منم اول می خواستم RGB بگیرم قیمتش با آداپتورو ریموتش (5 متر) چیزی حدود 80 تومن بود ، قیمتش همینه؟ یا اینکه گرونهبله باید بگی ال ای دی نواری چند رنگ میخوام خودش کنترل و اداپتور و تجهیزات همراهش هست نصبش هم راحته فقط چون یه تیکه هست باید هر تعداد کانکتور میخوای بگیری بعد از قسمت خاصی از نوار با کاتر برش بزنی(بین دو اتصال .فیلم هاش تو چوتیوب هست ) ،کانکتور ها را وصل میکنی و برچسبش را میکنی و به هر حالتی و هر جایی که میخوای میچسبونی اخر کار انتهای نوار با یه اتصال به اداپتور وصل میشه و به برق حالا با کنترلش روشن و خاموش و به هر رنگ و حالتی که خواستی تبدیل میکنی به همین سادگی به همین خوشمزگی !
واقعا لایک داشت ، مخصوصا اون استیک روی PS4
والا قیمت جدید ندارم ولی ۸۰ خیلی گرون گفته ! داداش من چند ماه پیش یه دو متریش با دم و تشکیلات گرفت ۱۵ تومن هنوز هم داره کار میده !منم اول می خواستم RGB بگیرم قیمتش با آداپتورو ریموتش (5 متر) چیزی حدود 80 تومن بود ، قیمتش همینه؟ یا اینکه گرونه
از کجا باید خرید این نوارارو؟والا قیمت جدید ندارم ولی ۸۰ خیلی گرون گفته ! داداش من چند ماه پیش یه دو متریش با دم و تشکیلات گرفت ۱۵ تومن هنوز هم داره کار میده !
سلام..منم اول می خواستم RGB بگیرم قیمتش با آداپتورو ریموتش (5 متر) چیزی حدود 80 تومن بود ، قیمتش همینه؟ یا اینکه گرونه
خیلی خوبه ، اینجا LED RGB رو متری میدن 15 تومن 15 تومن برای آداپتور ، 10 تومنم برای ریموت می خواست ، ولی 5 متر بسته بندی شده رو می داد 80 تومنوالا قیمت جدید ندارم ولی ۸۰ خیلی گرون گفته ! داداش من چند ماه پیش یه دو متریش با دم و تشکیلات گرفت ۱۵ تومن هنوز هم داره کار میده !
جدا کار شما عالی هست همیشه !!سلام . یه خورده نورپردازی اضافه کردم به یه سمت اتاق , یه دو تا عکس میزارم براتون البته ببخشید کیفیت پایینه .
خیلی خوبه داداش ما که دیگه هیچ بازی نمیکنیم
1.هستسلام خدمت دوستان چنتا سوال داشتم
1. این لایت بار ها تو ایران هست؟
2. این ال ای دی نواری ها به راحتی کنده میشن؟:d و اینکه بازارشون تو تهران کجاست؟همون لاله زار دارن؟
3.هر اداپتور به چند متر و چند عدد وصل میشه؟
.
3 ادبتورشون رو میشه به هر اندازه بخواید بزنید گمونم اما معمولا 5 متری هستن بعضی مدلاش به چند تا وئصل میشه
البته بستگی به آدابتور داره ، من دقیق میزان مصرف اینارو نمیدونم ولی پشت آداپتور آمپراژ رو نوشته مثلا output 12v 5.0 A.3.هر اداپتور به چند متر و چند عدد وصل میشه؟