mitarsam ban besham rasti oon steath patch ro download kardam hala che karesh konam
Baraye bazi kardan online sorat bayad cheghadr bashe
شما توی این قسمت همون سیلور رو بزن وارد قسمت بعدی که شدی اون موقع میتونی 1 ماه گلد مجانی رو فعال کنیسلام من نميتونم اكانت بسازم يعني به 1صفحه ميرسه كه نوشته سيلور و اگه گلد مي خوام
بايد پول بدم . در ضمن اولين بارم هست كه وصل ميشم
لطفا كامل توضيح بدين خيلي ها اين مشكل دارن
ببخشید این Pingبرای خوب بازی کردن باید از چقدر به بالا باشه؟
با این سرعت میتوان آنلاین بازی کرد؟ از speedtest.net
download:370 kb/s
upload:370
ping:290 ms با new york
سلام
این یه ایده دارم که میخواستم سوال کنم که کسی تجربه ای در این زمینه داره که بتونه به من کمک کنه،
اونم اینه که XBox360 من بطور مستقیم با مدول WLAN به اینترنت وصل شده، حالا راهی هستش که بتونم ارتباط اون رو با اینترنت بجای از طریق روتر برگردونم و از طریق کامپیوتر انجام بدم (مثلا با شیر کردن و Connection Bridge) و اینکه آی پی کامپیوتر رو بجای آی پی اتوماتیک توی XBox وارد کنم که با کامپیوتر بتونم بسته های شبکه رو بخونم،
با اینکار میخوام ببینم چه اطلاعاتی در هنگام وصل شدن به لایو رد و بدل میشن و چه اطلاعاتی کلا به مایکروسافت ارسال میشه.
یا کلا راه دیگه ای برای این کار هستش.
ممنون
خوب الآن مشکل شما کجاست؟!برنامه ای مثل Wireshark میتونه بسته های شبکه ای ارسالی و دریافتی به یه کارت شبکه (حقیقی و یا مجازی) رو بخونه و محتویات اونا رو نمایش بده. مشکل من اینه که XBox360 باید بسته های شبکه ای خودش رو و در حقیقت ارتباط خودش رو با اینترنت از طریق یک کارت شبکه نصب شده روی کامپیوتر انجام بده که بشه با Wireshark اونا رو Sniff کرد.
چیزی که کار من رو مشکل کرده اینه که XBox360 من خودش مستقیم به اینترنت (روتر) وصله و نه از طریق کامپیوتر (Share Connection)
با ADSL چجوری میشه به live وصل شد.
سرعتش چه قدر باشه خوبه ؟ :confused: