طرفداران ژانر Racing

بهترین نسخه Gran Turismo ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    15
  • نظرسنجی بسته شده است .

Logitech G RS50 Is Way Better Than Expected! (FULL REVIEW)​

امیدوارم این مدل از لاجیتک دیگه تو تعداد بالا وارد بازار ایران هم بشه.
تا بالاخره ما چشممون به فرمونهای دایرکت درایو خوش قیمت هم روشن بشه.
گرچه همین ایشون باز هم قیمت کمی نداره ولی خب وقتی برای یه G29 یا G923 که جدای کیفیت و ماندگاری بالاشون ولی عملا اسباب بازی هستن و 30 میلیون قیمت دارن...
فکر کنم RS50 با دو برابر قیمت منطقی باشه.
از اون سمت شاید مسیری باز کنه که Moza هم وارد بشه ، که باز هم قیمت بشکنه.

من که چشمم خون اومد بس که سالهاست دارم ریویو و... از دایرکت درایوها میبینم و خودم اوستا و کارشناس شدم :D ولی همچنان گزینه ای برای خریدشون موجود نیست.
هرچی هم صبر کردم که بالاخره وارد بشه فقط تورم بدتر شد و قیمتها دست نیافتنی تر.
اگه امسال EA پشتک نزنه یا بزنه(حالا خودخواسته یا نخواسته)... امیدوارم بالاخره راهی برای دسترسی ما به این وسایل سرگرمی هم فراهم بشه.
ظاهر فرمون های جدید خیلی زشته قدیمی ها خیلی خوشگل تر بودن :D

Logitech G RS50 Is Way Better Than Expected! (FULL REVIEW)​

امیدوارم این مدل از لاجیتک دیگه تو تعداد بالا وارد بازار ایران هم بشه.
تا بالاخره ما چشممون به فرمونهای دایرکت درایو خوش قیمت هم روشن بشه.
گرچه همین ایشون باز هم قیمت کمی نداره ولی خب وقتی برای یه G29 یا G923 که جدای کیفیت و ماندگاری بالاشون ولی عملا اسباب بازی هستن و 30 میلیون قیمت دارن...
فکر کنم RS50 با دو برابر قیمت منطقی باشه.
از اون سمت شاید مسیری باز کنه که Moza هم وارد بشه ، که باز هم قیمت بشکنه.

من که چشمم خون اومد بس که سالهاست دارم ریویو و... از دایرکت درایوها میبینم و خودم اوستا و کارشناس شدم :D ولی همچنان گزینه ای برای خریدشون موجود نیست.
هرچی هم صبر کردم که بالاخره وارد بشه فقط تورم بدتر شد و قیمتها دست نیافتنی تر.
اگه امسال EA پشتک نزنه یا بزنه(حالا خودخواسته یا نخواسته)... امیدوارم بالاخره راهی برای دسترسی ما به این وسایل سرگرمی هم فراهم بشه.
قول میدم نمایندگی MOZA اگر قابل اعتماد بود همه جوره ارتباط بگیرم .
تو ایمیل و غیره که خوب راه میان ، حضورا باید دید چه خبره !!!
برای پروژه بالاخره مجبورم برم تا کریسمس .
و اینکه اگر پلن سفرش به صرفه تر شد ، که میشه قطعا !!
به نظرم هم سفر بری هم قسمتی از پول رو بذاری جیبت !!!
البته این مدل تراست بدم نیست ها قیمتش به نسبت جهانیش
خرید شبیه‌ساز رانندگی Thrustmaster T818 Ferrari SF1000

مشکل فقط wheel این به درد رالی نمیخوره برای رالی بازا هزینه اضافه است . ممکنه Ferrari فن هم نباشی که هیچ.
برنامه میریزم تور دایرکت درایو بگذازیم :-bd

