طرفداران Mass Effect 3 خواهان تغییر پایان بازی هستند

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

آیا از پایان Mass Effect 3 راضی بوده اید؟

• بله

رای‌ها: 43 54.4%
  • خیر

رای‌ها: 36 45.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    79
  • نظرسنجی بسته شده است .

Naruto

کاربر سایت
بالاخره آخرین شماره از بازی محبوب Mass Effect نیز منتشر شد و همان‌گونه که انتظار می‌رفت با بازخوردهای خوبی از سوی طرفداران روبرو شد. ولی صبر کنید، انگار بعضی از طرفداران این بازی از پایان سه گانه Mass Effect راضی نیستند.

تعدادی از طرفداران بازی که از پایان داستان‌ دلاوری کاپیتان شپرد راضی نیستند، در حرکتی خودجوش با به راه انداختن گروه‌هایی در سایتهای Face*book و Twitter خواهان تغییر پایان بازی شده‌اند. هم‌چنین در انجمن اصلی این بازی در سایت Bioware نظر سنجی برای تغییر پایان بازی درست شده است که تا به حال بیش از 66000 بازدیدکننده و 9800 رای‌دهنده در آن شرکت کرده‌اند که به جدی بودن این شکایات صحه می‌گذارد. در هر صورت باید دید که Bioware در مورد این شکایت‌ها و این طومارها چه عکس‌العملی از خود نشان خواهد داد. خواسته طرفداران این است که پایان بازی از طریق یک پچ و یا DLC تغییر کند که هنوز Bioware در مورد این موضوع اظهار نظری نکرده است.

Mass Effect 3 هفته گذشته در آمریکا عرضه شد و طبق آمارها تا به حال توانسته به فروش 3.5 میلیون نسخه برسد.

20120213masseffect3.jpg

تذکر جدی مدیریت: از هرگونه اسپویل داستانی جدا جلوگیری فرمایید. در صورتی که نیازی به اسپویل بود، قبل از استفاده از تگ اسپویلر حتما قبل از استفاده، اشاره ای به محتویات اسپویلر بکنید.

توضیحات مترجم:برای حفظ جون خودتون هم که شده توجه کنید:d. راستی یادم رفت بگم که دلیل قرار ندادن منبع این بود که کلی آدم با شعور تو منبع اسپویل کردن داستان رو و برای همین نذاشتم!

آخرین ویرایش:
من قصد ندارم این بازی رو انجام بدم اگر یکی لطف کنه به رعایت کلیه موارد ایمنی ، امنیتی و قبول کردن خطر اخراج شدن ...داستان اسپیولر کنه بدونیم اخرش چی میشه :d>:)

البته منظور از تغییر دادن پایان اینه که بازی رو یه طوری توی DLC ادامه بدن و یه جور دیگه تمومش کنن ، نه اینکه این پایان رو کلا منحل کنن چون کلا نشدنیه

زیاد هم کار بعیدی نیست ، چون اولا درامد حاصلش از فروش اون DLC گیرش میاد
دوما BIOWARE همیشه گفته ما به خواسته های طرفدارانمون احترام میزاریم ، حالا وقتشه که احترام بزارن ( میتیکومان :d )

از یه طرف همین الان میخوام بدونم آخر بازی چی میشه.
از یه طرف بدونم چی میشه بیخیال بازی میشم :دی.
گندشون بزنن نمیشد یه ماه صبر میکردن بعد اعتراض میکردن؟ :دی

واقعا بعضی وقت ها آدم به شعور یه عده شک می کنه
مث این میمونه که بخوان آخر رمنو ژولیت رو تغییر بدن
واقعا اینکه پایان داستان چطور باشه به مخاطب ربطی نداره به نویسنده مربوط میشه

زیادی جو گرفته مردم ُ دارن چرت و پرت میگن )x
یکی پیدا نمیشه بگه به تو چه ربطی داره آخر بازی چی میشه )x تو سر پیازی یا تهش )x
وقت اضافه دارن نمیدونن چی بگن که چهار نفر توجهشون جلب بشه )xاعصاب آدمو میریزن به هم )x
البته اگر قرار باشه پچ یا دی ال سی بیاد که آخر بازی تغییر کنه ، من اول داستان معمولی رو تموم میکنم بعدش میرم پچ یا همون دی ال سی رو هم میگیرم بازی رو ی جور دیگه تموم میکنم :d ولی اصلا پایانی که قراره به خواسته ی بازی باز ها رقم بخوره رو دوست ندارم )xاتفاقا برخلاف بقیه بنده پایان های تلخ رو بیشتر دوست دارم :x

شما 8-| مشخصه که 8-| بازی رو تموم نکردی 8-| یا شصت دلار پولش رو ندادی 8-| یا از نظر عاطفی چندسال درگیر نشدی با داستان بازی 8-| ساعت‌ها وقت نذاشتی تا همه تصمیمات در طول بازی رو مطابق میل خودت انجام بدی 8-|

وقتي هندي بازي به اوج خود مي رسد:|
يادمه فيلم شعله هم، همچين اتفاقي در موردش افتاد! هندي ها به پايانش اعتراض كردن و بعد هم به خاطر اعتراض، يه پايان خوش و خرم براي فيلم ساختن!

بحث سر خوب یا بد تموم شدن پایان بازی نیست موضوع اینه که اخر بازی اینقدر میشه ایراد از بازی گرفت که تو بقیه قسمت های بازی نمیشه گرفت یه لحظه ادم فکر میکنه نویسنده و کارگردان اخر بازی فرق داره با بقیه قسمتهای بازی

شما 8-| مشخصه که 8-| بازی رو تموم نکردی 8-| یا شصت دلار پولش رو ندادی 8-| یا از نظر عاطفی چندسال درگیر نشدی با داستان بازی 8-| ساعت‌ها وقت نذاشتی تا همه تصمیمات در طول بازی رو مطابق میل خودت انجام بدی 8-|

شاید ، شما هیچکدوم این ها رو درست نگفتی :-b
بنده ، ماه ها ، هفته ها و روزها رو ثانیه شماری کردم تا زمان عرضه بازی ... اینقدر علاقه داشتم بدونم آخرش چی میشه که یک شب اصلا نخوابیدم و در حال بازی بودم ... عاشق فرمانده شپرد بودم و هستم ... کشتم خودمو تا بازی رو درست انجام بدم و از همه چیزش لذت ببرم ... اما اینکه من بگم باید انتهای بازی چه اتفاقی بیافته اصلا با عقلم جور در نمیاد چون اصلا ما چیکاره بودیم که بخوایم داستان رو اونجوری که خودمون میخوایم تغییر بدیم !؟ به نظر بنده داستان پردازی هم فوق العاده بود و هیچ عیب و ایرادی نداشت :-b

به نظر من دیگه پایانی نمیشه واسش گذاشت این بهترین پایانی هست که امکانپذیره کلا خیلی روی داستانش کار شده پایانشم خیلی فوقالعاده بود................

قشنگ معلومه کسایی که بازی رو تموم نکردن اومدن اینجا رای دادن،گرچه من خودم از پایان بازی راضی بودم ولی مطمئنم بیشتر فن های ME حال نکردن بازی اینطوری تموم بشه.....................

درکتون نمی‌کنم. کدوم یکی از تصمیمایی که من تو کل بازی گرفتم نهایتا رو اندینگ تاثیر داشت؟ رنگش رو هی عوض می‌کرد برام؟ من نَوَد ساعت وقت نگذاشتم و دویست هزارتومن پول نداده بودم که نهایتا چیزی که همه دیدند رو ببینم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or