طراحی فن بی صدا و قوی با 15000 تومان

• Thread starter Thread starter babz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مال من هم جاسپره :d
کار از محکم کاری عیب نمی کنه :d
کسی که فن بی صدا می خواد میتونه از این نوع لپ تاپی استفاده کنه مدل های جالبی هم اومده بازار

بابا شماها مختون معيوب عوض اين همه خرج بي مورد فن با هر چيز دستگا كه بخواي بهش وصل كني تا خنك بمونه هي منتظر3 چراغ شدن باشي يه ايگس باگس جاسپر بگيرد خودتونو هفت جدو ابادتون راحت باشن اين دندون خراب بايد كشيده شه

---------- نوشته در 01:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:21 PM ارسال شده بود ----------

اگه دور كل دستگاه مشمپا هم بكشيد 3 چراغه شدن تو كار جاسپر جماعت نيست والا

من جاسپرم دیدم که 3 چراغ شده باشه البته مدل PHAT !!!!

سه چراغ شدن همیشه به خاطر اشکال گرمایی نیست، بلکه خراب شدن قطعه ای (مثلا ناشی از نوسانات برق) هم باعث سه چراغ شدن میشه. اون جاسپری که شما دیده ای که سه چراغه شده، اشکالش این بوده.

کلا جاسپر و حتی فالکون رو به غیر از فلش کردن اصلا نباید دست زد و تمام این روشهای خنک کردن و غیره برای اون سری های اولیه بودند.

ببین به عنوان کسی که با بهترین کیس ها فن ها و تهویه سروکار داشتم میخوام اینو بگم که تا هوایی وارد جایی نشه و از جای دیگه ای خارج نشه و این تبادل هوایی وجود نداشته باشه این روش تهویه به هیچ دردی نمیخوره ! حتی اگه شما فقط هوای تازه رو داخل کیس وارد کنی ولی خارج نکنی خود به خود اون هوا داخل محفظه گرم میشه و باعث افزایش دما میشه! پس همیشه باید دو طرف از محفظه کیس یا کنسول یا هرکجا باید دارای تهویه باشه که هوا رو وارد و خارج کنه . حالا با این طراحی غلط این دستگاه جایی برای کار گذاشتن تهویه برای ورود هوا نیست ! شما به همون میزان که هوای داغ رو بیرون پمپ می کنید باید با میزان مساوی یا کمی بیشتر هوای تازه رو هم وارد کنید . وگرنه درجه حرارت تغییر زیادی نخواد کرد و به قطعات هوای خنکی نمیرسه و فقط از خودشدن گرما تولید می کنن ! بهترین روش اینه که قسمتی از جلو یا زیر یا بالای کنسول رو اصولی برش داده و یک فن مناسب علاوه بر فن پشت کار گذاشته بشه .

من جاسپرم دیدم که 3 چراغ شده باشه البته مدل PHAT !!!!

جاسپر ها همه فت هستن دوسته عزیز ، اسلیم ها کلا بوردشون فرق داره
سه چراغ شدن همیشه به خاطر اشکال گرمایی نیست، بلکه خراب شدن قطعه ای (مثلا ناشی از نوسانات برق) هم باعث سه چراغ شدن میشه. اون جاسپری که شما دیده ای که سه چراغه شده، اشکالش این بوده.

کلا جاسپر و حتی فالکون رو به غیر از فلش کردن اصلا نباید دست زد و تمام این روشهای خنک کردن و غیره برای اون سری های اولیه بودند.
هومن جان برای جاسپر 100% موافقم که هیچ روشه کولینگی ( اضافه بر سازمان) لازم نداره
ولی رو فالکون طبق تجربه شخصی اعتقاد دارم 12 ولت کردن براش مفیده و حدودا 20 -30 درجه حرارت رو داخله کنسول پایین میاره
و عمرش رو هم بالا میبره، ولی روشهایه دیگه مثله اینتر کولر ها و .... رو قبول ندارم چون همون تهویه اصلی رو هم مختل میکنن

ببین به عنوان کسی که با بهترین کیس ها فن ها و تهویه سروکار داشتم میخوام اینو بگم که تا هوایی وارد جایی نشه و از جای دیگه ای خارج نشه و این تبادل هوایی وجود نداشته باشه این روش تهویه به هیچ دردی نمیخوره ! حتی اگه شما فقط هوای تازه رو داخل کیس وارد کنی ولی خارج نکنی خود به خود اون هوا داخل محفظه گرم میشه و باعث افزایش دما میشه! پس همیشه باید دو طرف از محفظه کیس یا کنسول یا هرکجا باید دارای تهویه باشه که هوا رو وارد و خارج کنه . حالا با این طراحی غلط این دستگاه جایی برای کار گذاشتن تهویه برای ورود هوا نیست ! شما به همون میزان که هوای داغ رو بیرون پمپ می کنید باید با میزان مساوی یا کمی بیشتر هوای تازه رو هم وارد کنید . وگرنه درجه حرارت تغییر زیادی نخواد کرد و به قطعات هوای خنکی نمیرسه و فقط از خودشدن گرما تولید می کنن ! بهترین روش اینه که قسمتی از جلو یا زیر یا بالای کنسول رو اصولی برش داده و یک فن مناسب علاوه بر فن پشت کار گذاشته بشه .

