طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
منم کم کم به این نتیجه رسیدم که زیاد هم بچه سوسول تشریف ندارند...خصوصا وقتی دموی آخر بیک دوسان رو دیدم .احترام به استاد هورانگ(سوسول سابق) قابل توجه بود....الان من زن گرفته بودم بچه ام همسن جینپاجی بود باز میرم کلوپ قاطی این بچه خورده ها(سوتفاهم نشه ها) تیکن بازی میکنم.....
آخرین اخبار:
لی چاولان (شیطان مو نقره ای)در صدر سوسولهای تیکن قرار گرفت....خداییش دیگه آخرشه...

منم کم کم به این نتیجه رسیدم که زیاد هم بچه سوسول تشریف ندارند...خصوصا وقتی دموی آخر بیک دوسان رو دیدم .احترام به استاد هورانگ(سوسول سابق) قابل توجه بود....الان من زن گرفته بودم بچه ام همسن جینپاجی بود باز میرم کلوپ قاطی این بچه خورده ها(سوتفاهم نشه ها) تیکن بازی میکنم.....
آخرین اخبار:
لی چاولان (شیطان مو نقره ای)در صدر سوسولهای تیکن قرار گرفت....خداییش دیگه آخرشه...

ده نشد دیگه حامد جان!لی رو بیخیال شین!همون هوارانگ بچه سوسوله...من قبول دارم!^_^
یه چی دیگم میخواستم بگم...آها یادم اومد!مهرنوش جان-آسوکا/آزکای سابق!-شما کی لو دادی اسمت رو ما نفهمیدیم؟؟ولی اسم زیبایی داری...جسارت نباشه از آسوکا خیلی بهتره!^_^

رژین جون.....به خدا اون لی ارزش سرمایه گذاری نداره!40 و اندی سالشه!
هوارانگ 21 سالشه ها!ما گفتیم.:دی
مهرنوش هم تو پروفایلش لو داده بود
s187.gif

رژین جون.....به خدا اون لی ارزش سرمایه گذاری نداره!40 و اندی سالشه!
هوارانگ 21 سالشه ها!ما گفتیم.:دی

میگم بیخیال...:cheesygri

یه چی دیگم میخواستم بگم...آها یادم اومد!مهرنوش جان-آسوکا/آزکای سابق!-شما کی لو دادی اسمت رو ما نفهمیدیم؟؟ولی اسم زیبایی داری...جسارت نباشه از آسوکا خیلی بهتره!^_^

خاک بر چوک....چه جسارتا...:laughing: (شوخی)
رژین جان لطف داری!!!

راستی.....من یک سوالی دارم(بحث با این سوالم عوض میشه...از شکل و شمایل کاراکتر ها باز دور میشیم):دی
اون دموی موکوجین یعنی چی؟فقط جنبه ی خنده داشت؟یکهو دماقش جوانه میزنه؟!!!!!

راستی.....من یک سوالی دارم(بحث با این سوالم عوض میشه...از شکل و شمایل کاراکتر ها باز دور میشیم):دی
اون دموی موکوجین یعنی چی؟فقط جنبه ی خنده داشت؟یکهو دماقش جوانه میزنه؟!!!!!
حیف شد من این بحثو دوست داشتم.....:laughing:

ولی جدا سوال خوبیه.... پیام دموی این موکجین چی بود؟؟؟:confused:

حیف شد من این بحثو دوست داشتم.....:laughing:

ولی جدا سوال خوبیه.... پیام دموی این موکجین چی بود؟؟؟:confused:

فکر کنم یهنی اینکه بچه اش بدنیا اومد
یا اینکه تمام ترس و وحشتی که از نابودیش داشت تموم شد (فکر کنم موکوجین یه درخت 3000 ساله است) تموم شد...موکوجین مگه تو تیکن 5 هست؟؟؟!!!
آخه جوانه زدن هم پیغام داره....دست بردارید دخترا!!!!
:cheesygri

ببینید...در تکن 5 ما موکو (پسرخالم!)رو دیدیم.
در تکن 2 و 3 هم دیدیم(دیدیم؟)
دیگه عمرشو کرد.....با کمال شرمندگی باید بگم در تکن 6...موکو دیکه کنار ما نیست!
حالا من یک سوال دیگه دارم...اون تتسو جین چه نسبتی با موکو...و موکو چه نسبتی با اون داره؟
تتسو جین فقط در تکن تگ دیدیمش....شاید هم 4
ولی این سوال ماست...اون کیه؟(راز بقا!؟)

حالا من یک سوال دیگه دارم...اون تتسو جین چه نسبتی با موکو...و موکو چه نسبتی با اون داره؟

من فکر نمی کنم که اصلا نقشی داشته باشه...چون فقط تو تکن تگ بود اونم که داستان درست و حسابی نداشت... مثل Unknown :cheesygri

ببینید...در تکن 5 ما موکو (پسرخالم!)رو دیدیم.
در تکن 2 و 3 هم دیدیم(دیدیم؟)
یه حسی بهم میگه تو تکن 2 نبود:biggrin1:
تتسو جین هم که فک کنم فقط تو تکن تگ بود...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or