طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
بله Alisa هم روباته :biggrin1: اون دکتر Boskonovich ساختتش از روی دختر خودش.

بابا Onlineش خسته کننده هستش من وقت ندارم 20 دقیقه بشینم بازی چهارنفر را ببینم تا نوبتم بشه اونم هر دفعه.
حسام Soul Calibur 4 رو Online بازی کردی؟!؟ اگه تکن هم مثل اون بکنند ما خوشحال میشویم، اون که دیگه این طوری نیست.
در ضمن منم مشکل دارم با تاخیرها، من خیلی میبازم و دیگه هم بازی نمیکنم، 2 ثانیه تاخیر توی تکن بازی کردن خیلی هستش (البته شده تاخیر هم نده اما بیشتر موقع ها همراه با تاخیر هست)، من Fight رو میگه فقط هر چی بلدم رو میزنم که ببینم اگر خدا بخواهد در 2 ثانیه بعد چه اتفاقی میفته:biggrin1: من نمیدونم این تکن چی داره که تاخیر میفته من الان KillZone2، Resident Evil 5 رو بازی می کنم با اون گرافیک و شلوغ بودن و تیر و توپ و تانک و نارنجک بسیار عالی میان بالا حتی بدون هیچ تاخیری اما این تکن:confused:..... خلاصه Onlineش این طوری باشه من که نیستم.

بله Alisa هم روباته :biggrin1: اون دکتر Boskonovich ساختتش از روی دختر خودش.

جدی میگید الان؟؟ :دی (یا من سرکارم :-")

Fight رو میگه فقط هر چی بلدم رو میزنم که ببینم اگر خدا بخواهد در 2 ثانیه بعد چه اتفاقی میفته

آیا ضربه به هدف می خورد آیا نمی خورد....

منم امیدوارم که این مشکلاتش برطرف شه طرفدارا کچل نشن سرش...

بله جدی میگم:biggrin1: سر کار کجا بود، اما به قدری چهره ی معصوم و مهربونی داره اصلا به مبارزه نمی خوره:p
من کلا از این 2 تا آخریا زیاد خوشم نیومد.

من فقط با Steve خوب میبرم چون خیلی سریع هستش و ضربات معمولا به هدف می خورن. این تکن:DR از خیلی لحاظ با تکن 5 فرق کرده، زمان بندی ها، خوردن حریف به زمین یا پرت شدن به هوا بعد از ضربه فوق العاده عوض شده و من الان چون به قبلی عادت داشتم 1کم مشکل پیدا کردم. الان هم که منتظره تکن 6 هستیمممممممممممممممممممممممممممممممم :biggrin1: هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

جایی سراغ ندارید Preorder کنیم؟!؟

ه قدری چهره ی معصوم و مهربونی داره اصلا به مبارزه نمی خوره

آره جدی.... نمیاد بهش (مو صورتی : د ی )

تکن dr تو بازی همچینی یکم با تکن 5 فرق داره... سخت تره . ایم تفاوت رو قشنگ تو قسمت آرکید میشه حس کرد....

منم با آزکا خوب میرم.... بقیه نخودین

اون بازی های دیگه هم همین مشکل رو دارن متاسفانه ولی خیلی جالبه که توی بازی نشون نمیدن مگر اینکه از حریفاتون متوجه بشید .
مثلاَ توی کیلزون من میرفتم جلو یکی رو هدشات می کردم میمرد بعد تیری که قبلاَ زده بود همون شخص می خورد به من و من هم میمردم و اون پایین میزد مثلاَ اول حسام زد و آیرون رو کشت بعد پشت سرش بلافاصه میزد آیرون هم زد حسام رو کشت یعنی ته جک :laughing:.

کلاَ مشکل نت این مملکت درست بشو نیست فقط میتونیم داخلی بازی کنیم ^_^.

در مورد آنلاینش هم خب راستش من این حالت رو دوست دارم چون همش نفر اول بودم و بازی می کردم :biggrin1:.(در جریانی که :biggrin1:).

آخرین ویرایش:
بچه ها فنون بازیکن ها توی Tekkenzaibatsu هر روز داره آپدیت میشه برید ببینید به درد بخور هست، همه ضربات و گرفتن های جدید رو میشه دید.

آره جدی.... نمیاد بهش (مو صورتی : د ی )

تکن dr تو بازی همچینی یکم با تکن 5 فرق داره... سخت تره . ایم تفاوت رو قشنگ تو قسمت آرکید میشه حس کرد....

موی صورتی (البته اگه توجه کنی نصفه موهاش صورتی هستش و نصفه دیگش شرابی ( ی استخونی هم میزد تنگش درست می شد :biggrin1:) بعد 4 پنج تا گل روی سر و کلش هست آخی خیلی مهربونه.

Movelist آزکا هم اومده برو ببین.

اون بازی های دیگه هم همین مشکل رو دارن متاسفانه ولی خیلی جالبه که توی بازی نشون نمیدن مگر اینکه از حریفاتون متوجه بشید .

در مورد آنلاینش هم خب راستش من این حالت رو دوست دارم چون همش نفر اول بودم و بازی می کردم :biggrin1:.(در جریانی که :biggrin1:).

من توی بازی های دیگه فقط پنجشنبه و جمعه مشکل دارم، اما توی تکن همیشه مشکل هست مگر اینکه ساعت 3 4 صبح بازی کنم.

بله :biggrin1: به جریان افتادم:biggrin1:

استخونی هم میزد تنگش درست می شد

alisa punker :biggrin1:

Movelist آزکا هم اومده برو ببین.

فناش اون طوری که تو ویدیوها دیدم خوب بودن :دی امیدوارم واقعا این جوری باشه

آسوکا این پروفایلشه برو ببین حال کن

ممنون . همین جا می زاشتید زودتر فیض میبردیم . :دی چه شخصیت مبهمیه این alisa (با اون موهاش)

در مورد پروفایل lars هم این شکلک : "در این بدبختی:biggrin1:" کشته منو :biggrin1:

میلاد ممنون بابت این پست!:biggrin1:

فدای یو:biggrin1:

ممنون . همین جا می زاشتید زودتر فیض میبردیم . :دی چه شخصیت مبهمیه این alisa (با اون موهاش)

اینجا گذاشتم نقل مکان کردم اونجا:دیاونجا جمع و جور بود:دی
در مورد پروفایل lars هم این شکلک : "در این بدبختی:biggrin1:" کشته منو :biggrin1:

:دی

سلام
ببخشید این بازی برای pc هم میاد ؟

سلام

فکر نکنم... فعلا که برای ps3 و xbox360 و psp تایید شده . کلا نشنیدم بازی های فایتینگ برای pc بیان (بجز street fighter : د ی )

اونجا جمع و جور بود

آره خب... اینجا یکم زیادی شلوغه :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or