طرفداران ژانر RPG

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان به نظر شما Sacred 2 بازیه خوبیه؟ میخوام برم اون و Torch Light رو بگیرم هر کس بازیش کرده لطفا بگه چجوریه؟ ممنون

بازی خوبی ـه ولی عالی نیست. torchlight رو هم دوستمون بخوبی در پست بالای شما توضیح داد.
پیشنهاد من Divinity 2

با احترام به پیشنهاد دوستمون...کلا Fallout 3 رو بیخیال شو به نظر من :دی درسته از خیلی جهات شبیه به Oblivion هست...من خودم نزدیک 150-160 ساعت پای Oblivion وقت گذاشتم ولی Fallout 3 نهایتا 5-6 ساعت بازی کردم... اون تغییر جو و استفاده از اسلحه توی Fallout3 باعث میشه اگر طرفدار RPG هایی که داستانش توی زمان گذشته دور باشه اصلا Fallout 3 برات قابل هضم نباشه.
Fallout 3 انتخاب خوبی هست ولی نه با وجود Dragon Age

Dragon Age: Origins بدون شک بهترین RPG این نسل هست از نظر من و خیلی های دیگه. داستان بسیار غنی هم داره و DLC های ریز و درشت هم براش اومده و اولین Expansion رسمی بازی هم حدود 15 روز دیگه منتشر.
داستان اصلی بازی هم چیزی بین 40-60 ساعت طول می کشه.

اگر از RPG سبک Diablo خوشت میاد حتما Sacred 2: Fallen Angel و Expansion ـش + Torchlight که یه بازی کم حجم هست رو امتحان کن ( Torchlight = Diablo 3 clone )

انتخاب های دیگه ای مثل Risen و Divinity 2 هم هستن که من هنوز وقت نشده بازی کنم.

ولی Dragon Age رو از دست نده.

دمت گرم.
Fallout 3 رو قبلا تموم کرده بودم...به زور! فقط هم ماموریت اصلیش رو رفتم.با محیط های سرد و بی روح حال نمیکنم.

Diablo رو هم بازی نکردم متاسفانه که ببینم خوشم میا د یا نه...

این Dragon Age توی بازار هست یا باید اینترنتی بخرم؟
تهران هستم.

بازم تشکر از راهنمایی های خوبتون. خیلی گلید.:love:

سلام خدمت دوستان RPG دوست ...

من یه مدتی پیش دوباره the witcher رو نصب کردم که دوباره یکی از قشنگ ترین بازی های rpg رو برم ... اما یه مشکلی که برام پیش اومد اینه که به هر دلیلی که شده بازی هر ده دقیقه کرش میکنه و میاد بیرون ... پدر من رو دراورد این بار ... با هزار بدبختی چپتر 1 بازی رو رفتم ولی به هر حال تنها چیزی که به ذهنم میرسه windows 7 هستش ... گفتم که ببینم پچ جدید بازی دردی رو دوا میکنه یا نه که توی گیم اسپات به نسخه enhanced edition بازی برخوردم که حدود 800 مب حجم داشت ... گفتم ببینم ارزش داره این نسخه رو دانلود کنم .. ( توی readme گفته قفل های بازی رو هم remove میکنه ... البته این مال پچ 1.5 هستش که روی همین پچ 1.4 که enhanced edition هستش نصب میشه ) به هر حال خواستم ببینم برای اپگرید این پچ ها به مشکلی بر نمیخورم و ایا مشکل کرش حل میشه ؟ .

با تشکر

سلام خدمت دوستان RPG دوست ...

من یه مدتی پیش دوباره the witcher رو نصب کردم که دوباره یکی از قشنگ ترین بازی های rpg رو برم ... اما یه مشکلی که برام پیش اومد اینه که به هر دلیلی که شده بازی هر ده دقیقه کرش میکنه و میاد بیرون ... پدر من رو دراورد این بار ... با هزار بدبختی چپتر 1 بازی رو رفتم ولی به هر حال تنها چیزی که به ذهنم میرسه windows 7 هستش ... گفتم که ببینم پچ جدید بازی دردی رو دوا میکنه یا نه که توی گیم اسپات به نسخه enhanced edition بازی برخوردم که حدود 800 مب حجم داشت ... گفتم ببینم ارزش داره این نسخه رو دانلود کنم .. ( توی readme گفته قفل های بازی رو هم remove میکنه ... البته این مال پچ 1.5 هستش که روی همین پچ 1.4 که enhanced edition هستش نصب میشه ) به هر حال خواستم ببینم برای اپگرید این پچ ها به مشکلی بر نمیخورم و ایا مشکل کرش حل میشه ؟ .

