shadmehr_m
کاربر سایت
از Sacred 2 هست.عکس هایی که صفحه قبل گذاشتید از Inquisitor هست یاsacred ؟ گرافیکش که خیلی چرته!
نظرتون در مورد oblivion?
اين آبليوين خيلي پيچيدس! يه توضيح راجع به اين منوش بديد لطفا ...
...
عجب... ای بابا.. واقعا عجب دنیای عجیب و غریبی شده. ببخشید فکر کنم من اشتباهی به جای اینکه بیام قسمت این به قول میرد- Jrpg- اومدم قسمت سوپر مارکت. آقا ببخشیدا ولی من هرچی هی دارم نگاه میکنم بحثی در مورد RPG نمیبینم. لطفا زودتر یه بحث در مورد این سبک بکنه و با سبک JRPG یه مقایسش کنه تا ببینم چرا شماها چرا سبک JRPG دروغ میخونید.
حالا روی صحبتم با Darkfie1d هست. عجب... پس میشه بگین شما معمولا اگه به FF اعتنایی نمیکنید کدوم بازی رو در در سبک محاسبه میکنید؟ واسه من این حرفا فقط یه سری بازی با کلمات هستش. RPG یا JRPG برای من فرقی نمیکنه. تنها چیزی که مهمه اینه که وقتی اسم این سبک میاد من تصمیم میگیرم روی داستان قوی تمرکز کنم و امیدوارم باشم که بازی در حالت TB باشه تا بیشتر حال کنم. تعجب میکنم که اینجا اسمش RPG هست ولی خدای RPG در اینجا بیگانه هستش. متاسفم... .
مشمئز میشیم اسمش که میاد. مبارزات Turn Base دوست داری؟ بشین Temple of Elemental Evil بازیکن، همونم که ببینی از شدت تفاوت و پیچیدگی مفرت دچار انفجار و انهدام درونی بشی.
...آقا این آبلیمو، یه تاپیک داره که میشه یک کتاب ازش چاپ کرد و اسمشم گذاشت The Adventures of BCFolks across the Cyrodill خلاصه هر توضیحی که لازم باشه اونجا داده شده.
چون همونطور که گفتم طرفدارای JRPG فکر میکنن علی آبادم شهریه.. مشکلات من یکنفر با این سبک جوریه راحت میتونم یک جلد کتاب در موردش بنویسم. خلاصه فقط کافیه بری Diablo 2 یا NwN یا Baldur's Gate یا .... رو نصب کرده و 5 دقیقه وقت صرف نگاه کردن فقط منوهای بازی بکنی تا متوجه تفاوت های عظیم، عمقی و درک ناپذیرش با یک بازی سوپر پر طرفدار در سبک جذاب JRPG باشی. حتی میتونم تظمین بدم که بعد از دو ساعت بشینی گریه کنی.
همه ما جوونیامون حداقل یکی از شماره های FF رو بازی کردیم و به قدر کافی با مکانیزم زاقارت این سبک آشناییم. پس بیگانه نیستیم با این سبک فقطمشمئز میشیم اسمش که میاد. مبارزات Turn Base دوست داری؟ بشین Temple of Elemental Evil بازیکن، همونم که ببینی از شدت تفاوت و پیچیدگی مفرت دچار انفجار و انهدام درونی بشی.
این سبک ها انقدر پیچیده است که در مورد توضیحات مربوط به مانیزم بازی کتاب در موردش منتشر میکنن و تازه خلاصه ای از اون رو همراه بازی ارایه میدن.
من و پارسیا در حین مطالعه کتاب Diablo 2 البته کتاب توضیحات مربوط به مکانیزم بازی!
وولی... خب میدونی که من با دایی Nomura این کاراکتر رو طراحی کردم و خب راز و رمزش رو میدونم دیگه.
