طرفداران ژانر Racing

بهترین نسخه Gran Turismo ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    15
  • نظرسنجی بسته شده است .
برای من ریویو کد نسخه ایکس باکس رو همین الان فرستادن.
شخصا هیچ امیدی به نسخه کنسولی بازی ندارم و حتی این تاریخ انتشار بازی هم بیشتر منو متقاعد کرده که قرار نیست با عنوان دندون گیری طرف باشیم.
فکر میکنم PMR خیلی عنوان بهتری باشه. حداقل تو نسخه کنسولی.
حدود دو ساعت بازی کردم. واقعا باید بگم پورت بدی نیست رو کنسول حداقل. من امشب با کنترلر بازی کردم و کاملا راحت میشه بازی کرد و از این لحاظ هیچ مشکلی وجود نداره. اگر وقت کنم با فرمون هم حتما بازی میکنم.
مشکل افت فریم یا مشکل تکنیکی و فنی خاصی هم نداره واقعا. هر چند از لحاظ بصری و فیزیک به نظرم خیلی معمولیه.
اما جدای از اینا بازی به شدت از لحاظ محتوا لنگ میزنه. کلا حدود ۲۰ تا ماشین با ۱۳ تا پیست.
من چند تا ریس سینگل پلیر هم رفتم و اینجا قشنگ هوش مصنوعی در حد نسل ۶ و اون سمت ها بود. تو هر مسابقه به راحت با یک دقیقه اختلاف برنده شدم. بازی هم هیچ درجه سختی خاصی برای هوش مصنوعی نداره.
آنلاین رو نشد خیلی بازی کنم اما به نظر میرسه کل تمرکز رو گذاشتن برای بخش آنلاین و فکر میکنم فعلا تنها عنوان ریسینگ شبیه سازی باشه که از کراس پلتفرم پشتیبانی می‌کنه بین پلی استیشن و ایکس باکس.
بازی بیشتر حس سیمکید بهم میده تا سیم کامل.

حدود دو ساعت بازی کردم. واقعا باید بگم پورت بدی نیست رو کنسول حداقل. من امشب با کنترلر بازی کردم و کاملا راحت میشه بازی کرد و از این لحاظ هیچ مشکلی وجود نداره. اگر وقت کنم با فرمون هم حتما بازی میکنم.
مشکل افت فریم یا مشکل تکنیکی و فنی خاصی هم نداره واقعا. هر چند از لحاظ بصری و فیزیک به نظرم خیلی معمولیه.
اما جدای از اینا بازی به شدت از لحاظ محتوا لنگ میزنه. کلا حدود ۲۰ تا ماشین با ۱۳ تا پیست.
من چند تا ریس سینگل پلیر هم رفتم و اینجا قشنگ هوش مصنوعی در حد نسل ۶ و اون سمت ها بود. تو هر مسابقه به راحت با یک دقیقه اختلاف برنده شدم. بازی هم هیچ درجه سختی خاصی برای هوش مصنوعی نداره.
آنلاین رو نشد خیلی بازی کنم اما به نظر میرسه کل تمرکز رو گذاشتن برای بخش آنلاین و فکر میکنم فعلا تنها عنوان ریسینگ شبیه سازی باشه که از کراس پلتفرم پشتیبانی می‌کنه بین پلی استیشن و ایکس باکس.
بازی بیشتر حس سیمکید بهم میده تا سیم کامل.
تجربه منم از دوره بتاش تو همین سطح بود.
اون نسخه فقط ai نداشت که خب مثل اینکه خیلی تفاوت خاصی نداره.
کلا هدف انگاری پلیرهای کنسولی هستن بیشتر.

• Like
Reactions: Bahram
این برآیند دوره بتا/ارلی اکسس بازی روی استیمه
Screenshot 2025-11-11 195214.jpg

=======
ببینیم پس فردا که کامل منتشر شد از این هم شرایطش بدتر میشه یا نه؟
استور بازی که کاملا اسکم خالصه.
صداگذاری ماشینها همچنان ضعیفه.
خروجی گرافیکش از بازی 2018 هم جنریکتره(ACC).
AI و... هم که بهرام توصیف کرد.

این از اون بازیهاست که بعد از یکسال و انتشار آپدیتها و محتواهای جدید تازه باید دید که ارزش خرید داره یا نه؟
تازه اگه گزینه بهتر دیگه ای وجود نداشته باشه.

• Like
Reactions: Bahram and reza360
خیلی جالبه که ششمین نسخه ازش رو هم داریم میبینیم چون بازی به شدت سختیه و فکر نمیکنم چیزی فراتر از مخاطبین خاصش بتونه جذب کنه اما خب ازون‌ور گرافیک بالایی داره و خیلی هم خوشگله و عاشقان موتور قطعا عاشقش میشن من نسخه ۵ رو وقتی اومد رو پلاس دانلود کردم یکم گاز دادم و رفتم تو دیوار و پاکش کردم ولی همون زیباییش چند ساعتی نگهت میداره.
نوید اصلا شبیه ساز طور نیست.
فقط قلق کنترلش دستت نیومده.
ترمزگیریش رو فقط کمی باید آشنا باشی که چطور باید ترمز عقب و جلو رو بگیری که موتور هم سرعتش کم بشه و هم تعادلش رو از دست نره.
یه چیزی مثل این:

بازی بیشتر یه چیزی بین آرکید و سیمکیده.
کنترلش که دستت بیاد خیلی جذابه.

نوید اصلا شبیه ساز طور نیست.
فقط قلق کنترلش دستت نیومده.
ترمزگیریش رو فقط کمی باید آشنا باشی که چطور باید ترمز عقب و جلو رو بگیری که موتور هم سرعتش کم بشه و هم تعادلش رو از دست نره.
یه چیزی مثل این:

بازی بیشتر یه چیزی بین آرکید و سیمکیده.
کنترلش که دستت بیاد خیلی جذابه.

متاسفانه دیگه رو پلاس نیست اما بعدا اگه برگشت دوباره یه تستی میزنم. کلا فازشون با ماشین فرق داره. یعنی حتی اگه شبیه‌سازم نباشن باید خیلی مهربون‌تر با گاز و ترمز رفتار کنی تا نری تو باقالیا. توی ویدئو هم به همین اشاره میکنه. عادت بهش سخته ولی خب مطمئنم یاد بگیریش خیلی حال بده.

• Like
Reactions: m.d.makan
متاسفانه دیگه رو پلاس نیست اما بعدا اگه برگشت دوباره یه تستی میزنم. کلا فازشون با ماشین فرق داره. یعنی حتی اگه شبیه‌سازم نباشن باید خیلی مهربون‌تر با گاز و ترمز رفتار کنی تا نری تو باقالیا. توی ویدئو هم به همین اشاره میکنه. عادت بهش سخته ولی خب مطمئنم یاد بگیریش خیلی حال بده.
دقیقا.
مثل ماشین نیست اصلا.
مخصوصا که دو نوع ترمز داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or