Sega_genesis
کاربر سایت
هر دو رو بازی کردم ولی ps1 جذاب تر بود
آره نسخه ps1 جالب بود
البته زیادی تاریک بود بازی
ولی عالیه
پس معلومه نسخه ۲ نورهود رو ps1 ندیدی
Klaymen Klaymen
کلا ژاپنیه
همونیه که خودت میخوای
هر دو رو بازی کردم ولی ps1 جذاب تر بود
Klaymen Klaymen رو شاید بازی کرده باشم درست یادم نیست،ولی Skullmonkeys رو بازی کردمآره نسخه ps1 جالب بود
البته زیادی تاریک بود بازی
ولی عالیه
پس معلومه نسخه ۲ نورهود رو ps1 ندیدی
Klaymen Klaymen
کلا ژاپنیه
همونیه که خودت میخوای
Klaymen Klaymen رو شاید بازی کرده باشم درست یادم نیست،ولی Skullmonkeys رو بازی کردم
دیدم،بازیش نکردم کلاً از بازی های کلیک و اشاره خوشم نمیاد در اون حدسرچ کن ببین
مثل نسخه pc حدودا بنظر میاد
بگرد و پیداش کن،چه عیبی دارهجوری دارید نوستالژی بازی میکنید که دلم میخواد بگردم تو وسایلم psp رو پیدا کنم
یادش بخیر با دوستم میرفتیم بالا پشتبوم، اون خونه خودشون منم این طرف ، pes6 میزدیم، چه حالی میداد...
وای وای چه کردی با من....یه بازی باحال و بامزه برای playstation portable
هم سبک بازی ها هواپیمای قدیمی و کلاسیک داره
هم دنیا خمیری
جوری دارید نوستالژی بازی میکنید که دلم میخواد بگردم تو وسایلم psp رو پیدا کنم
یادش بخیر با دوستم میرفتیم بالا پشتبوم، اون خونه خودشون منم این طرف ، pes6 میزدیم، چه حالی میداد...
وای وای چه کردی با من....
پ.ن: آقایون umd از کجا میشه گیر اورد؟ سراغ داشتین بگین بهم حتما حتما
نمیدونی چقد حال میکردم با psp. چه بازیایی داشت، gta هاش عالی بود، چقد بازی های انحصاری با کیفیت داشت، واقعا یادش بخیر، کنسول فوق العاده ای بود.
Psp داری؟ ایول
چه کارا که نکردی
نمیدونی چقد حال میکردم با psp. چه بازیایی داشت، gta هاش عالی بود، چقد بازی های انحصاری با کیفیت داشت، واقعا یادش بخیر، کنسول فوق العاده ای بود.
آتاری ایران یه بازی های محدودی رو دارهوای وای چه کردی با من....
پ.ن: آقایون umd از کجا میشه گیر اورد؟ سراغ داشتین بگین بهم حتما حتما
PSP از PS2 ضعیفتر بود،درسته پردازنده تا حدودی از روی عدد قوی تر بود،ولی نوع هسته ها در PS2 خیلی قوی تر بود.GPU هم که اختلاف زیادی دارنPsp در در اصل یک ps2 پرتابل بود
البته از لحاظ سخت افزاری از ps2 قویتره
ولی به خاطر محدودیت های پرتابل بودن و مصرف باطری و غیره نمیشه از تمام قدرت گجت پرتابل استفاده کرد
چون هم مصرف باتری بالا میره هم مثل کنسول خونگی تهویه مناسب نداره و باعث داغ کردن و خرابی میشه
من خودم psp داشتم و دوستش داشتم
روش کلی بازی کردم
و اینکه خیلی این کنسول نسبت به زمان خودش از رقباش سرتر بود
Psp نسل ۷ ، 3ds نسل ۸
بعد psp یه کالکشن خیلی بزرگ بازی داره
هم بازی های انحصاری خود سونی ، هم بازی های مشترک با ps2 , بازی مشترک با ps3 , بازیا نسل ۶ و ۷ و .......
بازیا psn ، بازیا mini و ps1 هم اجرا میکنه
مولتی مدیا پلیر هم هست