استاد وقتی هوا توسط فن به بیرونمکیده میشه از مجاریه کناری و زیر و رویه کیسه کنسول هم به داخل مکیده میشه
شما هواکش تا الان تو جایی روشن نکردید؟ هواکشهایه بزرگ وقتی تو یه سالن روشن میشن شما
وقتی یه پنجره رو باز کنی میبینی چجوری هوا به داخل مکیده میشه و خوده همین باعثه تحویه میشه

من کاری که این دوستمون گفته رو امتحان نکردم ببینم چی میشه ولی حرف شما رو هم قبول ندارم
چون اصلا منتطقی نیست

بهترین کار اینی هست که مایکرو خودش رو اسلیم ها انجام داده و فن رو رویه برد گذاشته و خروجی هوا رو هم
بالایه کنسول ، این کار رو یکی از دوستام به صورته کاستوم چند سال پیش انجام داده بود و رویه کنسول رو بریده بود و یه فنه کیس بسته بود روش که رو اون دستگاهه لانچ تاثیره خوبی داشت

آخرین ویرایش:
من با 19000 تومان یک فن خوب برای ایکس باکس گذاشتم
از فن لپ تاپی تا شو استفاده کردم
فن شد 8500 تومان
و آداپتورم با کابل 11500 تومان
عکس ها را اینجا میتونید ببینید
http://up.iranblog.com/images/qmu9yw7gngydjtofnci.jpg
اینم عکس آداپتور
http://up.iranblog.com/images/fvzaks1q9z1h9mr69gf.jpg

این کار بی فایده ـست و عملاً پول دور ریختنه. میرفتی بازی میخریدی، حالش رو میبردی.

یکبار کنسول رو باز کن، داخلش رو یک نگاه بنداز...اینقدر همه چیز کیپ هم هستش...علاوه بر اینکه باد فن ها، از دو تا توری باید رد بشه...و همچنین فن ها چسبیده به پایین کیس و همین از قدرت پرتابش کم میکنه
در نهایت اصلا چیز قابل توجه ای وارد کیس نمیشه که بخواد از اون شلوغی برسه به جلوی کیس..تا وارد سینک ها بشه.

اینطور بگم که همینطوریش خیلی راحت هوا از زیر کیس، بالا و پهلو ها وارد میشه که دیگه نیازی به این کارها نیست....فقط کافیه که دور کیس خلوت باشه.....
بعدش برای تست که بدونی واقعاً نیازی به اون کارت نیست...یک "عود" روشن کن...زیر کیس و پهلوش بگیر...تا ببنی موقع کار کردن کنسول، هوا چقدر راحت وارد کیس میشه و نیازی به پرتاب کردن هوا به داخل کیس نیست.

P.S
یازده هزار تومن دادید برای اداپتور...مگه چند میلی آمپر هستش (:
میرفتید یک پاور برق کیس میخردید ارزون تر در می آمد..!! اصلاً برقش رو از توی کیس میگرفتی..کابل میزدی تا کنار مانتیور یا TV توی خونه که با کنسول بازی میکنی.

آخرین ویرایش:
ولی رو فالکون طبق تجربه شخصی اعتقاد دارم 12 ولت کردن براش مفیده و حدودا 20 -30 درجه حرارت رو داخله کنسول پایین میاره
و عمرش رو هم بالا میبره، ولی روشهایه دیگه مثله اینتر کولر ها و .... رو قبول ندارم چون همون تهویه اصلی رو هم مختل میکنن

بهترین کولینگ این هستش که من درست کرده ام :d

فیلم

خلاصه توضیح بدم، دوتا سنسور حرارتی دارید که به دوجای برد وصل میکنید که به هرکدام یک فن وصل هستش.
من توی این فیلم چون دوتا فن جدا نداشتم یک دونه فن دوتایی ایکس باکس رو برداشتم و از اون استفاده کردم.
با گرم شدن هر یک از قسمتها فن مربوط به آن قسمت بطور کنترل شده شروع به کار میکنه. مثلا توی این فیلم من فن سمت چپ رو طوری تنظیم کردم که روی 35 درجه با 50% و روی 45 درجه با 100% بگرده. همین کار رو برای فن سمت راست با 50 و 65 درجه انجام داده ام.
کل کیت به پورت سریال کامپیوتر وصل میشه که توسط یک برنامه که با #C نوشته ام، میشه پارامترهای لازم (مثل درجه حرارت شروع گردش و سرعت گردش و اینطور چیزها و حتی کالیبره کردن سنسورها) رو تغییر داد و یا تغییرات گرمایی هریک از سنسورها رو روی یک نمودار دید.

