طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
من که سر در نیوردم این کار یعنی چی!:)
اما یک سری چیزارو اطلاع بدم:
صاحب این تاپیک کسری(kallahar) هستش که مدت زیادی میشه که خبری ازش نیست.
اون اوایل چون دیدیم کم میاد و میره این تاپیک رو سپردیم دست حامد جان(hamed_ddd) بعد هم که دوستان زیادی اومدن و خداوکیلی اطلاعات خیلی خوبی رو دادن.
ps3 terabay خان!فکر کنم یکم اسم هارو با اسم کاربری هارو اشتباه داری میگیا!:biggrin1:
برا همین یکم نامفهوم حرفت...
بعدشم...یادتون نره این تاپیک درباره خود بازی باید حرف بزنیم نه درباره برتری کسانی که بازیش میکنن.

کیو جا انداختم /:)/:)
چرا با تکاوچ ببین علتش اینکه : برنده مسابقه اول رژین هست چون صاحب تاپیک هست و تیکنش حرف نداره ( رو هوا گفتم ) :biggrin1: بعد برنده مسابقه دو یکی میشه چون نمیشناسمشون نمیتونم بگم کی :-" بعد تکاوچ جان برنده میشه . بعد رژین از مسابقات میاد بالا و با تکاوچ مسابقه میده از این نظر که دخترا تیز تر هستن و تکاوچ جان گفت اول مبازم ببینم حریفم چیکار میکنه از این رو راندهای بعد هم رژین شیوه بازیشو عوض میکنه ( بالاخره صاحب تاپیک هست ) بعد من با رژین مسابقه میدیم دیگه من صاحب ماهب تاپیک نمیشناسم برنده هستم . رژین عید میاد تو سایت بعد آنلاین مسابقه رو اجرا میکنیم . (:biggrin1::biggrin1: ROXAS جان کاری نمیکنیم داریم میگیم کی تو تیکن بهترینه . راستی دلیلم برای نایب قهرمانی رژین یه علت دیگم داشت اگه صفحات قبل نوشته هاشو بخونین میبینین از همه ما ها بجز من حرفه ای تره .
بابا مثل اینکه NAMCO اومد طرح TEKKEN بده با من مشورت کرد . :-":-":-":-"
چقدر خیال پردازیت خوبه بابا :biggrin1: بروبچ درختی رو صدا می کنم بریزن سرت حالتو جا بیارن که دیگه این خیالات رو از سرت در بیاری :biggrin1: من یه بار تو تیکن شاخ بازی در آوردم برای هفت پشتم بسه
من نیستم آقا منو وارد این ماجرا نکن :دی

wow اینجا چه خبره آقا مسابقه تموم شد من نرسیدم ؟:biggrin1:
البته لادن خانم درست می گن ولی خودمونیم شانس آوردیم که همچین مسابقه ای در کار نیست فعلاَ وگرنه کار به اختلاف میرسید . درضمن بازی کیوانم خیلی خوبه من دیدم :biggrin1:
کیوان سری بیا خونمون امشب می خوام باهم خوب تمرین کنیم . پول آژانستم با من :biggrin1:
در ضمن من گفتم اول میبازم که بازی حریفم بیاد دستم ولی جداَ از عمد نمیبازم اولش واقعاَ میبازم .:blushing:دست خودم نیست گیراییم پایینه .:punish:

البته لادن خانم درست می گن ولی خودمونیم شانس آوردیم که همچین مسابقه ای در کار نیست فعلاَ وگرنه کار به اختلاف میرسید . درضمن بازی کیوانم خیلی خوبه من دیدم :biggrin1:
کیوان سری بیا خونمون امشب می خوام باهم خوب تمرین کنیم . پول آژانستم با من :biggrin1:
در ضمن من گفتم اول میبازم که بازی حریفم بیاد دستم ولی جداَ از عمد نمیبازم اولش واقعاَ میبازم .:blushing:دست خودم نیست گیراییم پایینه .:punish:
:biggrin1: من غلط بکنم بازیم خوب باشه
چرا من بیام خونتون تو بیا خونه ی ما PS3 تم بیار پول بلیط اتوبوس هم با من :biggrin1:

خوب ايني كه ميگي براي طرف مقابل هم صدق ميكنه وقتي تو بازي حريف بياد دستت و به اون عادت كني اونم همين حالت را نسبت به تو پيدا ميكنه و اصلا به اين معنا نيست كه گيراييت پايينه.
اقا نميايد بازي كنيم بگيد كجا ساكن هستيد من خودم ميام ميارمتون بابا شما ها اخره تنبليد:biggrin1:
من خيلي تو كفم با يكي Tekken بازي كنم.