آقا میخوای من بهت بیوگرافی از Sephiroth بگم که این ماکان اگه تا آخرین روز عمرش هم بگرده نتونه پیدا کنه؟ Nomura دایی من هستش و بهم گفته چرا اسم این کارکتر رو گذاشته Sephiroth حالا این ماکان هی بیوگرافی مینویسه... عجیبه واقعا... من یه تیکه میگم که عمرا تا حالا نشنیده باشی. اسم Sephiroth برگرفته شده از کلمه ی Sephirot هست که یه ریشه از مذهب یهود هستش. این Sephirot ها اسم ده درخت هست که توی فرهنگ کابالایی ها چیندمان خاصی دارن. داداش این Sephiroth خیلی بحثهای علمی پشتش داره... فکر کردی دایی Nomura همینجوری کشکی طراحیش کرده؟ عمرااااااااااا... جالب اینجاس که بدونی این ده سفیروث نیروی خدایی دارن.. آقا حالا این ماکان ببینم تا صد سال دیگه اینا رو پیدا میکنه یا نه
...
عجب... این روزا زندگی وارونه شده. حوصله ی این بحثای بی مورد رو ندارم چونکه کسی رو که خوابیده میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده عمرا نمیشه. یه نگاه به تعداد طرفدارای این بازیها بازگو کننده همه ی حرفا هستش. در ضمن یه نصیحت دوستانه به تو که مدیر سایت هستی میکنم. دفعه ی بعد که یه عکس با حجم بالا میخوای بذاری ور دل پستات حتما شک نکن که باید پنهانش کنی... این فقط یه نصیحت بود. در مورد حرفات هم جدی نگرفتم. میدونی... هرکسی طرفدار سبک خواصی هستش ولی متاسفانه بعضیا چشماشون رو روی حقیقت میبندن و ... من طرفدار JRPG و RPG نیستم و کلا طرفدار هیچ سبک خاصی نیستم ولی این رو میدونم که به کسی میگن گیمر حرفه ای که خودش رو ازین قید و بندها رها کنه... . سعی کن حرفه ای باشی.:biggrin1:...
راستی سعی کن موفق هم باشی.:laughing:
همیشه بدون پر طرفدار = خـــز این قانون طبیعته. رپ پرطرفداره، هیپ هاپ پرطرفداره و ... اصولا من کلا جدی نمیگیرمت چون اگر میخواستم بگیرم الان دایی عزیزت کنار خاکسترت نشسته بود داشت گوشه اتاقش واسه آمرزشت عود هوا میکرد... و ورد میخوند: اویی اویی اویی ... 平和で休む ... اویی اویی اویی ...
دوستان خواهش می کنم دعوا نکنید. اجازه بدید اول آقای Dark Destiny عزیز رو معرفی کنم تا همه بدونید با یکی از RPG باز ها و ساز های بزرگ طرف هستیم. ایشون پسر خواهر آقای تتسویا نومورا هستند و در ساخت بازی FF7 با داییشون همکاری داشتن.
این هم نقل قول از خود آقای dark Destiny عزیز:
http://bazicenter.net/forums/converse.php?u=20845&u2=30617
و
من شخصاً افتخار می کنم از اطلاعات ایشون استفاده کنم. ولی آقای dark Destiny، هر سخن جایی و هر نکته مقامی دارد. بحث اصلاً سر بد بودن بازی های مورد علاقه شما نیست. شما تو انجمن بازی های Computer و تو تاپیک Computer RPG یا CRPG هستید که به طور کلی با بازی های JRPG تفاوت داره و هر نوع پست در مورد JRPG ها Off Topic و بی ربط محسوب می شه.
در ضمن سلام من رو هم به دایی تون برسونید.:biggrin1:
کتاب تو پکیج خود بازی بود و البته بازی هم از آن Tyrax ـه و این دوروبرا گیر نمیاد.
منم میخوامکتاب تو پکیج خود بازی بود و البته بازی هم از آن Tyrax ـه و این دوروبرا گیر نمیاد.
توی Prince or Persia: Prodigy کلمات جادویی الیکا فارسی ـه (برای جادوی compass میگفت: "راهنمایی کن")، من فکر میکردم چقدر حرفاش آشنا ـه ولی نمره نظر تلفظ دوبلرش از نظر من 10/3 هم نمیشه چون تا پنج ساعت متوجه منظورش نشدمسرکار بودیم آقا .. سرکار .. این بلیزارد کلاهبردار () اون Bard رو برای Wotlk به عنوان دروغ اول آوریل مطرح کرد .. توی Diablo III من هنوز خبری ازش نشنیدم، البته با این وضعی که دارند اسم کلاسها را عوض می کنند بعید نیست کلاس "مـُطرب" اضافه کنند.