آخرین ویرایش:
قول میدم نمایندگی MOZA اگر قابل اعتماد بود همه جوره ارتباط بگیرم .
تو ایمیل و غیره که خوب راه میان ، حضورا باید دید چه خبره !!!
برای پروژه بالاخره مجبورم برم تا کریسمس .
و اینکه اگر پلن سفرش به صرفه تر شد ، که میشه قطعا !!
به نظرم هم سفر بری هم قسمتی از پول رو بذاری جیبت !!!
البته این مدل تراست بدم نیست ها قیمتش به نسبت جهانیش
خرید شبیه‌ساز رانندگی Thrustmaster T818 Ferrari SF1000

مشکل فقط wheel این به درد رالی نمیخوره برای رالی بازا هزینه اضافه است . ممکنه Ferrari فن هم نباشی که هیچ.
برنامه میریزم تور دایرکت درایو بگذازیم :-bd
تراستمستر کلا ffb خیلی خوبی نداره.
درایور نویسیشون برای سیگنالهای ffb و خروجیش کلا خیلی جالب نیست، عملا از بازار باید حذف شده دونست.
Moza/logitech/Astek/Simcube/VRS/Conspit و Fanatec واقعا ازش فاصله گرفتن.
تراستمستر اگه ست فرمونهای قبلیش رو داشته باشی و کلا خانواده اون رو داشته باشی خب منطقیه که به دایرکت درایوهاش آپگرید کنی وگرنه خیلی توجیه نداره.

برای ماها که باکره ایم همون بهتره که یک خانواده درست انتخاب کنیم و یه چی بگیریم که بعدها بتونیم روی اون بسازیم و بریم بالا.
برنامه میریزم تور دایرکت درایو بگذازیم
:-bd
:))

ظاهر فرمون های جدید خیلی زشته قدیمی ها خیلی خوشگل تر بودن
DD باشه اصلا فرقون باشه ، باید بزاریم روی سرمون
مامان قدیمیها از این گلدوزیها میزاشتن روی تلویزیون ... اسمش چی بود؟
از اونها میزاریم روش خش روش نیفته
:))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Eazy-E and unloved
ظاهر فرمون های جدید خیلی زشته قدیمی ها خیلی خوشگل تر بودن :D
DD باشه اصلا فرقون باشه ، باید بزاریم روی سرمون:D
از اونها میزاریم روش خش روش نیفته :))

• Smile
Reactions: Eazy-E and unloved
DD باشه اصلا فرقون باشه ، باید بزاریم روی سرمون:D
از اونها میزاریم روش خش روش نیفته :))

من دارم یکم پول جمع میکنم fanatec dd2 بگیرم درسته قیمتش بالاست ولی یه بار آدم هزینه کنه یه عمر استفاده :Cheesygrin:

چون گفتی اکثر base هارو میشناسی در کل نظرت چیه؟:boo:

چیز بهتری هم وجود داره؟:Thinking:

من دارم یکم پول جمع میکنم fanatec dd2 بگیرم درسته قیمتش بالاست ولی یه بار آدم هزینه کنه یه عمر استفاده :Cheesygrin:

چون گفتی اکثر base هارو میشناسی در کل نظرت چیه؟:boo:

چیز بهتری هم وجود داره؟:Thinking:
بهترین رو میخوای فقط Simucube 3.0

اما مابقی هم خیلی نزدیک شدن و ایشون قیمتش هم خیلی بالاست.
اما اگه بهترین و باکیفیت ترین رو میخوای روی دستش نداریم.

و خب این فقط برای PC کاربرد داره.
البته به نظرم برای کنسولها و اون FFBهای نوارخالی که GT/Forza دارن... هزینه کردن و DD گرفتن خیلی توجیهی نداره و به نظرم پول دور ریختنه.
به جز اینکه هزینش مطرح نباشه.
======
نظر من رو بخوای میگم یه فرمون ارزونتر ولی باکیفیت مثل fanatec/Asteke بگیر (نسبت به سیموکیوب وگرنه همینها هم واقعا گرونن) ولی کنارش یه پدال خوب هم بگیر.
پدال خوب خیلی بیشتر از فرمون تو کنترل ماشین سر پیچ ها ، ترمز گیری ها و... کمک میکنه.
بعد از اینکه کمی تو ریسینگ راه افتادی تمام مسابقه حین همین ترمز گرفتن ها تعیین میشه که فقط با پدال خوب به دست میاد.

