طراح Xbox one و پایه گذار Xbox Live مایکروسافت را ترک نمود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
boydm.jpeg

درود.

امروز آقای Boyd Multerer طراح X1 در توییت خود خبر جداییش را از شرکت مایکروسافت اعلام نمود. وی که به عنوان پدر مخترع Xbox مشهور است، پس از 17 سال همکاری با MS برای تجربه کارهای جدیدتر از این کمپانی جدا شد. وی همچنین پایه گذاز شبکه Xbox Live در سال 2000 نیز بود. وی که از عناصر اصلی ساخت کنسول ایکس‌باکس وان به شمار می‌رفت برای این پلتفرم سه سیستم عامل مختلف برای سریعتر سوییچ شدن بازی‌های و اپلیکیشن‌ها طراحی نمود. آقای مولترر در توییت های خود گفت:

"خداحافظ مایکروسافت، اجرای خوبی بود. Xbox عالی بود و حال زمان چیزهای جدید است. " 29دسامبر 2014

"واوو. کلمات محبت آمیز زیادی امروز دریافت کردم و افتخار می‌کنم که تونستم تحت تاثیر قرارشون بدم، امیدوارم دوباره بتونم." December 29, 2014

"از ساخت X1 خوشحال هستم و به این دستگاه و تیم سازنده‌اش افتخار می‌کنم." December 29, 2014

نام آقای Multerer نیز در کنار دیگر افرادی قرار میگرد که در این چند سال اخیر بخش Xbox شرکت مایکروسافت را ترک نمودند.

Don Mattrick, Marc Whitten, Nancy Tellem, Jordan Levin, و Ben Smith.

آخرین ویرایش:
من نميدونم ايده ى اوليه Xbox Live از ايشون بوده يا ايشون فقط طراحيش كرده در هر صورت بايد قدردان زحمات اون كسي باشيم كه اين ايده رو روى كنسول آورد و گرنه تا الان داشتيم سينگل بازى ميكرديم و خبرى از پارتى چت ها و محيط لايو نبود ! ( چقدر خاطره داريم ازش ) خاطراتمون با لايو از نسل قبل تاكنون رو ميشه يه طومار ازش تهيه كرد :d مخصوصا براى اولين بار كه رفتم به لايو وصل شدم واقعا باورم نميشد دارم با يكى از بچه ها چت ميكنم ، ( من تو گيرز 2 بودم اون توى Red dead ) اينجورى بودم :-o

البته شاید جدایی ایشون به این دلیل هم باشه که شاید مایکرو برای نسل بعد کنسول به این شکل دیگه نمیسازه و کنسول فیزیکی به بازار نمیده ... البته این فقط حدسه منه (هجوم نیارید.)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or