قبلاً با اینترنت مخابرات هیچ مشکلی با لایو نداشتم اما با
پارس آنلاین دستگاه به اینترنت هم وصل نمیشد چه برسه به لایو
تا اینکه چند ماه پیش وقتی زدم به اینترنت وصل بشه دیدم وصل شد و یه مدت هم خوب بود، اما بعد از اینکه مودمو دست کاری کردم دوباره به اینترنت وصل نشد.
بعد از یک هفته تحقیق توو انترنت و 3 بار تماس با پشتیبانی پارس آنلاین ( که میگفتن مشکلی نیست ، ما بلد نیستیم ، پشتیبانای مودم ما نیستن فردا 8 به بعد تماس بگیرید و ...) هم به جائی نرسیدم و به اینترنت از توی xbox وصل نشد.
توو چند تا سایت نوشته بود که MTU مودم رو عوض کنید وصل میشه، یکی گفته بود رو 1400 ، 1480 ، 1500 و... که هیچ کدوم از اینا هم جواب نداد!
راه کار نهائی این بود که یکی گفته بود مودم رو روی حالت
bridge تنظیم کنید. توی قسمت
Network دستگاه برید و از اوجا قسمت
Configure Network رو انتخاب کنید. در سر برگ
Basic Settings تنظیمات IP , DNS روی حالت
Automatic باشه، سپس به سر برگ
Additional Settings رفته و فقط
User Name , Password اینترنتتون رو وارد کنید و باقی گزینه ها حتماً
خالی باشه
Done رو بزنید.
بعد به راحتی به اینترنت وصل میشوید.
تا اینجاش خودم تست کردم و شد. اما مشکل اینجاست که اینترنت بی سیم مودم رو می خوایم روی همه دستگاه های توی خونه داشته باشیم و حالت
PPPoe مودم رو هم از دست ندیم.
برای حل این مشکل من به طور اتفاقی بعد از اینکه مودم رو ریست کردم که همه تنظیمات پاک بشه به بخش network مودم رفتم، دیدم پیش فرض یه bridge ساخته که پاکش کردم.
( مودم من tp link هست ) یه Bridge ساختم با رنج VPI/VCI ای اس پیم که ماله پارس آنلاین 0-59 هستش.
بعد توی قسمت network بیریجی که ساخته شده رو نشونم داد بعد از اون دوباره دکمه Add زدم و یک PPPoe هم ساختم همه ی تنظیمات همون پیش فرض بودن فقط user , Pass اتصال به اینترنتم و وارد کردم و رنج 0-59 پارس آنلاین رو هم بهش دادم و تمام.
بعد از اون توی قسمت network مودم دو تا کانکشن Bridge , PPPOE به من نشون داد که هر دو
Connect هستند.
اینجوری مشکل من حل شد وسیله هائی مثل موبایل ، رسیور و ... اینترنتشون رو دارن به صورت بیسیم و xbox هم اینترنتشو داره
یادتون نره که توی این حالت حتماً توی ایکس باکس یوزر و پسورد اتصال به اینترنتتون رو وارد کنید که خودش تشخیص میده و به تنظیمات bridge توی مودم وصل میشه نه به pppoe که کار نکنه.
=====================
سوالی اگر بود در همین رابطه که من توضیح دادم و بلد بودم در خدمتم.