سهیل و سیاوش که قبل از من گفتنیها رو برات نوشتن ولی یه موضوع دیگه اینکه حرفه ای بودن ربطی به طرفداری نداره، اگه بتونی بدون توهین به بقیه طرفداری کنی جنبه خودت رو نشون دادی، و اگه موقع طرفداری از هر چیزی دلایل کامل نبودنش رو بدونی اون موقع حرفه ای به حساب میایی...
عجب... این روزا زندگی وارونه شده. حوصله ی این بحثای بی مورد رو ندارم چونکه کسی رو که خوابیده میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده عمرا نمیشه. یه نگاه به تعداد طرفدارای این بازیها بازگو کننده همه ی حرفا هستش. در ضمن یه نصیحت دوستانه به تو که مدیر سایت هستی میکنم. دفعه ی بعد که یه عکس با حجم بالا میخوای بذاری ور دل پستات حتما شک نکن که باید پنهانش کنی... این فقط یه نصیحت بود. در مورد حرفات هم جدی نگرفتم. میدونی... هرکسی طرفدار سبک خواصی هستش ولی متاسفانه بعضیا چشماشون رو روی حقیقت میبندن و ... من طرفدار JRPG و RPG نیستم و کلا طرفدار هیچ سبک خاصی نیستم ولی این رو میدونم که به کسی میگن گیمر حرفه ای که خودش رو ازین قید و بندها رها کنه... . سعی کن حرفه ای باشی.:biggrin1:...راستی سعی کن موفق هم باشی.:laughing:
نه خیر دوست عزیز باگ نیست. من بازی رو از پگاه خریدم و باید در یک کلام بگم:اریا شهر پاساژ مینا اکثرا دارن این بازی رو اگه نداشتن برید پگاه رایانه علی بگید یاسر منو فرستاده rofl تضمین نمیکنم بقیشو ولی بهتو dvd 1000 میده
من از اونجا گرفتم فقط یه مشکل دارم quest که میده متن quest رو نمیشه دید فکر کنم باگه !!!
4 تا دویدی هم هست
من بعدا عکس میذارم البته هنوز پچ رو نصب نکردم ممکنه مشکلی که گفتم حل سه

سلام
محمدرضا این رو ببینه ، خودکشی میکنه .
برادر ، " تایتان کوئست " رو از روی " دیابلو " ساختن . یه " دیابلو کلن " هست .
-----
پ.ن : حاجی sacred 2 رو بازی کردی ؟ هر وقت بازی کردی نظرت رو بهم بگو .
سلام
خوشحالم در نبود من پرهام حضور مثبتی داره و این موارد رو روشن می کنه باسه دوستان...
که یهو دیابلوی کبیر رو با TQ بدین صورت مقایسه نکنن. البته TQ بازی خوبی بود. ولی هر کاری بکنه باز هم Diablo Clan محسوب میشه...
تشکر ویژه از پرهام..
محمد جان یه ندا بده اینو از کجا گرفتی. برم ببینم این نمره های مفتضحی که گرفته حقش بوده یا نه...
++++++++++++++++++++++
در مورد Sacred 2.
این دوستمون که قرار بود بازی رو ازش بگیریم. گفت می خواد بازی رو از DVD9 بیاره رو 5.
می خوام ببینم هماهنگی با خودمونه یا خبرش رو اینجا میدن ؟
اگه باید خودمون هماهنگ کنیم، اقدامات لازم رو انجام بدیم.
یا علی
ویرایش:
محمد جان می تونی بگی کرک رو از کجا آوردی و لینک بدی؟ اگه از Image استفاده کردی می شه فایل های nwn2main.exe و nwn2main_amdxp.exe (اصلی و کرک نشده) رو اگه زیپ شدشون کم حجم بود برای من آپلود کنی؟
تصویر:
ارور مربوط به mss32.dllـه NWN 1(بدون هیچ اکسپنیشنی) با نصب پچ حل میشه؟ در هر صورت، میشه لطف کنید کرکی که ازش استفاده میکنید رو بدید من؟ (اگر بازی براتون اجرا میشه روی XP Service Pack 3)