طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
سلام من تازه عضو بازی سنتر شدم . عرض ادب من رو بپذیرین لطفا . اگه از کرج تیکن باز هست در سطح بالا لطفا پیغام بدید . اگر تازه کار باشه 9 دست و 1 راند اوانس میدم اگه حرفه ای 5 دست (از 10 دست 2 رانده ) با تشکر از سایت خوبتون .
چی شد این همه که سر و صدا کردی اوانس میدمو......... نیومدی که !!!!!!

آخرین ویرایش:
اقا شرمنده از وقتی اولین پستو دادم تا یکی دو ماه کسی جواب نداد منم بیخیال شدم . واقعا خوشحال شدم حداقل 2 عزیز هستند تا مسابقه بدیم . من ps3 ندارم که بیام انلاین مسابقه بدیم . ولی گیم نت بگین اصلا من خودم میام پیشتون . راجبه سوالی که دوستمون پرسید باید بگم من جایی فعلا تو کرج و تهران پیدا نکردم که تیکن باز حرفه ای داشته باشه که بری ببینی . قبلا دو سه تا کلوپ وگیم نته شاخ تو کرج بود که اکثرا همشون حرفه ای بودن ولی الان جم شدن متاسفانه . راجبه مسابقه هم باید بگم الان دیگه همه تیکن تگ 2 بازی میکنن چه از لحاظ کاراکتر ها و پیشرفت سبک های بازی فوق العاده عمل کرده . من دنباله رقیب بودم که خوشبختانه پیدا کردم . شما بگین اصلا همه دور هم جمع شیم کسایی که میخوان بازی کنن اصلا یه تورنومنت بزاریم . با تشکر از سایته خوبتون

اقا شرمنده از وقتی اولین پستو دادم تا یکی دو ماه کسی جواب نداد منم بیخیال شدم . واقعا خوشحال شدم حداقل 2 عزیز هستند تا مسابقه بدیم . من ps3 ندارم که بیام انلاین مسابقه بدیم . ولی گیم نت بگین اصلا من خودم میام پیشتون . راجبه سوالی که دوستمون پرسید باید بگم من جایی فعلا تو کرج و تهران پیدا نکردم که تیکن باز حرفه ای داشته باشه که بری ببینی . قبلا دو سه تا کلوپ وگیم نته شاخ تو کرج بود که اکثرا همشون حرفه ای بودن ولی الان جم شدن متاسفانه . راجبه مسابقه هم باید بگم الان دیگه همه تیکن تگ 2 بازی میکنن چه از لحاظ کاراکتر ها و پیشرفت سبک های بازی فوق العاده عمل کرده . من دنباله رقیب بودم که خوشبختانه پیدا کردم . شما بگین اصلا همه دور هم جمع شیم کسایی که میخوان بازی کنن اصلا یه تورنومنت بزاریم . با تشکر از سایته خوبتون
اگه خواستی بیا تا بازی کنیم اینم ایدیمه feroozGT من رو ps3 بازی میکنم . اگه واقعا سطح بازیت بالاست تا بازی کنیم . چون همه میگن حرفه ای هستیم ولی وقتی باشون بازی میکنی میبینی طرف هیچی سرش نمی شه بد ادعا هم داره . در مورد کاپ هم به اطلاع برسونم اینجا هیچکی اهل کاپ واسه Tekken نیست همشون ادعاالكي دارن

آخرین ویرایش:
da427fe60bc0b1426c2fbf1b00a8b37a.jpg

نقد و بررسی بازی TEKKEN 5

http://forum.bazicenter.com/thread92389/page14/

پست 203 بخونید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or