طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
من مگه چي گفتم كه ميگي دعوا داري:biggrin1: ?
خوب شما از كجا شنيده بودي؟ كجايي شنيده بودي؟ انگليسي؟ خوب اون اسمش كه انگليسي نيست.
يك مثال ديگه بزنم قشنگ برات جا بيفته:
Ling Xiaoyu خونده ميشه Rin shaoyuu.
حالا ميبيني كه L اينجا هم R تلفظ ميشه هردوشون هم چيني هستن.
يك بار هم بايد بيام تلفظ ها رو بنويسم كاره جالبي هستش.

خوب شما از كجا شنيده بودي؟ كجايي شنيده بودي؟ انگليسي؟ خوب اون اسمش كه انگليسي نيست.
بیخیال بابا اصلا کلا نظرمون 360 :biggrin1: درجه فرق داره
بهتره بحث نکنیم شما میگی Rei من میگیم Lei

بخدا اینم شنیده بودم میخوای فارسی بنویسم رین شالیو . دعوا ندارم تو تیکن 3 و 4 شنیدم اما شماره 5 نشنیدم .:biggrin1::biggrin1:

این به دقت حس شنوایی برمیگرده!من اصلا نمیتونم تشخیص بدم ببینم میگه لی یا ری!
البته زیاد مهم هم نیست برام
2mpe5id.gif

اخه نبايد ملاك را فقط گوشهاتون قرار بديد شما با گوشت همه چيز را نميشنوي همون طور كه با چشم هات همه چيز را نميبيني, هر كسي در هر نقطه ي جهان شايد يك جوري تلفظ ميكنه.
همه ي شما به King ميگيد كينگ حتي توي نظر سنجي هم هست ميتونيد ببينيد در صورتي كه "g" اخره King خونده نميشه بايد تلفظ كنيد "كين" البته استرس روي "ي" هستش اما "ن" هم كمي كشيده ميشه خيلي نا چيز, اين يكي از ساده ترين اسم هاي توي Tekken هستش كه انگليسي هم هست.

اخه نبايد ملاك را فقط گوشهاتون قرار بديد شما با گوشت همه چيز را نميشنوي همون طور كه با چشم هات همه چيز را نميبيني, هر كسي در هر نقطه ي جهان شايد يك جوري تلفظ ميكنه.
همه ي شما به King ميگيد كينگ حتي توي نظر سنجي هم هست ميتونيد ببينيد در صورتي كه "g" اخره King خونده نميشه بايد تلفظ كنيد "كين" البته استرس روي "ي" هستش اما "ن" هم كمي كشيده ميشه خيلي نا چيز, اين يكي از ساده ترين اسم هاي توي Tekken هستش كه انگليسي هم هست.

:biggrin1::biggrin1::biggrin1: کاملا موافقم میگه کین . دوما ما با گوش همه چیزو نمیشنویم نه گوشت . دوما درسته کین خونده میشه اما تو خود بازی مینویسه king . مثلا نینا ویلیامز خونده میشه نینو لیونز :biggrin1::biggrin1: خودایش عشق کردی . تکاوچ جان از نظر ریاضی حساب میکنه کنجی از چشم شما از نوشتن من از طرز تلفظ و شنیدن :p:p

:biggrin1::biggrin1::biggrin1: کاملا موافقم میگه کین . دوما ما با گوش همه چیزو نمیشنویم نه گوشت . دوما درسته کین خونده میشه اما تو خود بازی مینویسه king . مثلا نینا ویلیامز خونده میشه نینو لیونز :biggrin1::biggrin1: خودایش عشق کردی . تکاوچ جان از نظر ریاضی حساب میکنه کنجی از چشم شما از نوشتن من از طرز تلفظ و شنیدن :p:p

دوست عزیز شما خودتون هم مشکل املایی دارین.:biggrin1: 2 بار نوشتی دوما

من خیلی از کاراکتر Lei خوشم میاد:love:و همه چند ضربهاشو بلدم با همونم هاورانگ رو میزنم.:-" یا هر کاراکتر دیگه ایی رو تو تکن تگ و 5:cool: برام هم فرقی نمیکنه که چی تلفظ میشه!!!:p

امیدوارم منم به جمعتون بپذیرین.

مخلص دوستان محمد رضا درانی

دوست عزیز شما خودتون هم مشکل املایی دارین.:biggrin1: 2 بار نوشتی دوما

من خیلی از کاراکتر Lei خوشم میاد:love:و همه چند ضربهاشو بلدم با همونم هاورانگ رو میزنم.:-" یا هر کاراکتر دیگه ایی رو تو تکن تگ و 5:cool: برام هم فرقی نمیکنه که چی تلفظ میشه!!!:p

امیدوارم منم به جمعتون بپذیرین.