با تشکر
من با پچ 1.5 (با حجم حدود 300 مگ)رو ویندوز7 امتحان کردم و مشکلی ندارم در ضمن این patch رو ورژن EE نصب میشه(همون نسخه 1.4 در واقع) و قفل بازی رو حذف می کنه و بازی دیگه نیاز به کرک نداره

مطمئنی نسخه نسخه enhanced edition 800 مگ هست؟
چون این یه نسخه جدا از بازیه که توش تا اونجا که من میدونم صدای بعضی کاراکتر ها تغییر کرده و فکر کنم مد هایی هم اضافه شده باشه..

مطمئنی نسخه نسخه enhanced edition 800 مگ هست؟
چون این یه نسخه جدا از بازیه که توش تا اونجا که من میدونم صدای بعضی کاراکتر ها تغییر کرده و فکر کنم مد هایی هم اضافه شده باشه..
شما برای upgrade بازی witcher به EE باید یه فایل upgrade 900 مگی و یک language pack رو دانلود کنید.(این language pack برای زبان انگلیسی 450 مگ حجم داره)
البته می تونید bonus pack رو هم دانلود کنید که کاملا اختیاریه.

به نظر من dragon ageو torchilightوrisenخیلی خیلی خیلی باحالن چون اینا اولین rpgهایی بودن که بازی کردم و در اخر divinity ego draconisچون یکم خنده دار بود (مخصوصا اون روح اول بازی:laughing:)

من NWN2 Mask of the betrayer رو گرفتم . کمپین خود بازی رو شروع میکنم و اولین کوئست رو میرم که باید از صندوق خز برداری بدی به اون الفه.ولی بعد از اون نمیتونم از اتاق خارج بشم و وقتی روی در میزنم در بازی میشه ولی من بیرون نمیرم.توی یکی از Moudels ها که اسمش Uninvited guest هست هم این مشکل رو دارم.کلا با در مشکل دارم و کار نمیکنن.:biggrin1:ورژن بازی هم :1.10 final و تاریخش 28 آگوست 2007 هست.چه کنم؟

من NWN2 Mask of the betrayer رو گرفتم . کمپین خود بازی رو شروع میکنم و اولین کوئست رو میرم که باید از صندوق خز برداری بدی به اون الفه.ولی بعد از اون نمیتونم از اتاق خارج بشم و وقتی روی در میزنم در بازی میشه ولی من بیرون نمیرم.توی یکی از Moudels ها که اسمش Uninvited guest هست هم این مشکل رو دارم.کلا با در مشکل دارم و کار نمیکنن.:biggrin1:ورژن بازی هم :1.10 final و تاریخش 28 آگوست 2007 هست.چه کنم؟
دوست عزیز آخرین ورژنشن 1.23.1765 ـه، اگوست 2009 . ورژن شما خیلی قدیمیه. اگه اینترنت درست و حسابی دارید فایل NWUpdate.exe تو پوشه برنامه رو اجرا کنید و بزنید آپدیت بکنه (مدت خیلی زیادی طول می کشه تا آپدیت بشه). شاید مشکل رفع شد. فکر می کنم حداقل 300 مگابایت فایل از اینترنت دریافت کنه.

دوست عزیز آخرین ورژنشن 1.23.1765 ـه، اگوست 2009 . ورژن شما خیلی قدیمیه. اگه اینترنت درست و حسابی دارید فایل NWUpdate.exe تو پوشه برنامه رو اجرا کنید و بزنید آپدیت بکنه (مدت خیلی زیادی طول می کشه تا آپدیت بشه). شاید مشکل رفع شد. فکر می کنم حداقل 300 مگابایت فایل از اینترنت دریافت کنه.
ممنون.پس باید بزارم بعد از امتحان ها.ولی واقعا چه جوری با این همه باگ تحویل مردم دادن در عجبم چون عملا قابل بازی نیست.
من وقتی که میخوام کمپین رو شروع کنم یه کمپین دیگه هم دارهStorm of Zehir یا همچین چیزایی:biggrin1:.یعنی Mask of the betrayer به کمپین اصلی وصله؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or