اصولا پدالهای fanatec خیلی خوبن و قابل خرید (Fanatec CSL Pedals) ، از اون بهتر heusinkveld و astek هم خیلی پدالهای خوبی دارن..
اما اگه بودجه نامحدود باشه همین Simcube پدال مکانیکی داره که فورس فیدبک داره و مثلا وقتی abs فعال میشه از طریق پا قابل احساسه و میشه ترمز رو کنترل کرد و از قفل شدن لاستیکها جلوگیری کرد.
simucube active pedal pro

این یکی دیگه نکست لوله.
یه مدل ارزونتر هم جدیدا زده:

Simucube Co-Pedal​

البته Moza هم ورژن ارزونتری از اکتیو پدال داده بیرون ولی به کیفیت Simcube نیست.
========
========
اصولا برای ماها یه پدال تو رنج متوسط که پدال ترمزش Load Cell باشه و پتانسیومتری نباشه کفایت میکنه.
مثل مانیتور بالای 60 هرتز میمونه که هرچی بالاتر بری اختلاف کمتر میشه و اون جهشی که از 60 به 120 حس میکنی رو کمتر حس میکنی.
Load Cell های چینی ارزون قیمت از 300-200 دلار هم داریم تا بالای 1000 دلار و...
دیگه باید دید بودجه چقدره و کجا زندگی میکنیم که به اینها دسترسی داشته باشیم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ravi and unloved
بهترین رو میخوای فقط Simucube 3.0

اما مابقی هم خیلی نزدیک شدن و ایشون قیمتش هم خیلی بالاست.
اما اگه بهترین و باکیفیت ترین رو میخوای روی دستش نداریم.

و خب این فقط برای PC کاربرد داره.
البته به نظرم برای کنسولها و اون FFBهای نوارخالی که GT/Forza دارن... هزینه کردن و DD گرفتن خیلی توجیهی نداره و به نظرم پول دور ریختنه.
به جز اینکه هزینش مطرح نباشه.
======
نظر من رو بخوای میگم یه فرمون ارزونتر ولی باکیفیت مثل fanatec/Asteke بگیر (نسبت به سیموکیوب وگرنه همینها هم واقعا گرونن) ولی کنارش یه پدال خوب هم بگیر.
پدال خوب خیلی بیشتر از فرمون تو کنترل ماشین سر پیچ ها ، ترمز گیری ها و... کمک میکنه.
بعد از اینکه کمی تو ریسینگ راه افتادی تمام مسابقه حین همین ترمز گرفتن ها تعیین میشه که فقط با پدال خوب به دست میاد.

اصولا پدالهای fanatec خیلی خوبن و قابل خرید (Fanatec CSL Pedals) ، از اون بهتر heusinkveld و astek هم خیلی پدالهای خوبی دارن..
اما اگه بودجه نامحدود باشه همین Simcube پدال مکانیکی داره که فورس فیدبک داره و مثلا وقتی abs فعال میشه از طریق پا قابل احساسه و میشه ترمز رو کنترل کرد و از قفل شدن لاستیکها جلوگیری کرد.
simucube active pedal pro

این یکی دیگه نکست لوله.
یه مدل ارزونتر هم جدیدا زده:

Simucube Co-Pedal​

البته Moza هم ورژن ارزونتری از اکتیو پدال داده بیرون ولی به کیفیت Simcube نیست.
========
========
اصولا برای ماها یه پدال تو رنج متوسط که پدال ترمزش Load Cell باشه و پتانسیومتری نباشه کفایت میکنه.
مثل مانیتور بالای 60 هرتز میمونه که هرچی بالاتر بری اختلاف کمتر میشه و اون جهشی که از 60 به 120 حس میکنی رو کمتر حس میکنی.
Load Cell های چینی ارزون قیمت از 300-200 دلار هم داریم تا بالای 1000 دلار و...
دیگه باید دید بودجه چقدره و کجا زندگی میکنیم که به اینها دسترسی داشته باشیم.

