mostafa_cpp
کاربر سایت
تا همین قدر که رنگ کردن حدود 3 4 ساعت زمان برد, سیخ شده بودم تو مانیتور که تو انتخاب رنگها و نوع نورپردازی اشتباه نکنم. تا چند روز همه جارو تیرو تار می دیدم, گفتم چشمام ضعیف شد رفت :cheesygriنوشته شده توسط Ehy18:سحــــــــــــــــــــــــــر اين رنگ آميزيه چقد طول كشيد؟؟؟
ميگفتي حوصله رنگ كردن نداري........اگه حوصله داشتي كه الآن ميخواستي كاراي ون گوگ رو باز آفريني كني!
اين سونيك محشــــــــــــــــــــــــــــــــــره......به قول مصطفي اساسي سه بعدي شده.....منتظر تكميل شده اش هستيمغ!
نوشته شده توسط Ehy18:در ضمن منم كارا رو با Wacom انجام ميدم...طرحايي كه روي كاغده اسكنر دمه دستم نيس اسكن كنم.....
به قول مصطفی که جواب داد ولی منم بازم توضیح واضحات می دم, من مدت کمیه که دارم ازش استفاده می کنم. سایزشم A6 هستش, خیلی فسقلی ولی برای شروع بد نیست.نوشته شده توسط Ehy18:---------------------
(سحر تو ام با مشكل ساييدگي نوك قلم مواجه اي آيا؟)
--------------
راستش اون چیزای خارجکی نمی دونم چیه, اینور اون دیدم نوشته گفتم حتما چیزه خوبیه که همه جا هست. با خودم گفتم منم زیر خط خطیام خارجکی بنویسم با کلاس بشه.نوشته شده توسط Ehy18:راستي سحر اين خارجي مارجيا چيه زيره كارت ميزني.....all right و اينا رو ميگم؟ :cheesygri
اگ خوبه بوگو ما ام بزنيم....
يه سوالم برام پيش اومده.....اين طرحايي كه ميزني سريع تمومشون ميكني؟
خط هايي كه رسم ميكني خيلي مطمئن هستن ميخواستم بدونم كه خطات رو تغيير توشون نميدي؟
نوشته شده توسط Ehy18:ســـــــل آم
بهنام واسه مشكلت كه عدم همانگي بين اعزا صورته يه پينشهاد دارم.....روش كار دقيقا اينه كه بعد از كشيدن فرم كلي صورت (چانه-بيني-چشم) اونا رو مرحله به مرجله و با همديگه جزيياتشون رو زياد كني.....تا عدم هماهنگي پيش نياد....منم زياد با اين مشكل دست و پنجه نرم كردم....حتي شده بود بعضي وقتا 1-2 ساعت روي صورت يه كاراكتر وقت ميذاشتم اما مثلا تنش زياد جالب نميشد....مجبور ميشدم پرتش كنم دور....
منتظر كارت هستيم......راستي از لارا من چيزي نكشيدم....ولي به گمونم سحر يه كارايي كرده باشه...شايدم نه...
...