peyman_eun
کاربر سایت
کی فکرش رو میکرد که این بازی بالاترین متای تاریخ بازی های ویدیویی رو کسب کنه! جایگاه TLOZ - Ocarina of Time رو ازش گرفت!! قطعأ داستان شاهکاری داشتهThe House in Fata Morgana
View attachment 128726
ویژوال ناول به این خوبی سراغ داشتین و معرفی نمیکردین نامردا؟ تنهاخوری تا کی؟! یعنی من حتماً باید میرفتم از تو ردیت همچین جواهری رو پیدا میکردم؟
موسیقی و آرتش عالی بود عالی (هنوزم ترک Everybody's Crying روزی صد بار گوش میدم) ولی از اون بهتر داستانش بود مخصوصاً پایانش که فکر نکنم هیچوقت فراموشش کنم. چقدر من با شخصیت هاش حال کردم به خصوص Giselle و Jacopo و Michel و ... (اون قسمتی که پیشاپیش یه صحنه از ملاقات میشل و گیسله رو با آهنگ Hex پخش کرد من جامه دریده ایمان آوردم که این ویژوال ناول برای یکی من ساختن و حتماً باید تا انتهاش برم) ولی از بین همه شخصیت ها (با اینکه همشون خوب بودن) من بیشتر از Morgana خوشم اومد هر چند مدت زمان حضورش خیلی کم بود. از بین تمام ویژوال هایی هم که خوندم ( که به تعداد انگشت های دو دست نمیرسن) حداقل این یکی سرعت پیشروی داستانش خیلی بهتر بود و اصلاً خسته کننده نبود که هیچی، تازه من متوجه گذر زمان هم نمیشدم و وقتی به ساعت نگاه میکردم میدیدم که چند ساعت گذشته. صداگذاری نداشتنش هم بیشتر از اینکه به ضررش تموم بشه باعث شد که خودم با اون برداشتی که از شخصیت ها داشتم روشون صداگذاری کنم و تجربه بهتری بدست بیارم.
داستانش این طوری شروع میشه که شخصیت اصلی توی یه عمارت تاریک و متروکه روی یه صندلی روبروی شومینه از خواب بیدار میشه و هیچ تصوری از اینکه کی هست و کجاست نداره و یه خدمتکار بالای سرش ایستاده بهش میگه اون ارباب عمارت هست و مدت زیادی هست که منتظرش بوده ولی بهش نمیگه که کی هست و خودش باید به یاد بیاره که کی هست و برای اینکه حافظه اش رو بدست بیاره داخل عمارت میگردونش و درهای مختلفی رو به دوره های زمانی مختلف باز میکنه تا شاید بتونه خودش رو توی یکی از خاطرات گذشته عمارت پیدا کنه. هر دری که باز میکنه یه چپتر از داستان رو تشکیل میده ولی برعکس ویژوال ناول های دیگه چپترهاش الکی طولانی نیستن و به موقع تموم میشن. داستان هم کاملاً جدی و بعضی وقت ها دلهره آور و غم انگیز هست و اصلاً مسخره بازی نیست (البته بعد از پایان داستان و توی بخش Backstage حسابی مسخره بازی درمیارن ولی اونجا هم لذت خاص خودشو داره) و مثل بعضی ویژوال ناول ها به خاطر اضافه کردن صحنه های پور*ن خرابش نکردن. طراحیش هم انیمه ای نیست و حالت واقعگرایانه داره.
خلاصه اینکه به همه کسانی که بازیش نکردن توصیه اش میکنم