من که سر در نیوردم این کار یعنی چی!
اما یک سری چیزارو اطلاع بدم:
صاحب این تاپیک کسری(kallahar) هستش که مدت زیادی میشه که خبری ازش نیست.
اون اوایل چون دیدیم کم میاد و میره این تاپیک رو سپردیم دست حامد جان(hamed_ddd) بعد هم که دوستان زیادی اومدن و خداوکیلی اطلاعات خیلی خوبی رو دادن.
ps3 terabay خان!فکر کنم یکم اسم هارو با اسم کاربری هارو اشتباه داری میگیا!:biggrin1:
برا همین یکم نامفهوم حرفت...
بعدشم...یادتون نره این تاپیک درباره خود بازی باید حرف بزنیم نه درباره برتری کسانی که بازیش میکنن.
اما یک سری چیزارو اطلاع بدم:
صاحب این تاپیک کسری(kallahar) هستش که مدت زیادی میشه که خبری ازش نیست.
اون اوایل چون دیدیم کم میاد و میره این تاپیک رو سپردیم دست حامد جان(hamed_ddd) بعد هم که دوستان زیادی اومدن و خداوکیلی اطلاعات خیلی خوبی رو دادن.
ps3 terabay خان!فکر کنم یکم اسم هارو با اسم کاربری هارو اشتباه داری میگیا!:biggrin1:
برا همین یکم نامفهوم حرفت...
بعدشم...یادتون نره این تاپیک درباره خود بازی باید حرف بزنیم نه درباره برتری کسانی که بازیش میکنن.

بعد تکاوچ جان برنده میشه . بعد رژین از مسابقات میاد بالا و با تکاوچ مسابقه میده از این نظر که دخترا تیز تر هستن و تکاوچ جان گفت اول مبازم ببینم حریفم چیکار میکنه از این رو راندهای بعد هم رژین شیوه بازیشو عوض میکنه ( بالاخره صاحب تاپیک هست ) بعد من با رژین مسابقه میدیم دیگه من صاحب ماهب تاپیک نمیشناسم برنده هستم . رژین عید میاد تو سایت بعد آنلاین مسابقه رو اجرا میکنیم . (:biggrin1::biggrin1: ROXAS جان کاری نمیکنیم داریم میگیم کی تو تیکن بهترینه . راستی دلیلم برای نایب قهرمانی رژین یه علت دیگم داشت اگه صفحات قبل نوشته هاشو بخونین میبینین از همه ما ها بجز من حرفه ای تره .
unish:
:blushing: