طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
دوست خوبم پائول قوی هست ولی تا بخواد ضربشو (همون قدرتیشو!!)بزنه""پرفکت شده"":biggrin1:مگه اینکه بتونی ترکیبیشو بزنی که واقعا می شه گفت یه هیولا میشه;)

من نمیدونم این قضیه چیه همه اون ضربه ی قدرتیه Paul را دوست دارن و هی میگن خفنه انگار این ضربه بیشتر از بقیه کاراکترها تو چشم میاد اخه بیشتر کاراکترها یک همچین ضربه ای دارن که اکثرا هم 100% از جون حریف کم میکنه یک نکته دیگه هم اینه که شاید برای Paul راحت تااز بقیه هست و با یک دسته عقب مربع+مثلث اجرا میشه (البته تو Tekken 6 به دوبار عقب مربع+مثلث تغییر یافته و دسته عقب مربع+مثلث یک ضربه ی جدید هستش).
راستی منظورت از ترکیبی چیه؟

فن hwoarangهم سریعیه هم فنxxxxxآرومت میکنه:biggrin1:

کلا فن های پشت سره هم مثل اینی که گفتی به درد نمیخوره چون راحت میشه Reverse کرد ضربرو اون وقت از زدنش پشیمون میشی مگر اینکه رو هوا بزنی.

2004545607332974568_rs.jpg

هیچ خبره جدیدی نیست فقط اینکه Namco گفته Tekken 6 هم میخواد مثل Tekken 5 بکنه و توی سال 2009 یک بار بازی را Update کنه مثل Tekken 5 و Tekken DR همین.

بازی یک اشکالاتی هم داره که من خودم دیدم که توی نسخه ی کنسول حتما رفع میشه و اینکه جدیدا یک Tekken باز برداشته با Nina و Law یک بار حریف را فرستاده هوا (Juggle) و تا اخره جونش اون رو توی هوا زده که همه کف کردن.

من نمیدونم این قضیه چیه همه اون ضربه ی قدرتیه Paul را دوست دارن و هی میگن خفنه انگار این ضربه بیشتر از بقیه کاراکترها تو چشم میاد اخه بیشتر کاراکترها یک همچین ضربه ای دارن که اکثرا هم 100% از جون حریف کم میکنه یک نکته دیگه هم اینه که شاید برای Paul راحت تااز بقیه هست و با یک دسته عقب مربع+مثلث اجرا میشه (البته تو Tekken 6 به دوبار عقب مربع+مثلث تغییر یافته و دسته عقب مربع+مثلث یک ضربه ی جدید هستش).
راستی منظورت از ترکیبی چیه؟

کلا فن های پشت سره هم مثل اینی که گفتی به درد نمیخوره چون راحت میشه Reverse کرد ضربرو اون وقت از زدنش پشیمون میشی مگر اینکه رو هوا بزنی.

2004545607332974568_rs.jpg

هیچ خبره جدیدی نیست فقط اینکه Namco گفته Tekken 6 هم میخواد مثل Tekken 5 بکنه و توی سال 2009 یک بار بازی را Update کنه مثل Tekken 5 و Tekken DR همین.

بازی یک اشکالاتی هم داره که من خودم دیدم که توی نسخه ی کنسول حتما رفع میشه و اینکه جدیدا یک Tekken باز برداشته با Nina و Law یک بار حریف را فرستاده هوا (Juggle) و تا اخره جونش اون رو توی هوا زده که همه کف کردن.

ولی اگه طرف در حال مشت زدن باشه راحت با پایین و دوتا دایره وبعدم فن جالب xxxxxکار ساز میشه :biggrin1:
فنای hwoarangخیلی باحله:love:

اون وقت احتمالا بازم کاراکتر به بازی اضافه میکنه؟

دیدم خبری نیست گفتم بیام یکم از Detail بازی بگم.

