طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
سلام

دوست عزیز eshghem جان مطمئن باشید اگه بچه ها فقط بخوان مطلب بزارن و هیچ کی بحث نکنه فاتحه ی این تاپیک خوندس...منظورم اینه که این طوری درست نیست روبات که نیستیم فقط بخوایم اطلاعات بزاریم:دی بیشتر کیف این تاپیک همین بحثاشه... حالا گاهی تخصصیه گاهی هم نظر بچه در مورد کاراکترا و داستانو و.... ایناست ودر کنارش مطلب هم میزاریم...این طوری به خود شما هم بیشتر خوش میگزره^^

با تشکر

دقت كردين تو هر شماره از تيكن يكي دو نفر از بقيه قويترند تو شماره بعدي اين افراد قدرتشون كمتر ميشه يعني يه جورايي به تعادل ميرسند.مثل جين تيكن 3 يا مثل فنگ توي تيكن 5 كه بنظرم يه كار مناسب از طرف سازندگان بازيه.(اصلا من طرفدار فنگ نيستم!!!)

میگم این عکسای تمام قد کاراکترا تو تیکن 6 هنوز نیومده؟؟؟
نه هنوز نیومده یکم زوده اصلا خبری از Tekken نیست:(

دقت كردين تو هر شماره از تيكن يكي دو نفر از بقيه قويترند تو شماره بعدي اين افراد قدرتشون كمتر ميشه يعني يه جورايي به تعادل ميرسند.مثل جين تيكن 3 يا مثل فنگ توي تيكن 5 كه بنظرم يه كار مناسب از طرف سازندگان بازيه.(اصلا من طرفدار فنگ نيستم!!!)

جین از همون موقعی که اومد تو تمام سری ها شاخ و قوی بود و هست (البته الکی قویه دیگه میدونید همه :biggrin1: هنوز خیلی بچه است) قهرمان Tekken 3 که شد، Tekken 4 که هم Kazuya را شکست داد و هم Heihachi، تکن 5 که باز قهرمان شد، تکن 6 هم دیگه شده Leader MZ این الان قدرتش داره کم میشه یا بیشتر؟!؟ :biggrin1:
البته Jin فرق داره در مورده بعضی کاراکترها حق با شما هست مثلا Kazuya این طوری هست که میگی یا Paul.

راستی یک سوال شما Stage بدون دیوار را دوست دارید یا با دیوار؟ با کدوم کاراکتر تو Stage با دیوار بهتر بازی میکنید و دمه دیوار حریف را چک کش میکنید؟:biggrin1:

در ضمن توی E3 تکن 6 هم خواهد بود :dancing:
نمیدونم تاریخ انتشارش چرا مشخص نمیشه خیلی جای تعجب داره الان 6 7 ماه هستش که روی Arcade اومده اما اصلا معلوم نیست کنسولش کی میاد، بعضی سایت ها که زدن نوامبر میاد اما رسما هنوز معلوم نیست.

سلام به همگی...
البته الکی قویه دیگه میدونید همه :biggrin1: هنوز خیلی بچه است)
امیر باز من 2 روز نبودم شروع کردی به این صحبت های پوچ :biggrin1:خیلی هم به حق قویه:biggrin1:
بچه ها یه سری اسکرین شات جدید از azazel اومده به همراه یه گیم پلی کوتاه جدید..
azul_01.jpg

azul_02.jpg

ویدیو رو هم تو این صفحه می تونید ببینید... البته یه کم سرعت سایت کنده...
http://www.psu.com/New-Images-and-Video-of-Tekken-6-Final-Boss--a0004101-p0.php

دوست عزیز eshghem جان مطمئن باشید اگه بچه ها فقط بخوان مطلب بزارن و هیچ کی بحث نکنه فاتحه ی این تاپیک خوندس...منظورم اینه که این طوری درست نیست روبات که نیستیم فقط بخوایم اطلاعات بزاریم:biggrin1: بیشتر کیف این تاپیک همین بحثاشه... حالا گاهی تخصصیه گاهی هم نظر بچه در مورد کاراکترا و داستانو و.... ایناست ودر کنارش مطلب هم میزاریم...این طوری به خود شما هم بیشتر خوش میگزره^^
100% موافقم.....
---

سلام بر و بکس .نامرد ها چرا یادی از ما نکردین.:biggrin1:
منم به خاطر تیکن با هر بدبختی شد یه ps3 گرفتم.:cool:
راستی یک سوال شما Stage بدون دیوار را دوست دارید یا با دیوار؟ با کدوم کاراکتر تو Stage با دیوار بهتر بازی میکنید و دمه دیوار حریف را چک کش میکنید؟:biggrin1:
/quote]
من بدون دیوار رو دوست دارم.ولی با کریش تو زمین دیوار دار کمی قوی هستم.

نامرد ها چرا یادی از ما نکردین

علیک سلام... (اینم از یاد:biggrin1:)

این فیلم مسخره مال namcoهستش و اون پسر زشت و ... hwoarang

خب نمی دونم ولی متاسفانه تا اینجا که من دیدم هوارانگ تو تکن 6 یه مدلی شده.... :(

راستی یک سوال شما Stage بدون دیوار را دوست دارید یا با دیوار؟

بستگی داره اکه من طرف رو کنار دیوار گیر بندازم یا اینکه اون منو... :biggrin1: ولی کلا من بدون دیوار رو ترجیح میدم

خب نمی دونم ولی متاسفانه تا اینجا که من دیدم هوارانگ تو تکن 6 یه مدلی شده.... :(
چطوری شده.........
surprised.gif

البته hwoarangاز tekken3به بعد تغیر های کوچولو تو قیافش زیاد کرده:cool::biggrin1:

فکر نمیکنم قیافه و صورت هوارانگ تغییر زیادی کرده باشه در Tekken 6
اگرم تغییری داشته باشه سازنده هاش کاری نمیکنند که زشت به نظر بیاد و بدریخت بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or