طریقه اتصال به XBox Live به 4 روش

مشکل از پورت LAN مودم یا کابلتون هست.این 2 تا رو بررسی کنید بعد وارد مراحل بعدی بشید.
پدرام من هم اول فکر کردم مشکل باید از این دو باشه و بهشون گفتم تست کنن! الآن هم که هم کابل رو تست کردن هم مودم رو (با PC ) ولی هنوز مشکلشون حل نشده! آخرین احتمالی که می مونه اینه که : با توجه به اینکه چراغ LAN مودمشون روشن نمیشه ، ایراد از ارتباطات فیزیکی شبکه است! مودم و کابل که مشکلی ندارن ، می مونه کنسول! برای تست این هم یبار کنسول رو به PC وصل کن ببین اصلا وصل میشه یا نه ( حتی اگر IP رو Fail هم بده مهم نیست )! یعنی از حالت کانکشن LAN در PC از حالت Unplugged به حالت Connected یا Limited Connection در بیاد تا مطمئن بشیم کنسول مشکلی نداره!

دوستان از روش زیر استفاده کردم کاملا کار کرد
ممنون از راهنمایتون;)
روش اتصال به XBOX LIVE از طریق Bridged Connection. در این روش چیزی به اسم IP Address برای Bridged Connection ها وجود نداره.

توجه : این روش فقط برای ارتباط ADSL کاربرد دارد.

مشکل من به این صورت بود و به هیچ طریقی درست نشد :

6dr0hx.jpg

1. اگر کانشکنتون Share هستش ، از این حالت خارجش کنید:

از این حالت:
4qiyba.jpg

به این حالت:
2vx169x.jpg

2. تنظیمات IP کنسواتون و تنظیماتIP هر دوتا Connectionتون رو بصورت Automatically در بیارین:
2hx3sis.jpg

3.کانشکن ADSL و XBox360 تون رو با هم انتخاب کنید و رو یکشیون کلیک راست کنید ، سپس گزینه Bridge Connction رو انتخاب کنید:

1414c3a.jpg

4. تصویر زیر ظاهر میشه:

نقل قول:
23wv0x2.jpg

5. پس مدتی ( تقریبا یک دقیقه ) باید کانکشن ها با هم Bridge شده باشن :

xkt85h.jpg

پ.ن1: اگر تنظیمات IP تون رو اتوماتیک نکنید یا از طرف PC یا از طرف XBox به مشکل بر می خورین.

پ.ن2: از دوستان اونایی که برای باز کردن NATشون ، پورت Forward کردن ، برای این هم تست کنن. البته باید تنظیمات Network Bridgeتون رو دست کاری کنین.

پ.ن 3: این مقاله در این لینک نیز قابل دریافت است: Click Here

ویرایش:

2 تا نکته یادم اومد که فکر کنم بگم بهتر باشه.
  • موقع Bridge کردن و در تمام مدت کنسولتون باید روشن باشه.
  • بعد از انجام عملیات حتما یه بار کنسولتون رو روشن خاموش کنید. چون ممکنه در باز کردن صفحات احساس کندی کنید ، کنسولتون رو که روشن خاموش کنید درست میشه.

پدرام من هم اول فکر کردم مشکل باید از این دو باشه و بهشون گفتم تست کنن! الآن هم که هم کابل رو تست کردن هم مودم رو (با PC ) ولی هنوز مشکلشون حل نشده! آخرین احتمالی که می مونه اینه که : با توجه به اینکه چراغ LAN مودمشون روشن نمیشه ، ایراد از ارتباطات فیزیکی شبکه است! مودم و کابل که مشکلی ندارن ، می مونه کنسول! برای تست این هم یبار کنسول رو به PC وصل کن ببین اصلا وصل میشه یا نه ( حتی اگر IP رو Fail هم بده مهم نیست )! یعنی از حالت کانکشن LAN در PC از حالت Unplugged به حالت Connected یا Limited Connection در بیاد تا مطمئن بشیم کنسول مشکلی نداره!

خوب امکان داره از پورت XBox360 باشه.

به دوستم اینا رو دادم میگه قبول نمیکنه. آدرس رو invalid میده.
مشکل از کجاست؟!:confused:

1168 رو 1167 بزنه...یه مقدار دستکاری کنه 1-2 رقم آخر رو حله...
شاید بچه ها اینجا برداشتن باهاش عضو شدن. ;)
شماره تلفون.رقم آخر عدد توی آدرس و 1-2 رقم آخر کد پستی رو یه تغییراتی توش بدید ببینید جواب میده یا نه...

1168 رو 1167 بزنه...یه مقدار دستکاری کنه 1-2 رقم آخر رو حله...
شاید بچه ها اینجا برداشتن باهاش عضو شدن. ;)
شماره تلفون.رقم آخر عدد توی آدرس و 1-2 رقم آخر کد پستی رو یه تغییراتی توش بدید ببینید جواب میده یا نه...

این کارا رو هم کرد نشد! رفته رو اعصابش داره قاطی میکنه!:biggrin1:
اگه میشه یه آدرس جدید بدین:smile:

دوستان من یک GT ساختم. باهاش به Live هم وصل میشم و صفحه دوستان و.... هم میاد. ولی وقتی میرم توی بازی FIFA09 وقتی می خواد به سرور EA وصل بشه میگه باید با Trem اون موافقت کنید. میگه چند لحظه صبر کنید. بعد می گه که فعلا Invalid هست و نمی تونید وارد شید. بعد باز پیغام میده بازی استفاده از بازی باید به طور هم زمان به Live و سایت EA وصل شید تا آنلاین بازی کنید. میشه به من کمک کنید؟ چیکار باید بکنم؟

راستی با اونکی GT هم وقتی می خوام وارد لیگ بشم میگه:AN XBOX LIVE MEMBERSHIP LIMITATION DOES NOT ALLOWYOU TO USE THIS FEATURE. من یک مشکل هم دارم وقتی می خوام تو دشبورد توی قسمت آخر (تنظیمات) تو Family Settings وبعد توی Xbox Live Controls وارد بشم: اولا اصلا اون پروفایل بالایی برای انتخاب نمیاد. دوما با این پروفایل هم میگه نمی تونید به لایو وصل شید و بعدا امتحان کنید.
***نکته من با این پروفایل می تونم به لایو وصل شم وبازی کنم فقط در موارد فوق مشکل موجود است.

راستی با اونکی GT هم وقتی می خوام وارد لیگ بشم میگه:AN XBOX LIVE MEMBERSHIP LIMITATION DOES NOT ALLOWYOU TO USE THIS FEATURE. من یک مشکل هم دارم وقتی می خوام تو دشبورد توی قسمت آخر (تنظیمات) تو Family Settings وبعد توی Xbox Live Controls وارد بشم: اولا اصلا اون پروفایل بالایی برای انتخاب نمیاد. دوما با این پروفایل هم میگه نمی تونید به لایو وصل شید و بعدا امتحان کنید.
***نکته من با این پروفایل می تونم به لایو وصل شم وبازی کنم فقط در موارد فوق مشکل موجود است.
تنها چیزی که با توجه به شرایطی که نوشتی می مونه اینکه اکانت شما زیر 18 سال هست و این بازی هم اجازه نمی ده افراد زیر 18 سال وصل شن به لایوش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or