مخلص دوستان محمد رضا درانی

چه مشکل املایی فجیعی گرفتی :biggrin1:
امیدوار نباش :laughing: ( خوش اومدی در جمع مغزها . امیدوارم خوش بگذره )
مدونی ..... :biggrin1: من عاشق ری اوران و اونام هستم و خیلیای دیگه چند ماه دیگه کاپ داریم من برنده میشم :biggrin1:
چند روزی هست جناب تکاوج خان و کنجی نیستن گل سر سبد اینجا هم نیست .
راستی تیکن 6 تو قسمت خبرها هم گذاشتم تو مارچ عرضه میشه و 40 کاراکتر داره فعلا . دفعه بعد تمام کسایی که هستن براتون مینویسم ( یعنی صبح ):-"

خب صبح شد و من میخوام اسامی 30 نفر را براتون بنویسم و بعد احتمالاتم هم مینویسم .
Leo - Zafina - Miguel - Bob - Jin - Kazuya - Heihachi - Armor King - Raven - Marduk - Lili
Dragunov - King - Asuka - Feng - Yoshimitsu - Xiaoyu - Christie - Law - Pual - Lei - Lee - Steve - Nina - Anna - Kuma - Panda - Bruce - Wang - Eddy
این اسامی در سایت خود Tekken 6 هستند اما کسانی که هستند و هنوز در سایت نوشته نشده .( بعضیها صد در صصد نخواهند بود ) .
یک نفر برای مراحل آخر که معلوم نیست Devil Jin - Bryan - Jack 6 - Hwoarang - Makujin - Ganryu - Julia - Baek و یک ناشناس

بابا تافل ...بابا توليمو
چه خبره اينجا
بالاخره كسي تونست قضيه استپ كشيدن تو تيكن 5 رو حل كنه با كليدهاي L و R
راستش یادم نیست راجب چی داری صحبت می کنی میشه یکم توضیح بدی:confused::blushing:
در ضمن من هستم عزیز ولی وقتی خبری نیست چی بیام بگم . :blushing:
باید منتظر کاپ تیکن بود ببینیم چی میشه :-";)

بچه ها سايت SDTekken يكم از فنون جديد كاراكترها توي Tekken6 گفته كه منم اينجا كمي براتون ميگم:

02_zafina.jpg

Zafina توي بازي سه حالت مبارزه ميتونه بگيره scarecrow و tarantula و mantis (اين Mantis فكر كنم روش مبارزه ي Shujinko و Kung Lao توي Mortal Kombat بودش)
Tarantula يعني عنكبوت سمي قابليت مخصوص اين استيل اين هستش كه حتي از Mantis هم پايين تر هست. Tarantulaبيشتر حالت دفاعي داره.با زدن دسته پايين مربع+مثلث ميتونيد بريد توي اين استيل.
Scarecrow به Zafina كمك ميكنه كه ضربات افقي را جاخالي بده(من نميدونم چه جوريشو) و خيلي فريبنده هست.
Mantis: در اين استيل Zafina در پايين ترين نقطه ي زمين قرار ميگيره بنابراين اصلا ضربات بالايي و تعدادي از ضربات وسط به او اصابت نميكنه و اين وضع راحت ترين بين تمام وضعيت ها هستش و Mantis حالت تهاجمي داره.

18_yoshimitsu.jpg

تكامل Manji Clan بالاخره به ما اجازه داد كه از 2 تا شمشير استفاده كنيم.
Yoshi توي اين بازي ميتونه با زدن مثلث+اكس شمشير خود را قلاف كنه و ميتوانيد با زدن دايره+مربع دوباره شمشير را بكشيد. خيلي Yoshi در اين نسخه عوض شده و فن هاي خيلي زيادي به اين كاراكتر اضافه شده. واي منم ميخوام:love:

24_paul.jpg

اخيرا Namco او را به صورت يك كاراكتر جك در داستان اورده بود اما خشونت و مردانگي او دوباره در Tekken6 برگشته.
مشت مرگ و دسته پايين دايره,مثلث, مربع+مثلث او خيلي قوي هستن و با بودن سيستم Rage اين ضربات قويتر هم خواهند شد.
دسته عقب مربع+مثلث يك ضربه ي بالايي قوي هستش و ضربه قبلي به 2 بار عقب مربع+مثلث تبديل شده و با زدن دسته عقب ميتونيد اين ضربه را كنسل كنيد.

بقيه كاراكترها را بعدا مينويسم.:biggrin1:

راستي جواب Hamed-ddd كه اين را پرسيده بود:
"تو اين تيكن 5 چيزي به اسم استپ هست همون دوبار بالا يا پايين كه ميزدي و جاخالي ميدادي...اين ويژگي رو تو تيكن 3 ميشه براي كنترلها تعريف كرد ولي براي تيكن 5 نديدم ...هست؟....نيست؟...چه شود؟"

جواب اين هستش كه نه نيست و اصلا لزومي نداره ديگه بخواي براي دستت تعريف كني چون اصلا Step عوض شده از Tekken4 به بعد ديگه ميتوني راحت تر بري پشت يا بقل حريف. انقدر كنترهاي تركيبي مهم هستن كه اصلا ارزش اين را هم نداره كه تو بخواي به جاي تركيبي ها Step تعريف كني خيلي راحت ميتوني دسته بالا را نگه داري تا بري دوره حريف.

هنوز 100% تاييد نشده كه Jinpachi هم كاراكتره Playable توي Tekken6 هستش اما 100% هست:cheesygri

من تازه الان فهمیدم منظورتون چیه مابهش می گیم ساید دادن . چرا نیست ؟ هست اون مدلی که شما گفتید ساید سریع حساب نمیشه یعنی بیشتر راه رفتن هستش ولی اگه بالا یا پایین رو بطور خاصی بکشی اونم سریع ساید میده . به قول یکی از بچه ها یه کوچولو بالا و یه کوچولو پایین :biggrin1:البته من بهش می گفتم کوچکولو ;).
در کل امیدوارم تیکن 6 خوب بشه :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or