مرسی بابت راهنمایی هات:love:

مدل simcube 3 چک کردم خودش ۳ تا مدل داشت که قیمت هاشون خیلی میرفت بالا

Simucube-3-Wheel-Bases.jpg

مثلا dd2 اگه اشتباه نکنم هزار دلار قیمتش هست ولی مدل هم سطح از نظر گشتاور ۱۶۰۰ دلار قیمت داره که اختلافش زیاده سر همون بیشتر فکرم رفته روی dd2

یه نکته هم که fanatec برای خرید تو فکرمه اینه دیزاین فرمون هاشو بیشتر میپسندم و اگه اشتباه نکنم فرمون های برند های مختلف به سادگی به هم نمیخوره و بخوای وصل کنی باید یکم دردسر بکشی

در مورد پدال چون همه پدال ها به همه base ها میخوره گذاشتم مرحله آخر انتخاب کنم ولی حتما از همون مدل هایی که گفتی میگیرم

یه جورایی سخت ترین قسمت انتخاب همون base هست:Thinking:

مرسی بابت راهنمایی هات:love:

مدل simcube 3 چک کردم خودش ۳ تا مدل داشت که قیمت هاشون خیلی میرفت بالا

View attachment 402346

مثلا dd2 اگه اشتباه نکنم هزار دلار قیمتش هست ولی مدل هم سطح از نظر گشتاور ۱۶۰۰ دلار قیمت داره که اختلافش زیاده سر همون بیشتر فکرم رفته روی dd2

یه نکته هم که fanatec برای خرید تو فکرمه اینه دیزاین فرمون هاشو بیشتر میپسندم و اگه اشتباه نکنم فرمون های برند های مختلف به سادگی به هم نمیخوره و بخوای وصل کنی باید یکم دردسر بکشی

در مورد پدال چون همه پدال ها به همه base ها میخوره گذاشتم مرحله آخر انتخاب کنم ولی حتما از همون مدل هایی که گفتی میگیرم

یه جورایی سخت ترین قسمت انتخاب همون base هست:Thinking:
قطعا انتخاب خیلی خوبی کردی.
آره سیموکیوب خیلی دیگه گرونه.

فنتک یه خانواده گنده از قربیلک فرمون مختلف داره و کلا روی این حساب خیلی خرید منطقی هم هست.
از وقتی هم که corsair خریدتش ساپورت و گارانتیش خیلی خوب شده.
پدال هم از فنتک بگیر، قیمت منطقی داره.

اما یه وقتی اگه از فرمون خاصی خوشت اومد فقط کافیه که رابط مربوط به اون base رو بخری و مشکل حل میشه.
از این لحاظ محدودیتی نداره.

مبارکه.

• Like
Reactions: ravi
فعلا طبق وسوسه هایی که در من ایجاد نمودید یه Lemans Ultimate گرفتم برای آشنایی با قوانین ایندورنس !! و خوشحالم که فعلا با کنترلر عالیه حتی با اسیست خیلی جزیی.
یعنی نسل جدید سیم ها فوق العاده کنترلر فرندلی شدن ، البته احتمالا با تریگر های دوال سنس بهترم بشه حس پدال داشت منکه رو کنترلر XBOX هستم .

یه Versus پدالیمون نشه ؟!!!
Screenshot 2025-11-28 234926.png

Screenshot 2025-11-28 234909.png

vs

Fanatec CSL Pedals ???!!!!