خوب ايني كه ميگي براي طرف مقابل هم صدق ميكنه وقتي تو بازي حريف بياد دستت و به اون عادت كني اونم همين حالت را نسبت به تو پيدا ميكنه و اصلا به اين معنا نيست كه گيراييت پايينه.
اقا نميايد بازي كنيم بگيد كجا ساكن هستيد من خودم ميام ميارمتون بابا شما ها اخره تنبليد:biggrin1:

معرفی میکنم قهرمان TEKKEN 1 تا DR 5 :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing:
حریف هست بیاد جلو هیچ کس نمیتونه منو ببره بجز پاندا و کانگورو با هر کی بگی باهات مسابقه میدم و میبرمت . :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing:

اقا نميايد بازي كنيم بگيد كجا ساكن هستيد من خودم ميام ميارمتون بابا شما ها اخره تنبليد
آخ گفتی
حالا که بچه باحالی هستی یه طیاره دربست بگیر بیا منم ببر بعد با چتر میپریم پایین :دی

آخ گفتی
حالا که بچه باحالی هستی یه طیاره دربست بگیر بیا منم ببر بعد با چتر میپریم پایین :دی

اونوقت میشه متال گیر:
this is one for the history books the worlds first halo jump :biggrin1::headband:

آقایون شوخی کافیه یوقت تاپیک اوف میشه . پس لطفاَ :love::blushing:

25_lei.jpg

نام: Lei Wulong (ري اوران Rei Uron تلفظ ميشه)
مليت:چيني
استيل مبارزه: 5 سبك از هنرهاي رزمي چيني يا 5 روش از Kung Fu
قد: 175 cm
وزن: 65 kg
گروه خون: A
شغل:گاراگاه در Hong Kong و مسلط به Kung Fu
سرگرمي: فيلم ديدن و چرت زدن
علاقه مندي:محصولات Sony
متنفر از:جرم و جنايت
ظهور در Tekken 2, Tekken 3, TTT, Tekken 4 and Tekken 5 and Tekken DR and Tekken 6

Profile tekken6:
در
پيه تعقيب و گريز Feng Wei براي جنايتي كه مرتكب شده بود, ارتش Lei را به Japan فرستاد. وقتي تعقيب Feng با ناموفقيت انجام شد, Lei ناگزير به Honk Kong بازگشت.
در ان طرف با وجود اشفتگي و اشوب هايي كه به طور مكرر در چين ايجاد شده بود, Lei صبر خود را از دست داد. Lei ميدانست كه دليل اصلي تمام اين اشوب ها به سبب Mishima Zaibatsu هست. به قصد دستگير كردن Kazama Jin او وارده تورنومنت 6شم شد.
اينم ديگه شورش را در اورده همرو ميخواد دستگير كنه اخرم هيچ كس را نميگيره همه در ميرن:cheesygri

09_raven.jpg

نام:Raven ( البته بهتره به جاي نام بگيم CodeName چون Raven اسم رمز اين كاراكتر هست و اسم واقعيش مشخص نيست)
مليت:نامشخص
استيل مبارزه:Ninjutsu
قد:نامشخص
وزن:نامشخص
گروه خون:نامشخص
شغل:جاسوس
ظهور در Tekken 5 and Tekken DR and Tekken 6

Profile Tekken6:
در طي تورنومت 5نجم Raven با Heihachi Mishima روبرو شد كسي كه فكر ميكرد مرده بود, انها شروع به جنگيدن كردند.
قبل از اينكه برنده ي اين نبرد معلوم شود Raven دستوري دريافت كرد كه به مقر فرمانده اي (HQ) باز گردد و مجبور است از مبارزه صرفه نظركند.
بعد از اين رويارويي جنگ ميان Mishima Zaibatsu و G Corporation شديدتر شد. براي جلوگيري كردن از خسارت هاي بيشتر باره ديگر Raven براي تحقيق بيشتر از Mishima Zaibatsu وارده تورنومنت 6شم شد.

خوب تا الان ديگه Profile جديدي نيومه تا همين جا هستن كله Profile ها.
در ضمن Arcade Tekken6 دوشنبه 26 Nowember منتشر ميشه البته توي Japan و با كمي اين ور و اون ور شدن :biggrin1:

جناب Ironfist بدو جواب سوال منو بده :دی

الان بهت میگم منم باهاش بازی میکنم که یکی از عشقهای من این شخصیت است . وقتی بازی را برنده میشوید میگه ری اوران که اگه توجه نکنید مثل قبلا من اونو لیمولان میخوندم اما در اصل میگه ری اوران :biggrin1::biggrin1: دوزاری افتاد :-"

الان بهت میگم منم باهاش بازی میکنم که یکی از عشقهای من این شخصیت است . وقتی بازی را برنده میشوید میگه ری اوران که اگه توجه نکنید مثل قبلا من اونو لیمولان میخوندم اما در اصل میگه ری اوران :biggrin1::biggrin1: دوزاری افتاد :-"
قلقلک نده بابا :biggrin1: آخه تو چجوری اونو ری اوران میشنوی من نمی دونم ؟ :-"
یکم listening تون رو تقویت کنید سواب داره ها

چه طوری به این نتیجه رسیدی ؟

چشم الان جواب شما را ميدم:cheesygri

به وسيله ي 11 سال Tekken بازي كردن و 6 سال سابقه ي تحقيق و بررسي در مورده اين بازي.

جوره ديگه هم ميشه جواب سوال شما را داد مثلا اينكه از اونجايي به اين نتيجه رسيدم كه تمام اون مشخصاتي را كه براي اين كاراكتر نوشتم از همون جا به اون نتيجه هم رسيدم.

حالا شما چه طوري به اين نتيجه رسيديد كه اين گونه نيست؟!?

مگه دعوا داری ؟ :دی
چه جالب من شنیده بودم که مثلا : x تو اول کلمه "ژ" خونده بشه یا G هم "گ" و هم "ج" تلفظ بشه یا C هم "ک" و "س" تلفظ بشه اما نشنیده بودم L رو "ر" تلفظ کنن
بقیش هم که دیگه معلومه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or