• Like
Reactions: RoCoCo
بهترین کولینگ این هستش که من درست کرده ام :d

فیلم

خلاصه توضیح بدم، دوتا سنسور حرارتی دارید که به دوجای برد وصل میکنید که به هرکدام یک فن وصل هستش.
من توی این فیلم چون دوتا فن جدا نداشتم یک دونه فن دوتایی ایکس باکس رو برداشتم و از اون استفاده کردم.
با گرم شدن هر یک از قسمتها فن مربوط به آن قسمت بطور کنترل شده شروع به کار میکنه. مثلا توی این فیلم من فن سمت چپ رو طوری تنظیم کردم که روی 35 درجه با 50% و روی 45 درجه با 100% بگرده. همین کار رو برای فن سمت راست با 50 و 65 درجه انجام داده ام.
کل کیت به پورت سریال کامپیوتر وصل میشه که توسط یک برنامه که با #C نوشته ام، میشه پارامترهای لازم (مثل درجه حرارت شروع گردش و سرعت گردش و اینطور چیزها و حتی کالیبره کردن سنسورها) رو تغییر داد و یا تغییرات گرمایی هریک از سنسورها رو روی یک نمودار دید.

این روشه شما که خیلی حرفه ای و تکمیل هست و کاره همه هم نیست
من منظورم این بود که 12 ولت کردن تو فالکونها راحت ترین و عمومی ترین
و در دسترس ترین کار هست و نسبت به هزینه و سادگی استفاده خوبی برای عموم داره

این رو هم در نظر بگیرید که خیلی ها سیستمه صوتی و تصویری و گیمشون از pc و تشکیلاته
کامپیوترشون کاملا مجزا هست;)

پسر خوب دو تا فن روی هم که باشه هم دیگه رو تقویت نمی کنه ها بدترم می شه

علت تاثیر فن هم اینکه که باعث کاهش فشار هوا سطح می شه در نتیجه دما کاهش پیدا می کنه

بهترین کار اینکه 360 نزدیک کف زمین باشه فن هاشم 12 یا 9 یا 7 یکی از ولت ها بکنید

این رو هم در نظر بگیرید که خیلی ها سیستمه صوتی و تصویری و گیمشون از pc و تشکیلاته
کامپیوترشون کاملا مجزا هست;)

اینجا رو احتمالا من بد تعریف کردم، این سیستمی که من درست کرده ام فقط برای تنظیم پارامترها و دیباگ باید به کامپیوتر وصل بشه، وگرنه برای استفاده معمولی اصلا احتیاجی به کامپیوتر نداره و تمام عملیات توسط میکروپروسسور روی اون انجام و تنظیم میشه.

اینجا رو احتمالا من بد تعریف کردم، این سیستمی که من درست کرده ام فقط برای تنظیم پارامترها و دیباگ باید به کامپیوتر وصل بشه، وگرنه برای استفاده معمولی اصلا احتیاجی به کامپیوتر نداره و تمام عملیات توسط میکروپروسسور روی اون انجام و تنظیم میشه.

خیلی جالبه
کلا هم داخله خوده کنسول قرار میگیره دیگه؟
از ما که گذشت ( اسلیم دارم :d )ولی کسایی که کنسوله فت دارن خیلی به کارشون میاد
چون وقتی 12 ولت میکنیم کنسول رو انگار که هواپیما سوار شدیم موقع بازی کردن

خیلی جالبه
کلا هم داخله خوده کنسول قرار میگیره دیگه؟
از ما که گذشت ( اسلیم دارم :d )ولی کسایی که کنسوله فت دارن خیلی به کارشون میاد
چون وقتی 12 ولت میکنیم کنسول رو انگار که هواپیما سوار شدیم موقع بازی کردن

بله، این که توی فیلم هستش که پروتوتایپه، ولی کیت اصلی حدود 4x4 سانته که با SMD درست کردم و قشنگ توی کیس جا میگیره. کلا ایده طرح به خاطر همین صدای هواپیما در پذیرایی بود که فن فقط به اندازه لازم بچرخه.

یک عکس بزار ببینم

از کی تا حالا ما اینقدر خودمونی شدیم ؟؟ )x

بله، این که توی فیلم هستش که پروتوتایپه، ولی کیت اصلی حدود 4x4 سانته که با SMD درست کردم و قشنگ توی کیس جا میگیره. کلا ایده طرح به خاطر همین صدای هواپیما در پذیرایی بود که فن فقط به اندازه لازم بچرخه.

خیلی کاره جالب و شیکی هست
خوب بود میشد به تولید برسونیدش و دیگران هم ازش استفاده کنن
البته فکر کنم بیشتر به درده مادر بورد هایه فالکون میخوره;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or