طرفداران از عملکرد Mass Effect 3: Extended Cut DLC راضی هستند

• Thread starter Thread starter pxc33
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

pxc33

کاربر سایت
چندی پیش Bioware یک DLCاز بازی Mass Effect 3عرضه کرد که پایان بازی را تغییرداده بود ومثل این که طرفداران از این پایان راضی اند.
دریک نظرسنجی که Biowareدر صفحهFacebookخود انجام داده بود،ازطرفداران سوال کرده بود که"در مورد Extended Cut چه فکر می کنید؟"در کل 17,609 نفر در این نظرسنجی شرکت کردندکه6,435 ازنظر دهندگان اعلام کردند که این DLC فراتر از تصورشان بوده.2,149 نفر اعلام کردند که این DLC انتظاراتشان را برآورده کرده و 5,857 نفر نیز گفتند که این DLC بیشتر انتظاراتشان را برآورده کرده وتنها اندکی از شرکت که تعداد آنها3,168 که این DLC نتوانسته انتظارتشان را برآورده کند.
منبع
mass-effect-extended-cut.jpg

به نظرم من هم خوب بود . همه چیز رو توضیح داد . از همون اول باید تو بازی میذاشتن . البته پایان بازی رو تغییر نمیده. ولی انتظار من رو براورده کرد

من البته دانلود نکردم،چون دلیلی توی این کار نمیدیدم،و هنوز نمیبینم.به قول معروف یوتوب اش کردم، خیلی عصبانی شدم،همه چیز معلوم بود که با عجله سر هم بندی شده و دو تا از پایان ها هم که اصلا احمقانه طراحی شده بود!ولی توی فروم خود بایوور یکی از یوزراش یه حرف خوبی زد،گفت مهم نیس که چقدر این پایان ها خوب از آب دراومدن یا نه،مهم اینه که اونا به حرف طرفدارا گوش کردن و همین از همه چیز مهم تره.

نمیدونم والا!فقط امیدوارم بازی های بعدی بایوور،مخصوصا DAIII به این سرنوشت دچار نشن.

بایوویر خیلی ضایه بازی در اورد برای ME3.برای اینکه بیاد تو ده بازی برتر Xbox Live اومد برای پایان خوب مولتی رو تقریبا اجباری کرد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or