سلام
من عاشق بازی سایبریلا هستم
شنیدم نسخه 3 این بازی قراره ریلیز بشه کسی خبری نداره؟
از سايت دارينوس بخر هم بازيهاش دوبلست هم اينكه دفترچه داره هم اين كه دوبلش انصافا قشنگه تازگيا كه سانسورم نميكنه!لطفا سایت هایی که بشه بازیهای دوبله ادونچر را ازش خرید پستی کرد.بگید
به مگه میشه بازی نکرد:dاصلا ادونچر به جز این دوتا خل و دیوونه میشه؟:dکسی اینجا sam &max بازی میکنه ؟
آخرین بازیهای منتشر شده توسط این دو نفر,فقط برای کنسول منتشر شده و احتمالا بازیهای بعدیشون هم کنسولی هست
آخرین بازیهای منتشر شده توسط این دو نفر,فقط برای کنسول منتشر شده و احتمالا بازیهای بعدیشون هم کنسولی هست
دوستان کسی Lost Horizon رو نگرفته؟ چه فنتیه؟
امتیازات خوبی گرفته تا الان.فعلا که وقت نمیشه بعدا بریم تو کارش ببنیم چطوریاست
Agon و Dracula Origin بود که جزو قشنگترین بازی هایی بود که تو عمرم کردم. فکر کنم Agon رو سه ماهه تموم کردم 2تا تقلب هم بیشتر نکردم (خاک تو سره بی مخمb-(). دراکولا هم 2 ماهی طول کشید ولی سره پازل دراکولاش (یکی از پازل های بازی) فکر کنم 3هفته ای درگیر بودم و آخرش هم تقلب کردم تا فهمیدم دنیا دست کیه
. خلاصه حتما حتما این دوتا بازی رو بکنید. راستی من قسمت یک آگن یعنی Agon - The Mysterious Codex رو گیر نیوردم، اگه کسی خبر داره جایی میفروشن بم بگین 
سلام بچه ها...
آقا يه قضيه جالب بگم حال كنيد....
بنده با اين سنم و اين سابقه ادونچر هنوز سايبريا 2 و scratches بازي نكرده بودم ... (( به خودتون بخندين!!))
خلاصه يروز با يه جيب خالي داشتم از در يه پاساژ رد ميشدم كه داخلش يه مغازه هست كه همه جور بازيهاي عتيقه توش يافت ميشه زفتم تو و يخورده تو بازيهاش گشتم و اين دو بازي را يافت نمودم!!!
حالا جاي جالبش اينجاست كه اين چند تا بازي ادونچر رو روي هم 1000 تومان به من فروخت!:d
آقا اطلاعات بيشتري راجع به داستان بازي خفن scratches نداريد در اختيارم بذاريد؟؟؟