طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
می گم بچه ها یه سوال من دیدم خیلی ها دنبال دموها و موزیک های تیکن 6 هستن می خوام بدونم اگه شدنی باشه همه رو توی یک دیسک بشه جمع کرد کسی می خواد ؟

با توجه به اینکه همیشه این سوال پرسیده میشه این رو مینویسم که دموها دقیقاَ با کیفیت اصلی داخل دیسک هستن و موزیک ها هم همینطور ^_^.
من همه دمو ها و موزیک ها و خلاصه همه ویدو ها و اهنگا شو دارم :biggrin1::love:

به نظر من تو مرد ها استيو جون تو زن ها هم لئو عزيز
لئو مگه مذکر نیست..لئو که اسم مرده..اگر زنه چرا پس سینه نداره و صفحه ای کاملا مسطحه؟

ولی تو این شماره واقعا تریپ مارشال خوده خوده بروس لیه ..استایلش گاردشو صداش...هودا:biggrin1:

لئو مگه مذکر نیست..لئو که اسم مرده..اگر زنه چرا پس سینه نداره و صفحه ای کاملا مسطحه؟

ولی تو این شماره واقعا تریپ مارشال خوده خوده بروس لیه ..استایلش گاردشو صداش...هودا:biggrin1:
نه دختر ولی قیافش خیلی پسرونس اسمشم اره لئو پسرونس . نمی دونم چرا اینجوری کردن ولی بانمک < ولی کلا جین از همه خوش تیپ تره:biggrin1:

البته خوب اسم که ملاک نیست من دختر میشناسم اسمش پویا هست، ولی خوب اگه همون پسر میزاشتنش فکر کنم بهتر میشد.
جین خیلی بزرگ شده و از اون حالت پسرونه داره به مردونه میزنه و خیلی هم شاخ شده :biggrin1:، آقا به نظرتون کی قهرمان تورنومنت ششم میشه؟!؟
یعنی تکن بعدی کی میاد به نظرتون:confused: ما دوباره از این لحظه منتظریم.
بچه ها شما Trophy چند % زدید؟!؟

:biggrin1::biggrin1:
البته خوب اسم که ملاک نیست من دختر میشناسم اسمش پویا هست، ولی خوب اگه همون پسر میزاشتنش فکر کنم بهتر میشد.
جین خیلی بزرگ شده و از اون حالت پسرونه داره به مردونه میزنه و خیلی هم شاخ شده :biggrin1:، آقا به نظرتون کی قهرمان تورنومنت ششم میشه؟!؟
یعنی تکن بعدی کی میاد به نظرتون:confused: ما دوباره از این لحظه منتظریم.
بچه ها شما Trophy چند % زدید؟!؟
خب بزرگ یشه دیگه ولی بابا بزرگ که نشده اینجوری میگی:love: . شاخم نشده در ضمن :biggrin1: بعدیشم میاد به زودی نگران نباش

سلام بچه ها چرا با هر شخسیتی تموم میکنم دمو نشون نمیده بایدکار خاصی انجام بدم
خدایا!4000هزار بار گفتیم!شما باید سناریو رو برید تا توی سناریو بخش Area باز شه!اونجا مثل Story Mode میمونه!البته برای بازی کردن با کرکتر ها باید توی سناریو شکستشون بدید!(مثل اولیش که برایان هست!)

LiLi كمبو هاش عوض شده؟؟
نه هموناس اما تو اين سري بازي يه سري simple combo به كمبوهاي هر شخصيت اضافه شده كه بهت پيشنهاد ميده مي توني يه همچين فن هايي هم بزني البته فقط دمو رو نشونت ميده و طريقه زدن دكمه ها رو نمي گه

مي گم بچه ها كاش مي شد از شخصيت هايي كه custom كرديمشون يه فتو مي گيرفتيم آپ مي كرديم عكساشونو اينجا با هام ميديديم جالب مي شد، من كه يه تريپايي واسه جين و
استيو و برايان زدم يعني ببينيد كفتون ميبره:eek:
براي استيو يه سوييشرت مشتي مخمل با لبه هاي سفيد يه عينك دودي جذب مشت ، يه شلوار مردونه راسته تنگ لجني خوش رنگ باحال با يه جفت دستكش فسفري يعني نمي توني چه ماهي شده با لبات بازي مي كنههههههههههههههه:love: نمي دونم چرا شات گان براياان رو هوا شليك مي كنه:confused:
راستي استيو اسلحه اي چيزي ندارهۀ!:-" بابا بياين از ابتكاراتتون بگين شاد باشيم
just my steve

مي گم بچه ها كاش مي شد از شخصيت هايي كه custom كرديمشون يه فتو مي گيرفتيم آپ مي كرديم عكساشونو اينجا با هام ميديديم جالب مي شد، من كه يه تريپايي واسه جين و
استيو و برايان زدم يعني ببينيد كفتون ميبره:eek:
براي استيو يه سوييشرت مشتي مخمل با لبه هاي سفيد يه عينك دودي جذب مشت ، يه شلوار مردونه راسته تنگ لجني خوش رنگ باحال با يه جفت دستكش فسفري يعني نمي توني چه ماهي شده با لبات بازي مي كنههههههههههههههه:love: نمي دونم چرا شات گان براياان رو هوا شليك مي كنه:confused:
راستي استيو اسلحه اي چيزي ندارهۀ!:-" بابا بياين از ابتكاراتتون بگين شاد باشيم
just my steve

منم نینارو لباس Death By Degree تنش کردم خیلی حرفه ای شده، King هم کاملا لختش کردم خیلی خندس:biggrin1: Lili، Marduk، Paul، anna، Marshal law هم روشون حسابی کار کردم:cheesygri یک مشکل Custome اینه که خیلی خرجش بالاس، مثل ایران شده تورم بالاست دخل و خرج باهم نمیخونه.

استیو دیدی دستکش بکس گنده دستش می کنه خیلی بامزه میشه:biggrin1: در ضمن برای Item Move استیو براش Regent Rocker Style بخر بعد تو بازی مربع+اکس+دایره بزن.
بروبچ تکنی نسخه PS3 نبود؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟

بروبچ تکنی نسخه PS3 نبود؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟

دیگه سفارش دادم:دی:دی

حالا ببینم کی میرسه دستم

من از محمد اقا سایت خودمون گرفتم 67 خیلی خوفه از اون بخرید هم قابل اعتماد هم ارزونه نسبت به بازار

نه دختر ولی قیافش خیلی پسرونس اسمشم اره لئو پسرونس . نمی دونم چرا اینجوری کردن ولی بانمک < ولی کلا جین از همه خوش تیپ تره:biggrin1:

نه دوست عزیز
لئو پسره
این عکسش
leo.jpg

این هم توضیحات از سایت بازی

Leo was part of a very talented family. His father was a world-famous spelunker, while his mother served as a G Corporation executive. Although Leo's father disappeared during an expedition when Leo was a child, Leo still wanted to follow in the family tradition and become a spelunker.

ninawilliams.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or