طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
من شرمندم خدایی :(
اما خوشحالم 46 روز باقی مانده به ریلیز تکن 6 :cheesygri ای بلللللللللللللللل. بی صبرانه منتظرم با Zafina بازی کنم و از این Alisa هم اصلا خوشم نیومد تازه روبات هم هست که دیگه بدترش می کنه. اگه مبارزات را نگاه کرده باشید یک وسیله مکانیک مانند هم به پایین پاهاش وصل هستش

من تنها آرزوم این هستش که Onlineش شبیه به تکن:DR نباشه که افتضاح میشه، یک توضیح بدم براتون در این باره: فرض کنید وارده یک گروه مثلا 5 نفره میشید، مثلا از شانس میشید نفره 5نجم توی اون گروه، من که سه رانده بازی می کنم باید بشینم بازی دو نفره اول و دو نفره دوم را نفری سه راند تماشا کنم (به زور باید تماشا کنید وگرنه نمیشه) که نوبت به من برسه و من با برندشون بازی کنم (فکر کنید):eek:

Alisa روباته؟؟؟؟ :-":eek: ای بابا گل بود و به سبزه هم آراسته شد (یه چی تو همین مایه ها)

واسه آنلاینش... اگه اشتباه نکنم یه زمانی mk4 هم یه همچین مدلی داشت (فقط آنلاین نبود:دی همه یا cpu بودن یا دسته جمعی بازی میکردیم) من دوست دارم بازی بقیه رو این جوری ببینم , دیگه رو تکنم که چه بهتر :love: (البته انکار نمس کنم که گاهی واقعا اعصاب خرد کنه )

ویرایش : هر چند صفحه یه بار یکی یه درود به هوارانگ میفرسته :دی

من تنها آرزوم این هستش که Onlineش شبیه به تکن:DR نباشه که افتضاح میشه، یک توضیح بدم براتون در این باره: فرض کنید وارده یک گروه مثلا 5 نفره میشید، مثلا از شانس میشید نفره 5نجم توی اون گروه، من که سه رانده بازی می کنم باید بشینم بازی دو نفره اول و دو نفره دوم را نفری سه راند تماشا کنم (به زور باید تماشا کنید وگرنه نمیشه) که نوبت به من برسه و من با برندشون بازی کنم (فکر کنید):eek:
خب گفتی اینجوری نباشه ولی نگفتی بجاش چجوری باشه ؟:confused:(همه با هم گله ایی بریزیم تو که نمیشه میشه فوتبال :biggrin1:)... البته من که ازش خیلی خوشم اومد و خیلی کیف کردم فقط ایکاش میشد سرور رو عوض کنم توش و بیام یه جای نزدیک تر الان روی امریکا گیرم سرعتم افتضاحه باید حدس بزنم از یک ربع قبل که چی می خواد حریفم بزنه و من چی می خوام بخورم ازش :cheesygri وگرنه به نظرم سبک آنلاینش عالیه :love:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or