desperados
کاربر سایت
یه سوال اگه اکانت 1 ماهه سیلور تموم شد با توجه به نبود کارت اعتباری تو ایران مجبوریم از سیلور استفاده کنیم اون 1 ماه اعتبار تموم شد چطور شارژ کنیم
یه سوال اگه اکانت 1 ماهه سیلور تموم شد با توجه به نبود کارت اعتباری تو ایران مجبوریم از سیلور استفاده کنیم اون 1 ماه اعتبار تموم شد چطور شارژ کنیم
دوست عزیز gold با silver چه فرقی دارهاون اکانت Gold هست که بعد از 1 ماه به اتمام میرسه.
اکانت Silver رایگانه و همیشه هم هست روی کنسول.
سایت بازیسنتر اکانت Gold رو در 2 نوع 3 ماهه و 1 ساله با قیمت خیلی مناسب می فروشه.
با Gold شما میتونی آنلاین بازی کنی ... چت کنی ... theme و اینجور چیزا دانلود کنی ولی با Silver نمیشه .دوست عزیز gold با silver چه فرقی داره
پس اکانت سلور به چه درد میخوره .
دوستان میدونم که اینجا جای مناسبی واسه طرح این سوال نیست ولی چون به کمک فوری نیاز دارم وقت کافی واسه سرچ نداشتم گفتم جای باشه که اساتید حضور داشته باشند
من فکر کنم چند بازی ایکس باکس رو بدون داشتن پروفایل بازی کردم یا شایدم داشتم نمیدونم
ولی امشب که اومدم تو داشبورد دیدم گزینه کریت پروفایل زده یه پروفایل ساختم ولی تمام سیوها و اچیومنتام از بین رفت ولی حجم مموری کارت سر جاشه یعنی سیوها هست
حالا میخوام ببینم چطور پروفایل سابقمو بیارم که سیوها برگرده
یا اگه بشه سیوهای جدید رو بیارم رو این پروفایل جدیدم
من که هرچی گشم پروفایلمو پیدا نکردم
کمک فوری میخوام
ممنون
ببین دوست عزیز
من یه پروفایل داشتم
حالا یه پروفایل جدید ساختم
روی پروفایل قبلیم سیو چند تا بازی رو داشتم
حالا میخوام از روی این پروفایل جدید برگردم به روی پروفایل قبلیم
چطور اینکارو بکنم
همین
این جمله بی معنی هستش ... ! احتمالا اشتباه نوشتی ... برای اینکار کافیه sign out کنی و پروفایل قبلی را انتخاب کنی !حالا میخوام از روی این پروفایل جدید برگردم به روی پروفایل قبلیم
بچها من دهنم سرویس شد هر کاری میکنم به لایو وصل میشم به NETWORK هم وصل نمیشه شرکتم رو که عوض کردم اینجوری شده قبلا تا user pas میدادم وصل میشد اون یکی هم AUTO بود منظورم IP ادرس رو اینا چه خاکی تو سرم کنم اکانت لایو 1 سالم داره حروم میشه همه راهی رفتم کمک کنید لطفا راستی شرکتم داتیک هست
تست کردم جواب نداد هر راهی میرم نمیشه یکی کمک کنه شاید عیب از شرکت هست چون شرکت قبلی راحت وصل میشدم کسی از داتیک داره بگه به ما