طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
بحث خاله زنکی که میگن اینه ها.....ببینید پشت سر (و رو بینی و قوس کمر و ...) چند نفر غیبت کردید.....
قوس کمر با قوز فرق داره قوس کمر در ناحیه کمر ایجاد میشه و باعث جلو اومدن شکم و دردهای کمری میشه

معمولا ورزشکارها(خصوصارزمی کارها) قوس کمر نمیگیرند ... بوکسورها هم اگر اونطوری قوز نکنند همانطور که farasoo گفت کلاهشون پس معرکه است ....
اگر قبول ندارید یه کم رزمی کار کنید(البته غیر از تکواندو)

یه چیزی ...
میدونستید استیو پسر نینا ویلیامز ه....

بحث خاله زنکی که میگن اینه ها.....ببینید پشت سر (و رو بینی و قوس کمر و ...) چند نفر غیبت کردید.....

ببینید انسان از زور بیکاری دست به چه کارایی می زنه...حوصلمون سر رفته بود وگرنه ما؟؟؟غیبت؟؟؟حامد جان اشتباه نکنید!:-"

گذشته از شوخی استیو هم شخصیت خیلی خوبیه...اگه بلد باشی باهاش بازی کنی (که من نیستم ) کاراکتر وقعا قویی هستش!!!از دموی اخرش تو تیکن 5 هم خیلی خوشم میاد دقت کردید چقدر شبیه نیناست؟؟؟(راست و دروغش رو نم دونم ولی یه جا شنیدم بچه ی اول اگه پسر باشه به مامانش میره :love:)

دوستان سلام.
به نظرتون گرافیک گیم پلی tekken6 همون چیزی بود که انتظار داشتین؟
یا اینکه انتظار من از tekken6 خیلیه؟
اخه وقتی گرافیک tekken5 رو می بینیم انتظار ما خیلی زیاد میشه.
با تشکر.

دوستان سلام.
به نظرتون گرافیک گیم پلی tekken6 همون چیزی بود که انتظار داشتین؟
یا اینکه انتظار من از tekken6 خیلیه؟
اخه وقتی گرافیک tekken5 رو می بینیم انتظار ما خیلی زیاد میشه.
با تشکر.
گرافیک تیکن 5 توی همه ی سری هاش یه چیز تکه.... مال تیکن 6 هم حرف نداره باید صبر کرد تا بازی بیاد به نظر من از روی عکس و دمو و .... اینا نمیشه تشخیص داد:cool:

4orw6dy.gif
6eutlp0.gif
67566bc.gif
6f4omt5.gif
4zyhhe0.gif
6ewtl3a.gif
4lsijkg.gif
4pkg8p3.gif
6gns70j.gif
6c7yog9.gif
676unas.gif
67eud07.gif
63hrc6p.gif
4unx1lc.gif
67smag7.gif
663coow.gif
62s5aqd.gif
54iux6f.gif
4xyou1l.gif
643oymc.gif
4lscu1c.gif
6gy5qwl.gif
6d0t4yp.gif
6bwkqw7.gif
63rbc60.gif
5zo0peb.gif

همه تيكن بازا اينقدر باحالن ( جدي مي گما فكر نكنيد شوخي مي كنم ;) )

مرسی:cheesygri شما هم خیلی باحالید!!!!!! به قول خودتون همه مون این طورییم (ذاتیه نمی شه کاریش کرد:laughing:)

---------------------------------​

می دونید , یه عده تمام فکر و ذهنشون خلاصه میشه در جین , استیو و هوارانگ... میگید نه اینو نگاه کنید تا با من هم عقیده شید:):​

54k3ktg.jpg

آخرین ویرایش:
سلام...یه مشکلی پیش اومده برا کامیوتر(با کامپیوتر خودم نیستم-یه جای دیگم)،نه میتونم رنگ فونت عوض کنم،نه کد بزارم،نه عکس و دکمه پاسخ سریعم میره رو پاسخ گویی و تشکر هم میخوام بکنم میگه شما میخواهید پست کاربر دیگری را ویرایش کنید!گیری کردم ها!و روی دکمه نمایش(تو متن پنهان)هم کلیک میکنم انگار نه انگار!بنابراین آسوکا جان ندیدم چی گذاشتید!اگه شد یه توضیح کوتاهی بدین فیض ببریم...
ما که بازیکده بودیم از این قرارا(دور هم جمع شدن و بازی و اینا!)نمیذاشت،یا من ندیدم؟خلاصه اگه بازیکده زنده بود و من خبردار از این قرار،هوارانگ همه رو سوسک میکرد!

ما که بازیکده بودیم از این قرارا(دور هم جمع شدن و بازی و اینا!)نمیذاشت،یا من ندیدم؟خلاصه اگه بازیکده زنده بود و من خبردار از این قرار،هوارانگ همه رو سوسک میکرد!
تاپیکی بود به نام tekken series که اکثرا توش elasty boy پست میداد.. اونجا قرار بود با بچه ها بریم بتکنیم...:biggrin1:
اینم عکسی که تو اسپویلر بود:
54k3ktg.jpg

اگه شد یه توضیح کوتاهی بدین فیض ببریم...
انگار حسین جان از من سریعتر بود و ..... ممنون نمی دونستم چه جوری توضیح بدم:laughing:

ه میتونم رنگ فونت عوض کنم،نه کد بزارم،نه عکس و دکمه پاسخ سریعم میره رو پاسخ گویی و تشکر هم میخوام بکنم میگه شما میخواهید پست کاربر دیگری را ویرایش کنید!گیری کردم ها!و روی دکمه نمایش(تو متن پنهان)هم کلیک میکنم انگار نه انگار!

رژین جان یه لحظه از اینترنت قطع شو و چند دقیقه بعد دوباره وصل شو ببین اثری نداره , اگه نداشت کامپیوترت رو restart کن ممکنه تاثیر داشته باشه....:blushing:

ممنون آسوکای عزیز.به هر حال الان دیگه باید برم...
رژین جان خواهش میکنم ... حالا تشریف داشتید!!!:cheesygri:biggrin1:

----------------------------
این یه مانگای سه صفحه ای هستش...ژاپنی نوشته ولی نگران نباشید!!!! عکسا منظور رو بطور کامل میرسونن!!!!!!!!!!!!:)

افرادی که حضور دارن: جولیا هوارانگ و گنرو!!!!!!

من سرعت اینترنتم واسه دانلود همه ی اینا کشش نداره....:( چرا اینقدر سرعت پایینه:mad:
حسین جان خیلی خیلی ممنون من باید یه فکر اساسی واسه دانلود اینا بکنم.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or