من کاری به متا پتا و سایت های نا معتبر و فاسد و رشوه گیر با اون نمره های کشکی شون ندارم من دارم در مورد تجربه ی خودم حرف می زنم به عنوان کسی که بیش از 50-60 تا نقش آفرینی بازی کرده.
در ضمن متوجه نمی شم یعنی چی چون من خوشم نیومده دلیل نمی شه بگم بازی بدیه؟! این جمله به نظرم پارادوکس داره. یعنی مثلاً انتظار داری وقتی من خوشم نیومده و صد تا دلیل بر سطحی بودن و ضعیف بودن بازی دارم بیام بگم نه بازی فوق العاده ای بود چون نمره هاش بالاست؟!
در ضمن من یادم نمیاد توی سایت ها و فروم های خارجی کسی به این بازی بگه عالی و فوق العاده و رقیب دیابلو و این حرفا و حتی به خاطر نمیارم گفته باشم دیابلو خیلی بازی خوبیه و من عاشقشم و این حرفا... توی ایران مثل شما من کم ندیدم که با چهار تا نمره ی سر کاری تحت تاثیر قرار می گیرید. یه نگاه به بازخورد های گیمر ها توی سایت ها و فروم ها بندازید بد نیست. TL2 نه تنها بازی ضعیفی هست بلکه الان که فکر می کنم می بینم
بد ترین بازیی هست که من توی تمام عمر گیمری ام انجام دادم.
مبارزات Click-fest افتضاح بدون هیچ تاکتیک که همه ش باید کلیک بکنی! نه دقتی نه زمان بندی نه یه عاملی که مبارزات رو متنوع و پیچیده بکنه! همین طوری الا بختکی این قدر اتک می کنی تا یکی بمیره!
موسیقی اصلاً نداره. طبعاً فضاسازی هم نداره.
دیالوگ ها رو گوش می دادم تنها کاری که می تونستم بکنم خندیدنه. ساده ترین و بچه گانه ترین دیالوگ های ممکن رو گذاشتن واسه بازی و اصلاً سعی نکردن چهار خط دیالوگ درست بذارن. همون دو خط دیالوگی هم که گذاشتن واسه ی دادن ماموریت بوده یعنی میری پیش فلانی بهت می گه برو فلان کار رو انجام بده بعد می ری پیش یکی دیگه بهت می گه برو به فلان شخص خبر بده. این کل دیالوگ های بازیه! دریغ از یه انتخاب دیالوگ! همون دقیقه ی اول یه کات سین مسخره ی بچه گانه به سبک بازی Super Meat Boy پخش می شه بعدش بدون مقدمه اولین ماموریت تون رو می گیرید! از اون بازی هاست که اصلاً ماموریت ها منطق هم ندارن! بقیه ی سرباز ها بوقن که من باید برم یه تنه همه رو بکشم و ماموریت انجام بدم!
صداگذاری فاجعه است اصلاً صدای کاراکتر ها رو به زور می شنوید وقتی حرف می زنن. داستان به شدت ساده و خسته کننده اون قدر داستان ساده و کسل کننده است که بیشتر از این که انگیزه ی بازی کردن باشه باعث بی رغبت شدن تون می شه. رابط کاربری بازی هم بچه گانه است، حالم از اون علامت سوال ها و علامت تعجب های کودکانه که بالای سر NPC ها بود به هم می خوره.
مردن هم که اصلاً معنی نداره توی بازی. فوقش هر وقت با یه مینی غول آخر مواجه شدی و مردی با یه دقیقه پیاده روی بر می گردی سرجات و کل تراز و تجربه ای که گرفتی پا بر جا می مونن و دشمن هایی هم که کشتی دیگه بر نمی گردن! یعنی گیم آور شدن اصلاً ترسی نداره! از اون قابلیت غیر منطقی Resurrcet کردن هم توی همه ی بازی ها بدم میاد.
صد تا نکته ی منفی داره این بازی. تمام نکته ی مثبتش اینه که گرافیکش کارتونی و جذابه و اکشن هاش هم از COD روون تره! وگرنه یه فاجعه در دنیای بازی های ویدیویی به حساب میاد.