طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
دوستان كسي تونسته از اين pack هاي limited يا كلا از اين بسته ها كه توشون يه سري لوازم خاص تكن دارن پيدا كنه؟ اصلا فروشگاهي هست كه اين مدل هاي شخصيت هاي بازي يا لباساشون رو بفروشه؟؟؟ اگه كسي مي دونه خواهشا بگه واسه مريض مي خوايم!

من براش Gatling Gun خریدم!بازم میتونم تیر بزنم؟!:دی
نظره خودت چیه؟!؟:biggrin1::biggrin1::biggrin1:فقط توی سناریو میشه با Gatlin شلیک کرد.

دوستان كسي تونسته از اين pack هاي limited يا كلا از اين بسته ها كه توشون يه سري لوازم خاص تكن دارن پيدا كنه؟ اصلا فروشگاهي هست كه اين مدل هاي شخصيت هاي بازي يا لباساشون رو بفروشه؟؟؟ اگه كسي مي دونه خواهشا بگه واسه مريض مي خوايم!
حالا چرا دنبال پک limited هستید، میخواین با اون دسته های مخصوص آرکیدش بازی کنید یا لباسشو تن بزنی:biggrin1:؟!؟
فکر کنم یکم زوده باید کمی بیشتر صبر کنی.

من یه بار تو ایران ماکت نینا رو خریدم البته خیلی وقت پیش اون موقع که تکن 3 بازی می کردیم مال چند تا کاراکتر دیگه هم بود ولی خب من جین میخواستم پیدا نشد ولی گفت که داشته تموم کرده الانم باید باشه

آقا من بدجوري تو اين مرحله درگيري لارس با آليسا گير كردم،‌هرچي تا اين جاي بازي به آدم كمك مي كنه اين جا حال آدمو مي گيره، خيلي سخته چه طوري مي شه اين دختر حرص درآر رو شكست داد؟:confused:

آخرین ویرایش:
منم دفعه پيش گفتم هرچي روش كليك مي كنم متن رو hidden نمي كنه،‌ضمنا من چيز خاصي نگفتم كه اسپويل بخواد ،تو هم يه نمه ادب مدب تو حرف زدنت قاطي كن ، جو نگيرت:angry:
طرفدار تكن به اين بي فرهنگي نديده بوديم

منم دفعه پيش گفتم هرچي روش كليك مي كنم متن رو hidden نمي كنه،‌ضمنا من چيز خاصي نگفتم كه اسپويل بخواد ،تو هم يه نمه ادب مدب تو حرف زدنت قاطي كن ، جو نگيرت
طرفدار تكن به اين بي فرهنگي نديده بوديم :angry:

منم دفعه پيش گفتم هرچي روش كليك مي كنم متن رو hidden نمي كنه،‌ضمنا من چيز خاصي نگفتم كه اسپويل بخواد ،تو هم يه نمه ادب مدب تو حرف زدنت قاطي كن ، جو نگيرت
طرفدار تكن به اين بي فرهنگي نديده بوديم :angry:
چیزی نبود که اسپول شه؟الان یکی که بازی رو نکرده باشه میفهمه که آلیسا....در اون مورد هم جوابی ندارم که بهت بدم!:laughing::-"

دوست عزیز اولا کار میکنه واسه همه هم کار میکنه

بگو بلد نیستم

واسه این کار متنه تو به اصطلاح ابی کن

بعد رو
spoiler.gif
کلیک کن

در ضمن دوستمون هم بی ادبی نکردن شما الان توهین کردید

8 برابری که اونجا جون کندی رو باید اینجا بکنی تا دوزار بگیری!واقعا نحوه ی پول دادنش رو اعصابه!

میدونی G درآوردن راحته توی سناریو راحت میشه درآورد یک جارو 10 بار برو مخصوصا مرحله هایی که کوتاه هستن، منتها Itemهای بازی خیلی خیلی گرون هستن بالانس نیستن.
آقا من معذرت میخوام شما ببخشید:biggrin1:

تا الآن خيلي مطالب واضح تر از اين گفته شده بود منم ديگه لزومي نديدم ،ضمنا sm4 جان اگه بهت بگن نفهم خوشت مي آد؟:confused:
trunks خان من متنمو اسپويل كردم حالا اگه دلت خيلي به حال كسي كه از داستان بازي خبر نداره مي سوزه
نقل قولي كه از من كردي رو پاك كن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or