Dr. Ariamax
کاربر سایت
آقا ممکن با جی تگ اگر از این روش بریم بن هم بشیم ؟؟؟؟
کسی نیست ؟ کمک کنهدوستان من خواستم با مودم وصل شم بعد از تست بین نتورک و اینترنت ارور NAT میده من هم پورت های 80 3047 و چند پورت دیگه توی مودم باز کردم اما بازم ارور میدده امروز با با کارت شبکه بیسیم تست کردم اما همش ارور IPمیده من اینترنت رو با نرمافزار Connectify.Pro اشتراک میزارم
واقعا كه من خيلي مفصل روش وصل شدن لايو با پارس آنلاينو حل شدن ارور mtu نوشتم هيچكسي توجه نميكنه باز چند نفر اومدن عينا همين مشكلو نوشتن وقتي هم ميگم بريد نگا بندازيد ببينيد چي نوشتم عين خيالشون نيست حتي دوستان تشكرم نكردند همون بهتر كه لايو نيان كه لايو بدرد اين جور آدما نميخوره
دوستان من الان حدود یکی دو سال هست که 360 دارم از همون موقع که گرفتم نمیتونستم به لایو وصل شم و چون تو psnبودم دیگه خیلی دنبالش نرفتم اما الان چند وقتی هست که به سرم زده این مشکل رو حل کنم وقتی میخوام برم لایو اول میگه باید اپدیت کنی میزنم که اپدیت کنه بلافاصله یه ارور کانکشن میده که دقیق یادم نیس چی بود خلاصه اینکه همت کنید و مشکل مارو حل کنید ممنون میشم:d
مودم هم وایرلس هست
منظورت پروفایله؟پروفایل که ساختم اخه دستگام اصلا به اینترنت وصل نمیشه test xbox live connectionرو میزنم دستگام به network یا همون مودم وصل میشه ولی بعدش که باید به اینترنت وصل شه ارور میدهشما فکر کنم باید اول یه کانکشن برا لایو بسازین بعد بتونین وارد لایو بشین طریقه ساختم تو گوگل سرچ کنین پیدا میشه موفق باشین .
یعنی جداً کسی پیدا نشد جواب این سوال مارو بدونه ....
یعنی جداً کسی پیدا نشد جواب این سوال مارو بدونه ....