اهنگ ساز اصلی Tekken 6 شخصی به نام Kanako Kakino هستش که البته خانم هم هست و توی ساختن اهنگ های Tekken 5 و Tekken DR هم این خانم نقش داشتن...از دیگر همکاری های این خانم میتوان به این بازی ها اشاره کرد(خیلی کارش درسته): :eek::eek::eek:
Urban Reign (PS2)
Katamari Damacy (PS2)
We Love Katamari (PS2)
Ace Combat 5: The Unsung War (PS2)
Breakdown (Xbox)
Klonoa 2: Lunatea's Veil (PS2)
Ace Combat 3: Electrosphere (PS1)

من از Tekken 2 اهنگ های خوبشو گلچین کردم که 6 تا هم هستن و Upload کردم که میزارم اینجا اگه خواستید Download کنید حجمش هم 11mb هستش اگر هم خواستید بگید کله اهنگ های T2 را به صورت کامل بزارم...دفعه ی بعد هم T3 را میزارم.
tekken2.jpg

http://rapidshare.com/files/84723806/Tekken_2_Soundtrack.rar.html
Rapidshare هم هست دیگه.

اون وقت احتمالا بازم کاراکتر به بازی اضافه میکنه؟
احتمالا همین طور باید باشه...دیگه کاراکترهای Tekken هم خیلی دارن زیاد میشن.

Ironfist دوست خوبم ترکیبی همون مقوله ای (:biggrin1:)است که به سرعت چندین تکنیک را پشت سر هم بزنید و طوری عمل کنید که به حریف اجازه حتی دفاع کردن از خودش را هم ندهید.(در قسمت آموزش ها بری قضیه رو درک می کنی)
سلامhjl دوست خوبم اینم اطلاعات کمی که در مورد این شخصیت دارم
بیک دو سان:اولین بار در تیکن2 وارد این کار رو زار شد و قدرت تکواندوی خود را به همگان نشان داد،او قدرت عجیبی در هنرهای رزمی داره و حتی به صورت تصادفی پدر خودش را در یک مسابقه دوستانی کشت!!:eek:او در هنرهای رزمی تا جایی پیش رفت که خود یک استاد زبر دست در هنرهای رزمی شد و اما هاوارانگ!!! در تورنمنت دومOgre او را ناک اوت کرد و را کشت و این باعث شد تا نزدیک ترین شاگرد او یعنی هاوارانگ وارد این کاروزار شود تا شاید بتواند انتقام استاد خود را بگیرد.. در تورنمنت چهارم معلوم شد که او نمرده است و در کما بوده است و به زودی با تمرینات مختلف خوب می شود و باز وارد این تورمنت بزرگ می شود ولی دلیل اصلی اومدن بیک به تورمنت 5 این بود که مهارتهای شاگردشو از نزدیک ببینه و گرنه او هنوز هم زحم Ogre را در سینه دارد!!!!
(چگونگی آشنایی هاوارانگ با اونو نمی دونم اگه کسی می دونه بگه;))
یه چیز به hjl بگم فن××××××× شد فن؟؟؟ اونم برای هاوارانگ بزرگ؟؟بیشتر کار کن:biggrin1:چون هاوارنگ برای خودش قوله حیفه فقط با این فن خرابش کنید(بیشتر طرفدارای هاوانگ به خاطر همین رمز عاشقشن:cheesygri/:))

یه چیز به hjl بگم فن××××××× شد فن؟؟؟ اونم برای هاوارانگ بزرگ؟؟بیشتر کار کن:biggrin1:چون هاوارنگ برای خودش قوله حیفه فقط با این فن خرابش کنید(بیشتر طرفدارای هاوانگ به خاطر همین رمز عاشقشن:cheesygri/:))[/quote]
من hwoarangرو بخاطر خودش دوست دارم نه فناش وهمش از فنxxxxxxxxxاستفاده نمی کنم فقط فن مورد علاقه منه وتوی جنگ استفاده می کنم وخیلی وقته باهاش جنگیدن تمرین میکنم:cheesygri:biggrin1::love::blushing:
گانی از tekken3به بعد چی شد؟:confused:

خوبی از خود هوارانگه نه فناش :دی

یه سری امضا از هوارانگ:

ld6rl.jpg

2r60jm0.jpg

fom0x1.jpg

آخر دموی gom رو دیده باشی برمی گرده به طبیعت و دیگه نمی یاد ;)مگه بیکاره بازم از این آدمهای بی احساس کتک بخوره:biggrin1:

همه ی اینا رو به قدرت تخیل نامکو مدیونیم... :دی اگه نامکو ه بعید نیست گان رو هم دوباره بیاره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or