mqg1387
کاربر سایت
لینک دانلود بازی زیبای Wii Sports
https://download5.vimm.net/download/?mediaId=9409
https://download5.vimm.net/download/?mediaId=9409
Wii Sports و نسخه resortش رو به همه بازی های پارتی وی ترجیح میدمکجاش زیباست این بازی wii sports
حداقل حالا wii party بگی حداقل چند نفره اس و فان و بامزه
۸۰ تا بازی سرگرم کننده داره
سلام. مبارکت باشه.سلام دوستان
Wii من الان فلشخور شده
دو تا سوال دارم
1-الان آپدیت 4.3e روش نصبه،shop channel و internet channel روش نصبه،خطری که نداره بهش نت وصل کنم؟
2-من به روش پوشه ی wbfs/ntfs رو فلش بازی ریختم ولی وقتی وارد USB loader GX میشم تو یه cfg loading گیر میکنه،راه حلش چیه؟
پورت دوم فلش رو یه کاغذ زده روش don't insertسلام. مبارکت باشه.
تا زمانی که کنسول رو آپدیت نکنی وصل شدن به نت بی خطره. Shop Channel که فکر نکنم باشه یه آموزش جایگزین این چنل قبلا گذاشتم انجام بده. برای usb loader gx اگر در خوندن اولیه فلش هنگ میکنه فلش رو بذار پورت دیگه usb. همچنین آخرین ورژن بدون نصب usb loader gx رو بگیر و فقط فایلهای رو بریز توی کارت اس دی. خیلی وقته به فایلهای wii دست نزدم ولی معمولا کار خاصی نیاز نداره و در همین محدوده باید تنظیمات انجام بشه.
درسته برام USB loader GX نصب کردنوقتی کنسول رو فرستاده برای کپی خور کردن یکی از نرم افزارهای اجرای بازی مثل نئوگاما و یو اس لودر هم براش نصب کردن
پس نیاز نداره
فقط برای نصب wii ware و wad راهنمایش کن
البته فکر کنم روش بدون نصب اجرای بازی های wii ware هم اومده بود خودت فکر کنم گفتی بهم
من فقط برا کاور ها مشکل دارمیادم نمیاد هیچوقت فلش تغییر فرمت داده بوده باشم
فقط fat 32 بود احتمالا
البته فلش من ظرفیت پایین بود
سلام دوست من فلش خور کردن وی کار ساده ایه کافیه یه جستجو کنی تو گوگل اموزشش هستدوستان من تازه وی خودم رو فرستادم سایت آتاری ایران تا برام فلش خورش کنن
خودم یه فلش 128 دارم ولی هر کاری کردم نتونستم روش بازی بریزم (بلد نیستم)
باهاش یه فلش ۳۲ با بازی های انتخابی سفارش دادم ۳۲ خیلی کمه،البته خودم یه فلش 32 نیاز داشتم وگرنه سفارش نمیدادم
کسی هست یادم بده چطوری باید روی فلش ۱۲۸ بازی بریزم؟
لطفاً
@highlight
@Sega_genesis
سلامسلام دوستان
Wii من الان فلشخور شده
دو تا سوال دارم
1-الان آپدیت 4.3e روش نصبه،shop channel و internet channel روش نصبه،خطری که نداره بهش نت وصل کنم؟
2-من به روش پوشه ی wbfs/ntfs رو فلش بازی ریختم ولی وقتی وارد USB loader GX میشم تو یه cfg loading گیر میکنه،راه حلش چیه؟
ببخشید من از فرمت wbfs استفاده میکنمسلام دوست من فلش خور کردن وی کار ساده ایه کافیه یه جستجو کنی تو گوگل اموزشش هست
سلام
دوست من فلش ۳۲ گیگ برای وی خوبه کم نیست من خودم رم اس دی و فلش ۳۲ استفاده میکنم بدون مشکل خاصی
وی رو خودت راحت میتونستی کپی خور کنی نیازی نبود بفرستی اتاری ایران کافی بود یه جستجو تو گوگل میکردی
در مورد اجرای بازی ها و کاورها
با نرم افزار wII backup manager بازی های با فرمت iso یا wbfs تبدیل فرمت کن به wbfs تا پوشه با کد ای دی بازی درست کنه بعد اونو داخل پوشه wbfs رو فلش یا اس دی کارت قرار بده
برای اجرای بازی ها از نرم افزارهای cfg و gx loader میتونی استفاده کنی
برای نمایش کاورها عکس ها رو داخل پوشه ی covers قرار بده
برای نمایش بازی ها تو gx تنظیمات رو بازی رو اس دی کارت یا فلش هر کدوم که بازی ها رو ریختی باید ست کنی
و همچنین پورت ۱ یو اس بی دستگاه رو باید فلش بهش بزنی
دقت کن کاورهایی که دانلود کردی تو پوشه ی covers بریزی و اینکه اسم کاور با کد بازی یکی باشه دقیقا هم اسم بازی باشهببخشید من از فرمت wbfs استفاده میکنم
نمیتونم فایلی رو جا به جا کنم
خود نرم افزار بازی ها رو درست میکنه
مشکل من نمایش کاور هاست
وقتی ntfs فرمت کنم تو USB loader GX گیر میکنه