Trunks
کاربر سایت
داداش پاولو بچسب كه چه قدرتي ميزد يكي مي زد يارو تا فرداش نمي تونست تكون بخوره
مگه دیدی که نمیتونه تا فرداش تکون بخوره؟:cheesygri
داداش پاولو بچسب كه چه قدرتي ميزد يكي مي زد يارو تا فرداش نمي تونست تكون بخوره
دوست خوبم پائول قوی هست ولی تا بخواد ضربشو (همون قدرتیشو!!)بزنه""پرفکت شده"":biggrin1:مگه اینکه بتونی ترکیبیشو بزنی که واقعا می شه گفت یه هیولا میشه![]()
فن hwoarangهم سریعیه هم فنxxxxxآرومت میکنه:biggrin1:
من نمیدونم این قضیه چیه همه اون ضربه ی قدرتیه Paul را دوست دارن و هی میگن خفنه انگار این ضربه بیشتر از بقیه کاراکترها تو چشم میاد اخه بیشتر کاراکترها یک همچین ضربه ای دارن که اکثرا هم 100% از جون حریف کم میکنه یک نکته دیگه هم اینه که شاید برای Paul راحت تااز بقیه هست و با یک دسته عقب مربع+مثلث اجرا میشه (البته تو Tekken 6 به دوبار عقب مربع+مثلث تغییر یافته و دسته عقب مربع+مثلث یک ضربه ی جدید هستش).
راستی منظورت از ترکیبی چیه؟
کلا فن های پشت سره هم مثل اینی که گفتی به درد نمیخوره چون راحت میشه Reverse کرد ضربرو اون وقت از زدنش پشیمون میشی مگر اینکه رو هوا بزنی.
![]()
هیچ خبره جدیدی نیست فقط اینکه Namco گفته Tekken 6 هم میخواد مثل Tekken 5 بکنه و توی سال 2009 یک بار بازی را Update کنه مثل Tekken 5 و Tekken DR همین.
بازی یک اشکالاتی هم داره که من خودم دیدم که توی نسخه ی کنسول حتما رفع میشه و اینکه جدیدا یک Tekken باز برداشته با Nina و Law یک بار حریف را فرستاده هوا (Juggle) و تا اخره جونش اون رو توی هوا زده که همه کف کردن.

احتمالا همین طور باید باشه...دیگه کاراکترهای Tekken هم خیلی دارن زیاد میشن.اون وقت احتمالا بازم کاراکتر به بازی اضافه میکنه؟
او در هنرهای رزمی تا جایی پیش رفت که خود یک استاد زبر دست در هنرهای رزمی شد و اما هاوارانگ!!! در تورنمنت دومOgre او را ناک اوت کرد و را کشت و این باعث شد تا نزدیک ترین شاگرد او یعنی هاوارانگ وارد این کاروزار شود تا شاید بتواند انتقام استاد خود را بگیرد.. در تورنمنت چهارم معلوم شد که او نمرده است و در کما بوده است و به زودی با تمرینات مختلف خوب می شود و باز وارد این تورمنت بزرگ می شود ولی دلیل اصلی اومدن بیک به تورمنت 5 این بود که مهارتهای شاگردشو از نزدیک ببینه و گرنه او هنوز هم زحم Ogre را در سینه دارد!!!!
)
)[/quote]
:blushing:خوبی از خود هوارانگه نه فناش
واقعا موافقم:blushing::rose::flowers:
.