طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
حسین جان تیکنشم داری ؟
اگه آره بیا با هم آنلاین بازی کنیم . منکه از دست این خارجیا دیونه شدم انقدر که سرعتم پایین بعدشم یه فنو صد بار می خورن دفاع کردن انگار بلد نیستن
آره..tekken dr online رو هم دارم...پایه ی online بازی کردن هم شدید هستم....فقط یکی دو روزی صبر کن چون یکی دو روز از یکی یه 360 گرفتم اونوم داره با Ps3 بازی می کنه:biggrin1:

سلام.
به نظر من سبک کاراته جین یکمی از حالت سنتی خارج شده و با سبک کیوکوشین از کاراته ترکیب شده در حالی که گاردش همون گارد tekken3 هستش.بازم بنظرم گارد همه قشنگه و تناسب کاملی با سبک مبارزشون داره بطوریکه هیچ تفاوتی با دنیای واقعی نداره.

سلام دوستان براتون یه چند تا فیلم کوتاه از کمبوهام گرفتم گفتم اگه دوست داشتین ببینید .
فقط شرمنده که آخر بی کیفیته چون با گوشی گرفتم اگه بد بود ببخشید . اگه بابازیکن خاصی کمبو می خواهید بگید حتماَ اگه بلد باشم براتون می فرستم .:love:
http://www.wikiupload.com/download_page.php?id=210334 اینم لینک دانلود حجمش کمه فرمتشم 3gp موبایل دیدنش سخت نیست اگه برنامه خواستید برای دیدنش بگید :love:

آخرین ویرایش:
میگم اینجا داره خاک می خورها کسی چیزی به فکرش نمیرسه بگه ؟
حسین جان ps3 رو پس گرفتی ؟ مردم از تنهایی .:(
هیشکی منو دوست نداره :((
تازه می خواستم برم تو کار خاطرات اینطوری که نمیشه :confused:

tekken_Lord جان خوشحال میشیم خاطراتتون رو بشنویم (بخونیم :دی)
تو رو خدا ناراحت نباشید!!!! ^___^

فقط من قبلش یه چیزی بپرسم:
واقعا لی لی همچین فنی داره که اینقدر بالا بپره :

521hzxl.jpg

راستش این عکسو منم دیده بودم ولی فکر کنم هنری باشه نه واقعی . چون تنها فنی که من از لیلی میشناسم که زیاد میره بالا اینه : دو بار جلو ضربدر بعدش فک کنم دایره + ضربدر بود .
ولی این پرشو فقط تو فیلمای ژاپنی دیدم :laughing:
در مورد خاطراتم هم اگه اجازه بدید کم کم میگم چون زیاده .
من کلاس 4 ابتدایی بودم . همیشه هم کلوپ میرفتم (ماهیو از دریا می گیرن منو از کلوپ)
که یه روز دیدم سر یه دستگاه همه جمع شدن اول فکر کردم مسابقه ای چیزی ، بعد دیدم یه بازیه جدیده که دارن بازی می کنن خلاصه اون بازی خیلی طرفدار پیدا کرد تا اونجایی که صاحب کلوپ یه کاغذ بزرگ زد به دیوار که فنون بازیکنا بود شده بود دانشگاه :laughing:. یادم رفت بگم اون بازی همون تیکن1 خودمون بود من اون موقع اصلاَ خوب بلد نبودم بازی کنم همین که چهار تا دکمه میزدم کافی بود :blushing:بعدش خونمونو عوض کردیم رفتیم یه جای دیگه یادم نیست چقدر گذشت اما بعد از مدتی دیدم تکن 2 اومده البته نخندینا تازه اون موقع بود که فهمیدم اسم دستگاهی که باهاش تکن بازی می کردم ps1 بود;) خلاصه اونم همینطوری تفریحی بازی می کردیم تا رفتم کلاس 2 راهنمایی که تکن 3 اومده بود . اما این بار دیگه فقط بازی کردن نبود برام یه جنگ بود چون وسط سه تا کلوپ بودم که یه عالمه تکن باز قوی داشت که با کل تهران مسابقه می نداختن بعداَ فهمیدم که بعضیاشون لقبهایی دارن که تقریباَ توی تمام کلوپها میشناسنشون . شاید باورتون نشه ولی یه دفه آژانس گرفتم راننده آژانسه هم چند تاشونو می شناخت .
خلاصه اونجا بود که شروع کردم بصورت حرفه ای یاد بگیرم برای همین شروع کردم به تمرین می خواستم همشونو ببرم :laughing:
ادامشو سری بعد می گم چون خیلی طولانیه .
to be continue

میگم حالا که من دارم خاطراتمو می نویسم شماها هم یکم همراهی کنید هر کدوم خاطراتتونو بنویسید دیگه . :(
اینطوری منم بهتر می نویسم :blushing:.
خودمونیم این قسمت حالش خیلی بیشتر از قسمتهایی مثل 360وps3 هستش . اونجا هر موقع رفتیم انگار وسط فوتبال پرسپولیس استقلال اومدیم پایین . ;)

میگم حالا که من دارم خاطراتمو می نویسم شماها هم یکم همراهی کنید هر کدوم خاطراتتونو بنویسید دیگه . :(
اینطوری منم بهتر می نویسم :blushing:.
خودمونیم این قسمت حالش خیلی بیشتر از قسمتهایی مثل 360وps3 هستش . اونجا هر موقع رفتیم انگار وسط فوتبال پرسپولیس استقلال اومدیم پایین . ;)
همزمان با شما بنویسیم یا یکی یکی؟؟؟ :confused:

پس با اجازه منم شروع میکنم البته اونقدرا هم هیجان انگیز نیست...

