طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
مطمئن بودم که یه جای (نزاشته) ایراد داشت!!!
------------------------------
دوتا نکته ی جالب در مورد اسم آسوکا بگم:

1)آسوکا یعنی پرنده ی در حال پرواز(یا یه چیز تو همین مایه ها ) اگه به چند ثانیه ی اول Opening تیکن 5 توجه کنید می بینید که یه جورایی به این موضوع اشاره شده!!!

2) تلفظ اسم صحیح: من اینو خیلی وقته می خوام بگم ولی هی یادم میره....تو ویکیپدیا نوشته بود که اون U ای که در اسم Asuka وجود داره خونده نمیشه و S اش هم Z خونده میشه (Azka)
پس تلفظ دزست آسوکا نیست !!!! آزکا هستش!!!!!!!!! اگه دقت کنید وقتی که آسوکا...همون آزکا رو انتخاب میکنی میگه آزکا کازاما نه آسوکا کازاما.................. انگلیسی ژاپنیش هم فرق نمیکنه!!!

امیدوارم مطالب مفید بوده باشن!:p

کلا من با این یارو استیو حال نمیکنم،قوس کمر داره!!!(دلیلی بسیار قانع کننده!!!)

قوس کمر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این دفعه که بازی کردم به این موضوع هم دقت میکنم!!!!!!!!!!!!!

آسوکا جان ما این حرفا حالیمون نیست....هر چی میخونیم همونو میگیم:cheesygri!(ولی ممنون بابت مطلبتون:love:...)
====
لادن جان اون قوس کمر نیست....ما بهش میگیم قوز!(چیزی فراتر از قوس کمر!:))
===
ویرایش::::
آزکا(:cheesygri)جان مگه شهر هرته....کسی که کمرش مشکل داره میاد تو تورنومنت تکن ثبت نام میکنه؟!!!(لادن میخواست بره من نذاشتم واسه همین!)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(این از طرف لادن!)

[آسوکا جان ما این حرفا حالیمون نیست....هر چی میخونیم همونو میگیم:cheesygri!(ولی ممنون بابت مطلبتون:love:...)
/QUOTE]

هر جور راحتید .خواهش میکنم:cheesygri

لادن جان اون قوس کمر نیست....ما بهش میگیم قوز!(چیزی فراتر از قوس کمر!:))

میگم دست از سر کچل (با اینکه کچل لقب هیهاچیه!!!:)) این استیو برداریم ...بیچاره گناه داره

در مورد سر و وضع و تیپ ضایع لی بچه 20 ساله که نیست:cheesygri ..... ادامه نمیدم وگرنه باید تا فردا بشینم و لیست بنویسم:laughing: جین هم یه جوریه.................
--------------------
راستی یادم رفت یه چیز بگم مجبور شدم ویرایش کنم :
اینا همش شوخیه ها وگرنه اولین کسی رو که به به لی یا جین یا...توهین کنه رسما خفش میکنم!!!!

آخرین ویرایش:
این آسوکا...این شخصیت های مورد علاقه ما....این غرور و تعصب!
فکر کنم دیگه بهتره بحث در مورد خصوصیات فیزیکی شخصیت ها رو تموم کنیم...به جایی نمیرسیم...دعوا میشه....کتک کاری...گیس و گیس کشی....اینا!:):-"

فکر کنم دیگه بهتره بحث در مورد خصوصیات فیزیکی شخصیت ها رو تموم کنیم...به جایی نمیرسیم...دعوا میشه....کتک کاری...گیس و گیس کشی....اینا!:):-"

موافقم همه ی شخصیت های تیکن هم خیلی خوبن :cool:(حتی همون هیهاچی) اصلا نباید به ظاهر آدما توجه کرد............

من اینو الان دیدم:

ویرایش::::
آزکا(:cheesygri)جان مگه شهر هرته....کسی که کمرش مشکل داره میاد تو تورنومنت تکن ثبت نام میکنه؟!!!(لادن میخواست بره من نذاشتم واسه همین!)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
(این از طرف لادن!)

