Dark_Souls
کاربر سایت
تقریبا هیچ شباهتی لیست ما با هم نداره البته که اکثر عناوینی که شما بازی کردی که بیشتر سایت ها هم تقریبا مشابه لیست شماست کلاسیک هست و من چون اشنایی با این سبک نداشتم کودکی رسما بازی نکردم الان هم به قدری کهنه هست که من نمی تونم باهشون ارتباط برقرار کنم بعضی ها رو هم خیلی سعی کردم نشد ! مثلا نسخه اول The Legend of Heroes: Trails in the Sky رو تازگی گرفتم ده ساعت هم رفتم حال نداد دوستان می گفتند باید صبر کنی تا خودش رو نشون بده خب بابا به چه قیمتی بعضا میگفتن دو نسخه رو برو تا سری هیروز خوشت بیاد ! Vagrant Story، Persona 2 Innocent Sin (PSP) و Shin Megami Tensei III: Nocturne هم واقعا قدیمی هستند...انتخابش خیلی سخته چون هم تعداد زیاد بودن و هم من یادم نیست چیا زدم و هم اینکه توی لیست ممکنه بعضی هاشون از یه سری باشن ولی اگه بخوام از هر سری یکی رو فقط توی لیست بیارم، بدون ترتیب:
The Legend of Heroes: Trails in the Sky the 3rd
Shin Megami Tensei III: Nocturne
Vagrant Story
Tales of Berseria
Valkyria Chronicles III
Persona 2 Innocent Sin (PSP)
NieR: Automata
Dark Souls
Final Fantasy XII
Genshin Impact ()
پ.ن: NieR: Automata ، Valkyria Chronicles III، Tales of Berseria فوق العاده هست و واقعا لذت بردم ازشون . غول بزرگی مثل Dark Souls که jrpg نیست دیگه
یاکوزا رو هم به نظرم نباید توی این دسته اورد که اگر باشه هر قسمتش فوق العاده هست.