Balrog Vs. TJ Combo Death Battle
خیلی خوب بود این حتما ببینید. واقعا عالی ساخته بودن مسابقه آخری رو و از تمام حرکاتشون استفاده کرده بودن منتها نتیجه-ش لول بود
طبق گفته Yasuyki Oda کارگردان KoF XIV، کمپانی SNK مشغول ساخت چندین فایتینگ جدید هست.
از طرفی هم گفته که معلوم نیست که آیا آپدیتی برای XIV میدن یا نه چون اضافه کردن هر کرکتر زمان و هزینه زیادی میبره و از حرفش به نظر میاد پرونده XIV بسته شده.
پ.ن: همین بود SFV Killer از نظر چندش آور طرفداراش توی توییتر؟ اینکه اصن در حد Skullgirls هم سر و صدا نکرد. لول.
پس اون لیک که میگفتن چندتا کرکتر قراره بیاد دروغ بود؟ خوب شدطبق گفته Yasuyki Oda کارگردان KoF XIV، کمپانی SNK مشغول ساخت چندین فایتینگ جدید هست.
از طرفی هم گفته که معلوم نیست که آیا آپدیتی برای XIV میدن یا نه چون اضافه کردن هر کرکتر زمان و هزینه زیادی میبره و از حرفش به نظر میاد پرونده XIV بسته شده.
پ.ن: همین بود SFV Killer از نظر چندش آور طرفداراش توی توییتر؟ اینکه اصن در حد Skullgirls هم سر و صدا نکرد. لول.
ولی من 600 دلار پول داشتم که میخواستم بریزم دور.
با خرید دو فروند KI میتونی هم پولت رو دور بریزی، هم یه نفر رو خوشحال کنی (هینت: من) و مهم تر اینکه باهاش بازی کنی و ل ذ ت ش و ببری/D:\ولی من 600 دلار پول داشتم که میخواستم بریزم دور.
حالا کجا بریزمش؟ ensive:
اره اما ملت با خرس بازی میکنن ! بعضی وقتا این سازنده های معروف یه کارایی میکنن یا یه حرفایی میزنن آدم باورش نمیشهحاج آقا هارادا بالاخره لطف کردن و گفتن چرا توی تکن Tutorial نیست. به خاطر اینکه ---> کسی استفاده نمیکنه
Tekken has dropped tutorials because players don’t use them