جدا نباید بزاریم همچین اتفاقی بیفته...میگم چطوره به هیهاچی پیشنهاد بدیم که اول شرکت کننده ها بطور کامل معالجه شن اگه مشکلی نبود بعد بیفتن به جون هم؟؟؟؟؟:cheesygri

-------------------------------------------------
واقعا معذرت میخوام این پست رو هم الان دیدم:

با عرض سلام خدمت دوستان
میخواستم ببینم یک دموی Grazy game play از Tekken5 نمیگزارید
با تشکر

سلام
راستش من معنی اون Grazy رو متوجه نمیشم:blushing: اگه منظورتون همون گیم پلی عادی هستش:

http://www.tekkenforces.com/video/telecharger.jpg

اگه نه یکم بیشتر توضیح بده اگه تونستم خوشحال میشنم کمک کنم

آخرین ویرایش:
در مورد سر و وضع و تیپ ضایع لی بچه 20 ساله که نیست:cheesygri ..... ادامه نمیدم وگرنه باید تا فردا بشینم و لیست بنویسم:laughing: جین هم یه جوریه.................
--------------------
راستی یادم رفت یه چیز بگم مجبور شدم ویرایش کنم :
اینا همش شوخیه ها وگرنه اولین کسی رو که به به لی یا جین یا...توهین کنه رسما خفش میکنم!!!!
این جین کجاش یه جوریه:biggrin1:؟
یادمه دو سال پیش با بچه های بازیکده قرار گذاشتیم که یه جا جمع شیم و تکن بزنیم که متاسفانه ییهو سایت ترکید و گرنه قدرت واقعی جین الان فراگیر شده بود:biggrin1:
در مورد شخصیت ها هم,شخصیت سالم فقط dr.b که البته تو این تورنومنت های آخر نشرکتیده ولی خیلی شخصیت سالمی بود:biggrin1:جدا خوراکه بازی های دو نفره بود.. ولی اگه میخواستی باهاش تو مد های دیگه بازی کنی میخواستی مانیتور رو خورد کنی.. ولی تو بازی های دو نفره واقعا خیلی کارآمد بود:biggrin1:
در مورد استیو هم من موافقم .. شخصیت خزیه...ولی با لی خیلی حال می کنم(از نوع ویولان)..کلا استیل هاش و... خیلی جالبن:biggrin1:حیف که این بحث مفید تموم شد.. من خیلی علاقه داشتم در مورد موکوجین و گان و شخصیت های قدیمی صحبت شه:biggrin1:

آخرین ویرایش:
این جین کجاش یه جوریه:biggrin1:؟
هیچی!!!:-" تعصب تو رو جین یادم رفته بود وگرنه همچین حرفی نمی زدم (ویرایش رو خوندی که:cheesygri)

:biggrin1:حیف که این بحث مفید تموم شد.. من خیلی علاقه داشتم در مورد موکوجین و گان و شخصیت های قدیمی صحبت شه:biggrin1:

چرا که نه... به خاطر شما هم که شده بحث میکنم (نمیشه از طرف بقیه بحث کرد ولی همه شرکت میکنیم !!!!!!!!!!!!!! مگه نه دوستان؟:cool:)من از گان خیلی خوشم میومد ناز بود ولی این کوچیک بودنش میرفت رو اعصاب آدم!!!نمیشد زدش از بس ریزه میزه بود.....

در مورد موکوجین یه سوال دارم: موکوجین زن داره؟؟؟؟:laughing: (دموی تیکن سه!)

با عرض سلام.
بوکسرها برای ایجاد گارد بسته تر و سرعت بخشیدن به ضربات خود دو دست خویش را
به سر خود نزدیک تر میکنند.
در این حالت به نظر میاید که بوکسر دارای قوز میباشد.
با تشکر.

با عرض سلام.
بوکسرها برای ایجاد گارد بسته تر و سرعت بخشیدن به ضربات خود دو دست خویش را
به سر خود نزدیک تر میکنند.
در این حالت به نظر میاید که بوکسر دارای قوز میباشد.
با تشکر.
این مشکل قوز استیو هم حل شد آخه همه تو تیکن کاراته باز و جودو کار و.... هستن آدم از بوکسر بودن استیو یادش میره!!! حالا هی از استیو بدبخت ایراد بگیرید!!!!!!!!!!!(خودمم بودما:-")

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or