دوستان یه سوال تخصصی؟
من از بازیهای گرافیک بالا و غیره خسته شدم و کمکم دارم متمایل میشم به وی.
خومم ps3 دارم و همه عناوین خفن رو بازی کردم
چه پیشنهادی میدین.ارزش داره الان بخرم با توجه به قدیمی شدنش.ارضام میکنه از حالت بازیهای فانتزی و جذاب
گرافیکش قابل قبول هست؟
بیشتر بخاطر ماریوها و زلدا و کربی و ... هوس کردم.
حدود قیمت چنده؟
لطفا راهنمایی کامل کنید چون هیچی ازش نمیدونم
کسی قصد فروش نداره اینجا:d
wii سبک خاصی از بازیا داره که هر گیمری جذب میکنه در اصل هر بازی روی wii بیاد جذابیتش چند برابر میشه
گرافیک بازیاش قابل قبوله و خروجی 480p داره البته نینتندو تو استفاده و بهینه سازی و استفاده از قدرت کنسولاش تخصص بالایی داره مثلا mario galaxy که خیلی فراتر از سخت افزار کنسوله و بازی در حد گرافیک بازیا xbox 360 رسیده یا بازی مثل د لست استوری شاهکاره محضه و .............
من خودم xbox 360 داشتم بعد wii خریدم بنظر من wii خیلی بهتره چنتا از دوستان این تاپیک هم الان هم ps3 دارن هم wii و از wii راضین
در کنار این موضوع wii قیمتی نداره قیمت دست دوم این کنسول میشه با 300 هزار خرید البته مدل ها باندل گرونترن
استفاده از ویموت و نانچاک خیلی لذت بخشه و حرکات طراحی شده تو بازیا جالبن
راحترین راه بازی با دسته ها کلاسیک آنالوگه اما آنالوگ در مقابل ویموت حرفی برای گفتن نداره ویموت مثل موس pc عمل میکنه و بازی خیلی روونتر بهتر و آسونتر میشه چون هم ویموت حسگر حرکتی داره هم نانچاک مثلا تو بازی مدال افتخار قهرمانان 2 وقتی وینچستر میگیری شلیک میکنی نانچاک تکون میدی تو بازی وینچستر گلنگدن میکشه
روی ویموت اسپیکر پخش افکت صدا بازی هست مثلا تو بازی رزیدنت اویل خشاب میزاری صدا خشاب گذاشتن پخش میشه و وقتی شلیک میکنی صداش پخش میشه یا تو بازی نو مور هروس تو بازی تلفن زنگ میخوره کاراکتر گوشی بر میداره صدا فرد پشت خط از اسپیکر ویوت پخش میده یا این اسپیکر تو بازی ماریو گلگسی بهترین استفاده شده
تو هربازی حالت ویموت عوض میشه تو یه بازی ویموت و نانچاک باهم لازمه هستن تو یه بازی ویموت خالی مثل جاست دنس و تو یه بازی ویموت تنهایی مثل تبلت دستت میگیری و با تکون دادنش ماشین هدایت میشه
درباره بازی هاش انحصاری ها نینتندو براش اومده همه متا بالا آوردن مثل mario galaxy 1 که بهترین بازی سال شد یا kirby epic yarn از دیدگاه منتقدا تو e3 سال 2010 بهترین بازی شد و ......
غیر از انحصاری ها خود نینتندو انحصاری ها بقیه شرکت ها برای wii اومد که واقعا زیبان مثل madworld . سونیک و ماریو المپیک و ........... وحتی بازیایی مثل de blob و میکی موس epic و ...... نسخه یکشون برای wii اومد بعد پرفروش شدن نسخه ها بعدیشون برای کنسولا دیگم اومدن
بازیا dance هم همه روش اومدن مثل مایکل و جاست دنس 2012 . 2014 و ...........
بازیا مولتی هم براش اومده مثل کالاف مدرن وار 3 و ...........
چون wii پرفروشه تنوع بازی خیلی زیادی داره و هر گیمری راضی نگه میداره
الانم بخری یه سره بازی کنی تا 4 سال دیگه بازی داره بازی کنی
خود من wii خودمو فروختم پشیمونم میخوام یه wii دوباره بخرم
در کل نگران نباش چیزی از دست نمیدی هم دنیا جدیدی تجربه میکنی هم قیمتی نداره حتی از psp ارزونتره
تازه برای wii کلی شبیه ساز هست روش نصب میکنی میتونی بازیا قدیمی روش بازی کنی شبیه ساز ds . ps1 . nintendo 64 و ..... روش هست راحت کار میکنن
از نظر یوروگیمر بهترین بازی نسل هفت ماریو گلگسی 1 بوده