که اومدم تو داشبورد دیدم گزینه کریت پروفایل زده یه پروفایل ساختم ولی تمام سیوها و اچیومنتام از بین رفت ولی حجم مموری کارت سر جاشه یعنی سیوها هست
حالا میخوام ببینم چطور پروفایل سابقمو بیارم که سیوها برگرده
یا اگه بشه سیوهای جدید رو بیارم رو این پروفایل جدیدم
من که هرچی گشم پروفایلمو پیدا نکردم
کمک فوری میخوام
ممنون

دوستان میدونم که اینجا جای مناسبی واسه طرح این سوال نیست ولی چون به کمک فوری نیاز دارم وقت کافی واسه سرچ نداشتم گفتم جای باشه که اساتید حضور داشته باشند
من فکر کنم چند بازی ایکس باکس رو بدون داشتن پروفایل بازی کردم یا شایدم داشتم نمیدونم
ولی امشب که اومدم تو داشبورد دیدم گزینه کریت پروفایل زده یه پروفایل ساختم ولی تمام سیوها و اچیومنتام از بین رفت ولی حجم مموری کارت سر جاشه یعنی سیوها هست
حالا میخوام ببینم چطور پروفایل سابقمو بیارم که سیوها برگرده
یا اگه بشه سیوهای جدید رو بیارم رو این پروفایل جدیدم
من که هرچی گشم پروفایلمو پیدا نکردم
کمک فوری میخوام
ممنون

من که درست نفهمیدم ولی Save ها اگر پاک شده به هیچ عنوان قابل برگشتن نیست ...

اگر گیمرتگت را Recover کنی بازهم save ها برنمی گرده و فقط پروفایل بر می گرده !

در مورد ریختن save ها روی پروفایل جدید هم من امتحان نکردم ولی فکر نمی کنم بشه !

ببین دوست عزیز
من یه پروفایل داشتم
حالا یه پروفایل جدید ساختم
روی پروفایل قبلیم سیو چند تا بازی رو داشتم
حالا میخوام از روی این پروفایل جدید برگردم به روی پروفایل قبلیم
چطور اینکارو بکنم
همین

ببین دوست عزیز
من یه پروفایل داشتم
حالا یه پروفایل جدید ساختم
روی پروفایل قبلیم سیو چند تا بازی رو داشتم
چطور اینکارو بکنم
همین

شما می خواهید save ها را از پروفایل قبلی به جدید بریزید که فکر می کنم نمی شه ...

این جمله بی معنی هستش ... ! احتمالا اشتباه نوشتی ... برای اینکار کافیه sign out کنی و پروفایل قبلی را انتخاب کنی !

بچها من دهنم سرویس شد هر کاری میکنم به لایو وصل میشم به NETWORK هم وصل نمیشه شرکتم رو که عوض کردم اینجوری شده قبلا تا user pas میدادم وصل میشد اون یکی هم AUTO بود منظورم IP ادرس رو اینا چه خاکی تو سرم کنم اکانت لایو 1 سالم داره حروم میشه همه راهی رفتم کمک کنید لطفا راستی شرکتم داتیک هست

بچها من دهنم سرویس شد هر کاری میکنم به لایو وصل میشم به NETWORK هم وصل نمیشه شرکتم رو که عوض کردم اینجوری شده قبلا تا user pas میدادم وصل میشد اون یکی هم AUTO بود منظورم IP ادرس رو اینا چه خاکی تو سرم کنم اکانت لایو 1 سالم داره حروم میشه همه راهی رفتم کمک کنید لطفا راستی شرکتم داتیک هست

از روش های صفحه اول استفاده کن.باید Connect بشه.

تست کردم جواب نداد هر راهی میرم نمیشه یکی کمک کنه شاید عیب از شرکت هست چون شرکت قبلی راحت وصل میشدم کسی از داتیک داره بگه به ما

تست کردم جواب نداد هر راهی میرم نمیشه یکی کمک کنه شاید عیب از شرکت هست چون شرکت قبلی راحت وصل میشدم کسی از داتیک داره بگه به ما

شما زنگ بزنید داتک،سوال کنید.شاید نیاز باشه MAC Address مربوط به کنسول رو آزاد کنن که بتونید با کنسول وصل بشید به اینترنت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or