• Like
Reactions: ravi and m.d.makan
کلا پدال که رنج خیلی خفن و متنوعی داره، نمیشه گفت که بهترین داریم.
من خودم همین کمتر از دوسال پیش تا مرز خرید Simforge که ساخت هنده هم رفتم.
خیلی خوش قیمت هم بود.
0B50CBDE-A63E-4CA0-B10C-AE878FB0EF34-scaled-1.jpeg

با ساپورتش هم صحبت کردم و گفت میتونیم پست کنیم به ایران و...
ولی خب در آخر بیخیال شدم.

بهترین پدال که نداریم ، شاید اون هیدرولیکیها که روغن میخوره و با فشار روغن کار میکنه شبیه ترین به دنیای واقعی باشه.
و مابقی هم سطح دانش اونقدری پخش شده که خیلی کمپانی ها از کشورهای مختلف پدالهای Load cell خیلی خوبی رو میسازن.
اکتیو پدال های FFBدار هم که بماند.

ولی به نظرم الان پدالهای فنتک هم قیمت معقولی دارن و هم خیلی بادوامن و کیفیت بالایی دارن.
ساپورت و گارانتی خیلی خوبی دارن.
غیر از اینجا خیلی هم در دسترس هستن.
من اگه جایی غیر از ایران بودم و تازه میخواستم سیم ریسنگ رو شروع کنم قطعا انتخابم یه پدال از فنتک بود.
الان هم که Podium Pedals رو معرفی کرده که انصافا خیلی خوبه.

Fanatec Podium DD & Pedals Are FINALLY on the Way​

نمیدونم هنوز وارد بازار شدن یا نه.
این نمایشگاه SimExpo ماه قبل بود.

• Like
  • Love
Reactions: ravi and unloved
کلا پدال که رنج خیلی خفن و متنوعی داره، نمیشه گفت که بهترین داریم.
من خودم همین کمتر از دوسال پیش تا مرز خرید Simforge که ساخت هنده هم رفتم.
خیلی خوش قیمت هم بود.
View attachment 402356

با ساپورتش هم صحبت کردم و گفت میتونیم پست کنیم به ایران و...
ولی خب در آخر بیخیال شدم.

بهترین پدال که نداریم ، شاید اون هیدرولیکیها که روغن میخوره و با فشار روغن کار میکنه شبیه ترین به دنیای واقعی باشه.
و مابقی هم سطح دانش اونقدری پخش شده که خیلی کمپانی ها از کشورهای مختلف پدالهای Load cell خیلی خوبی رو میسازن.
اکتیو پدال های FFBدار هم که بماند.

ولی به نظرم الان پدالهای فنتک هم قیمت معقولی دارن و هم خیلی بادوامن و کیفیت بالایی دارن.
ساپورت و گارانتی خیلی خوبی دارن.
غیر از اینجا خیلی هم در دسترس هستن.
من اگه جایی غیر از ایران بودم و تازه میخواستم سیم ریسنگ رو شروع کنم قطعا انتخابم یه پدال از فنتک بود.
الان هم که Podium Pedals رو معرفی کرده که انصافا خیلی خوبه.

Fanatec Podium DD & Pedals Are FINALLY on the Way​

نمیدونم هنوز وارد بازار شدن یا نه.
این نمایشگاه SimExpo ماه قبل بود.
هیدرولیکی جذابه و فکرکنم بشه ساخت.
یکی از بچه ها که احتمالا بشناسی دایرکت درایو هم با سرو موتور ساخته در حد امکانات خوبم شده باید تکمیل بشه برای فیدبک های ریز هنوز کار داره و مشکل اصلی به قول خودت دقت درایور نرم افزاریشه .
پدال هیدرولیکی باز ساختنش باید راحت تر باشه از wheel base.

