طراحی یک system-on-chip جدید برای مدل های اسلیم اکسباکس

nathan mckane

کاربر سایت
مایکروسافت خبر از طراحی یک system-on-chip جدید برای مدل های اسلیم اکسباکس داد.

این SoC جدید شامل پردازنه ی اصلی , گرافیکی , حافظه و I/O logic تماما بروی یک چیپ میباشد.

از دستاوردهای این SoC جدید میتوان به هزینه ی تولید پایین تر , مصرف بهینه ی انرژی و میزان دمای تولیدی کمتر توسط دستگاه اشاره کرد. مایکروسافت همچنین موفق به کاهش شگرف اندازه ی مادربورد و منبع تغذیه نیز شده است. مایکروسافت همچنین تاکید کرده است که چیپ جدید هیچ گونه مشکلی اعم از سازگاری با نرم افزار و سخت افزار موجود را نداشته چرا که پهنای باند و میزان تاخیر به کار رفته در ان مشابه مدل های قدیمی تر است.

مایکروسافت هنوز در رابطه با عرضه ی اولین کنسولهای حاوی چیپست های مورد بحث هیچ اظهار نظری نکرده است

منبع

• Like
Reactions: Police _ 110
اوایل نسل ماکرو گندشو در آورده بود :d
الان که کنسولش مشکلی نداره بخاد درستش کنه داره کیفتو ارتقاع میده

درسته اوایل نسل که فاجعه بود خودم دوتاشو دارم ولی اینم بد نیست که کوچیکتر بشه قیمتش بیاد پایین به نظر منم ربطی به تاریخ عرضه نسل بعدی ماکرو نداره.

به نظر من یکم زود معری شد این کنسول ولی احتمالا تا 2012 سونی و ماکرو هم کنسول ها ی خودشونو معرفی میکنن
در ضمن دیگه واقعا پتانسیل wii به اخر خودش رسیده بود چه از نظر کنترلی چه سخت افزاری معرفی کنسول جدید نینتندو زیاد دور از انتظار نبود

این خبر، قدیمیه، تازه توسط یک سایت دوباره نشر پیدا کرده و غلط هم هست.

SoC چیزی هست که بر روی Slim موجوده، هدف از تولید شدن Xbox Slim هم رسیدن به همین تکنولوژی بود.

Code:
http://twitter.com/#!/majornelson/status/80332207775956992

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or