در یک کلام فوق العاده !
اول از همه کات سین های بازی مال نسخه ی PS3 هستن که خیـلی هم خنده دار هستن !
گرافیک بازی برای PSP تحسین بر انگیز است
میرسیم به گرافیک که برای PSP شاهکار محسوب میشه ! من توی عکس های منتشر شده زیاد توجه نکرده بودم ! الآن که بازی میکنم میبینم برای PSP خارق العاده هستن ! رندر شدن تمام تکسچر ها و ایتم ها بدون تاخیر و افکت های قابل قبول !
روبات های مزاحم ! از نوع منحرف کننده !
داستان هم فکر نمیکردم داشته باشه ولی داستان داره خیلی هم جذاب و خنده دار هست ! ما یک راننده هستیم که از شروع ModNation Racing Championship با خبر شدیم و میخوایم توش شرکت کنیم ، توی راه هم دوستامون کمکمون میکنند ! باید برای مشهور شدن با دیگران به رقابت بپردازیم ، در کلی خیلی باحاله !
نمایی از چک پوینت های بازی
گیمپلی که نگو ! دقیقا دریفت بازی همون دریفت Crash Racing هست ! ایتم ها هم شامل موشک ، برق موشکی ! برق دایره ای دور خودمون ، موشک چندتایی ، موشک گاز دار ! و ... هستن که وقتی میریم توی یک چیز های دایره مانند بدست میاریمشون و با دکمه ی مربع میتونیم ازشون استفاده کنیم !
با دریفت کشیدن ، پریدن ، پشت حریف موندن ، زدن حریف شما نوار باری رو که کنار صفحه هست پر میکنید .با این انرژی که بدست میارین که میتونین با مثلث ازش بعنوان Boost و Nitro استفاده بکنین و با کلید دایره شپر یا Shelter حبابی شکلی دور خودتون درست کنین . در کل گیمپلی هم حرف نداره !
یک بازیکن در حال موشکر پرتاب کردن !
میرسیم به صدا گذاری که اون به نظرم یکم کم کاری شده توش و میتونست بهتر باشه ! موسیقی خاصی در بازی وجود نداره و صداگذاری ها هم خیلی خوب کار نشده ، در طول مسابقه هم یکی از همکارامون (یک پیرمرد) باهامون صحبت میکنه که جالبه ! اما بیشتر از صداگذاری انتظار داشتم !
مسیر ریس ها فوق العداه هستن ! متنوع ، زیبا و پر از راه های مخفی به اصطلاح ! مراحل هم مختلفن من بیشتر از یک مسیر خوشم اومد که از بالا کوه میرفتیم پایین بعد از طی کردن یک مقدار مسیر دوباری میپریدیم بالای کوه !
در کل مسیر بازی هم خیلی عالی کار شده ، در طول مسیر یکسری موانع مثل پرس کن ! ، یکسری روبات ها که مارو آتش میزنن و ... هم وجود دارند .
روبات های مزاحم ! از نوع آتشین !
من هنوز موفق به انجام بازی بصورت مولتی پلیر نشدم ، ولی اون هم حتما باید جذابیت خاط خودش رو داشته باشه .
در کل این بازی یکی از بهترین بازی های PSP هست!