بین اونهایی که
گذاشتم کدوم ترجیحته؟

هیدرولیکی جذابه و فکرکنم بشه ساخت.
یکی از بچه ها که احتمالا بشناسی دایرکت درایو هم با سرو موتور ساخته در حد امکانات خوبم شده باید تکمیل بشه برای فیدبک های ریز هنوز کار داره و مشکل اصلی به قول خودت دقت درایور نرم افزاریشه .
پدال هیدرولیکی باز ساختنش باید راحت تر باشه از wheel base.

بین اونهایی که
گذاشتم کدوم ترجیحته؟
بین اینها که خب یکی قیمتش مریخه و اونیکی پلوتون:))
چطوری میخوای انتخاب کنی؟ :D

اما به نظرم همین CRP2 پدال خوبیه و خیلی نزدیک به فنتک csl.
بعدها اگه خواستی قابلیت آپگرید به Mbooster رو هم داره که خب خیلی گزینه خوبیه.
اینکه میگم الان Mbooster رو نگیری چون نسخه فعلیش برخلاف سیموکیوب خیلی انقلابی نیست و کیفیت لازم رو نداره.
مطمئنا بعدها که نسخه دومش معرفی شد به عنوان کیت آپگرید برای همین CRP2 هم منتشر میشه.

از این قیمتها بخوای بری بالا هم Asetek با پدالهای هیدرولیکیش هست و هم کمپانیهای دیگه که میرن جزو های اندها که خب گرونن واقعا.
یکی از اونها این مثلا:

غیر از این asetek پدالهای load cell خیلی خوبی هم داره که تو رنج همین موزا میشه Asetek Forte.

اگه تو این یکی دو ماهه میخوای بخری که به نظرم همین موزا CRP2 یا فنتک csl یا Asetek Forte اگه دسترسی داری که واقعا تمام نیازهات رو رفع میکنن ، از اینها بالاتر باید به جیبت توجه کنی.
وگرنه به نظرم اگه پدال گرونتری میخوای... صبر کن چندماهه اول 2026 قراره که پودیوم فنتک منتشر بشه که خب قطعا پدال بهتریه و خیلی لب مرز های اندهاست.

در آخر اگه بخوام جواب مستقیم به اون کامنتت بدم قطعا CRP2.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: unloved
بین اینها که خب یکی قیمتش مریخه و اونیکی پلوتون:))
چطوری میخوای انتخاب کنی؟ :D

اما به نظرم همین CRP2 پدال خوبیه و خیلی نزدیک به فنتک csl.
بعدها اگه خواستی قابلیت آپگرید به Mbooster رو هم داره که خب خیلی گزینه خوبیه.
اینکه میگم الان Mbooster رو نگیری چون نسخه فعلیش برخلاف سیموکیوب خیلی انقلابی نیست و کیفیت لازم رو نداره.
مطمئنا بعدها که نسخه دومش معرفی شد به عنوان کیت آپگرید برای همین CRP2 هم منتشر میشه.

از این قیمتها بخوای بری بالا هم Asetek با پدالهای هیدرولیکیش هست و هم کمپانیهای دیگه که میرن جزو های اندها که خب گرونن واقعا.
یکی از اونها این مثلا:

غیر از این asetek پدالهای load cell خیلی خوبی هم داره که تو رنج همین موزا میشه Asetek Forte.

اگه تو این یکی دو ماهه میخوای بخری که به نظرم همین موزا CRP2 یا فنتک csl یا Asetek Forte اگه دسترسی داری که واقعا تمام نیازهات رو رفع میکنن ، از اینها بالاتر باید به جیبت توجه کنی.
وگرنه به نظرم اگه پدال گرونتری میخوای... صبر کن چندماهه اول 2026 قراره که پودیوم فنتک منتشر بشه که خب قطعا پدال بهتریه و خیلی لب مرز های اندهاست.

در آخر اگه بخوام جواب مستقیم به اون کامنتت بدم قطعا CRP2.
هیچی فقط روت حساب کردم اون هایی که از زمین دوره پیشنهاد ندی :-SS
سپاس از درکت :D:D

• Smile
Reactions: m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or