به خاطر احسان ـه!آخه چرا؟
خوباش تعدادشون زیاده ها
باگ این دوتا فایتینگان
---
دراگون بال هم قبل از وان پیس عرضه شده
خوباش تعدادشون زیاده هااون خوباش باگه
اون بیچاره هم چون با کراس پلی ، تنه ـش به تنه ی وان پیس خورد این بلا سرش اومد. کلاً همه چی زیر سر وان پیسه
من فقط یه سوال دارم.ملت اگر دنبال فایتینگ انیمهای هستید از همین تریبون فتوا میدم برید Ninja Storm 4 رو بگیرید
ملت اگر دنبال فایتینگ انیمهای هستید از همین تریبون فتوا میدم برید Ninja Storm 4 رو بگیرید حتی اگه آنلاین هم نزنید محتویات آفلاینش اینقدر وسیع و فوقالعاده است که مدتها سرگرمتون میکنه
نشمردم ولی فکر کنم بالای ۱۱۰ تا بودمن فقط یه سوال دارم.
این بازی چند تا کاراکتر داره؟!
چی؟ یعنی مرتضی داری میگی بازی بالانس نیست؟ اصلا روت میشه تو صورت این دیدارای معصوم نگاه کنی و این حرف رو بزنی؟البته اگه 3D Fighting بخوایم که صرفا برای فانه اگه فایتینگ حرفه ای انیمه ای بخواین به امضای من باید یه نیم نگاهی داشته باشین
من که هنوز بخش داستانی اون اولی رو هم تموم نکردمWe definitely want to make [Persona 5: Arena] happen
-says Persona 4: Arena series director Kazuhisa Wada-wada گفته کار روی P5 تازه تموم شده و باید در مورد این موضوع بحث بشه (ساخت P5A) ولی قطعاً خواستار ساخت این عنوانه
@Dante Never Cry
اگه تعداد ضربات کرکتر ها زیاد باشه و مثل تکن یا استریت فایتر پیچیده هم باشه آدم باید پیر بشه عصا بگیره دست تا تو این بازی حرفه ای بشهباید تا یه حدی کرکتر بیارن تو بازی نه یهو شونصد نفرمن فقط یه سوال دارم.
این بازی چند تا کاراکتر داره؟!