در دوران بچگی از بازی های Fighting واقها بدم می اومد (بهتره بگم می ترسیدم)... چون که خاطره ی بدی ازشون داشتم... ( یه دفعه در مرتال کمبت 3 توی دموهاش یکی از خشن ترین فتلتی ها رو دیدم و.... تا چند ماه تو شوک بودم و قسم خوردم که دیگه از 6 متری این بازی ها رد نشم..) یه روز بابام تیکن 3 رو خرید ( اون تیکن سه ای که روش زده تیکن 4 و همه کاراکترا همون اول آزادن) از اون سیدی هایی بود که در اصل واسه ی پلی استیشنه ولی روی ویندوز 98 هم بازی رو می اورد... خب از اون جریان مرتال کمبت خیلی گذشته بود و من هم بزرگتر شده بود... سیدی رو گزاشتم و برخلاف تصورم واقعا خوشم اومد ..من تا اون موقع فقط سری مرتال و کینگ اف فایتر رو بازی کرده بودم که همشون دو بعدی بودن و سه بعدی بودن تیکن سه برام خیلی جالب بود..یکی دیگه از نکاتی که توجهم رو جلب کرد این بود که بازی نه خیلی خشنه نه خیلی لوس... اینکه با حیوونا هم می تونستی بازی کنی هم خیلی عجیب غریب بود از اون عجیب تر هم موکوجین ..... کلا تیکن 3 تجربه ی جدید و خیلی خوبی برای من بود...ولی متاسفانه من فقط با کامپیوتر بازی میکردم و برای همین هم از خیر سری های دیگش برای یه مدتی گذشتم... خلاصه ویندوز هم از 98 به 2000 و بعد هم XP تغییر یافت و از اونجا که تیکن سه ای که من داشتم دیگه روی سیستم های جدید کار نمی کرد برای مدتی کوتاه این بازی فوق العاده رو فراموش کردم... تا همین چند سال پیش که PS2 خریدم (یه نمه دیر خریدم) اینجا بود که دوباره یاد تیکن افتادم و با این هدف که یه شماره از تیکن رو برای PS2 داشته باشم جست و جوم رو توی مغازه ها شروع کردم...زیاد هم طول نکشید که بابام تیکن پنج دوست داشتنی رو ( اون موقع یه چند ماهی بود که اومده بود) از یه گیم نت برام خرید...منم بازی رو گزاشتم...هنوز به دسته های PS2 عادت نداشتم و اشتباهی دسته ی دو رو برداشتم در نتیجه موقع انتخاب کاراکترا صاف اومد روی Asuka منم خیلی خوشم اومد و با همون بازی کردم و هنوز هم بازی میکنم.... تیکن 5 از اون تیکنی که من بیاد داشتم خیلی خیلی خیلی خیلی..... بهتر بود..گرافیک فوق العاده...موزیکی که هی توی ذهن آدم تکرار میشه.... قیافه ی کاراکترا (بعضیا آشنا بودن و بعضی ها هم جدید)...همه ی اینا روی هم باعث شد که الان میگم تیکن 5 بهترین بازی عمرم بوده و فکر کنم خواهد بود.... دقیقا یادمه اولین رقیبم جولیا بود و از اولین کسی هم که باختم کینگ بود ( دور چهارم در قسمت آرکید :blushing:) ...................... اینم از خاطره ی من :دی

امیدوارم حوصلتون سر نرفته باشه :دی

میگم بچه ها شما ها از این فیلمها که خارجی ها از کمبوهاشون گذاشتن دیدید .
بعضیاش اشک آدمو در میاره آخرشم نمیگیره . یادم نمیره اون اوایل که شروع کرده بودم به تمرین حرفه ای تیکن سر شستامو همیشه چسب زخم می بستم آخه همیشه تاول میزد منم که سمجو پررو مثل همیشه انقدر بازی می کردم که خیلی ببخشید شرمنده درست نیست اینجوری بگم اما دستم داغون میشد نا چارن با چسب بازی می کردم . :blushing:
حتماَ پیش خودتون می گید عجب احمقی بودم اینجوری بازی می کردم ولی قضیه داره فردا بازم براتون ادامه خاطراتمو می کم که این قسمتم توشه چون بدجوری در گیر شده بودم میدونید حتی الان که با بچه های اون دوره صحبت می کنم همشون می گن تیکن مثل یه ورزش شده بود که انگار موقع بازی رفتیم باشگاه . یادش بخیر ایکاش میشد برگردم به اون دوران .
اگه میشد برگردم عقب بدترین اشتباهمو جبران می کردم :(

یه دفعه در مرتال کمبت 3 توی دموهاش یکی از خشن ترین فتلتی ها رو دیدم و.... تا چند ماه تو شوک بودم و قسم خوردم که دیگه از 6 متری این بازی ها رد نشم.
کلا بازی های فایتینگ الان الهام گرفته شده از همون بازی های سگا جنسیس..
سیستم دفاع که با عقب گرفتن دسته انجام می شد از بازیایی مثل art of fighting یا street fighters و...فقط سعی شده واقعی تر بشه.. کاری که mk هنوز نکرده:biggrin1:واقعا mk خیلی تخیلیه:biggrin1: armagedon واقعا مزخرف بود... فقط داستان حماسی داره که اونم خیلی تخیلیه.....
ولی تکن یه چیز دیگست.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or