طراحی اتاق بازی Gaming Room design

خب عروسکا رو برداشتم :D
lli4_2.jpg
tcu6_1.jpg

بله باید بگی ال ای دی نواری چند رنگ میخوام خودش کنترل و اداپتور و تجهیزات همراهش هست نصبش هم راحته فقط چون یه تیکه هست باید هر تعداد کانکتور میخوای بگیری بعد از قسمت خاصی از نوار با کاتر برش بزنی(بین دو اتصال .فیلم هاش تو چوتیوب هست ) ،کانکتور ها را وصل میکنی و برچسبش را میکنی و به هر حالتی و هر جایی که میخوای میچسبونی اخر کار انتهای نوار با یه اتصال به اداپتور وصل میشه و به برق حالا با کنترلش روشن و خاموش و به هر رنگ و حالتی که خواستی تبدیل میکنی به همین سادگی به همین خوشمزگی !
منم اول می خواستم RGB بگیرم قیمتش با آداپتورو ریموتش (5 متر) چیزی حدود 80 تومن بود ، قیمتش همینه؟ یا اینکه گرونه

واقعا لایک داشت ، مخصوصا اون استیک روی PS4 :x

:D
اون استیکر با مکافات پیدا شد و با قیمت گزاف90تومن خریدم ضد آب و ضد حباب هست کنده نمیشه
اما جنس های بنجل 20تومنی ریخته تو بازار که اگه سرچ کنی هیچ کجای دنیای این جنسای 20تومنی نیست الا ایران و چهارتا کشور عقب افتاده
ولی اینو من از یه کاربر معتبر تو پرشین تولز خریدم که تعداد خیلی محدودی داشت..چندتا استیکر animeهم لابه لای جنساش فروخت:d از تصویرش که بگذریم چون خیره کننده است(خودتون میدونید چرا:d)جنسشون عالی بود!

منم اول می خواستم RGB بگیرم قیمتش با آداپتورو ریموتش (5 متر) چیزی حدود 80 تومن بود ، قیمتش همینه؟ یا اینکه گرونه
والا قیمت جدید ندارم ولی ۸۰ خیلی گرون گفته ! داداش من چند ماه پیش یه دو متریش با دم و تشکیلات گرفت ۱۵ تومن هنوز هم داره کار میده !

سلام..
آداپتور که لازم داری ولی 5 متری نگیر چون فک نمیکنم بتونی 5 متر رو بدون اینکه بچینیش به جایی بچسبونیش...اگرم چیدیش درده سره لحیک کاری داری.این که من گرفتم هر اندازه خاستم بهم داد.
اینی که من گرفتم 30 رنگه.1 متری هست حدودا...باید اول ببینی کچای اتاقتو میخای بچسبونی...اول ایدت رو اوکی کن بعد برو واسه خرید...
1 متری 30 رنگ گرفتم واسه پشت تی وی.... 2 تا 50 سانتی رنگ سفید گرقتم واسه پشت دومیزه کوچیکی که کناره تختمه....3 تا 1 مترو 20 سانتی آبی هم گرفتم واسه پشت میز پی سی و بالا و پایین تختم..4 تا 30 سانتی هم گرفتم واسه زیره طبقه های میز تی ویم...2 تا آ آداپتور با کانکتور هم گرفتم...درضمن من واسه هر قسمت کلید قطع و وصل گذاشتم که همه با هم روشن بشن یا حتی 1 دونشون روشن باشن.کلید تقسیم هم چسبوندم کناره تختم بهتربن جای ممکن.باید اول ببینی کجاهارو میخای بچسبونی.چه رنگی تو ایدته که به دکور اتاقت بیاد...اول ایده مهمه نه خرید وسایل....تا اونجا که ممکنه جاهایی بچسبون که تو دید نباشن مستقیم چون نوره خیلی قوی دارن و چشمت رو اذیت میکنن.من سره این کار از 8 شب تا 4 صبح داشتم اینارو میچسبوندم سیم کشی رو درست کردم جوری که هیچ ردی از سیم تو اتاق نیست.این عکسها هم حول حولی گرفتم الان وقت کردم عکس جدید میزارم غیره ممکنه اصلا سیمی تو اتاق بیبینی فقط نورشو میبینی....تمام سیمکشیها مخفی کردم...الان زیره فرش اتاق رو بالا بزنم فقط سیم میبینی...اینم خیلی مهمه...
موفق باشی

والا قیمت جدید ندارم ولی ۸۰ خیلی گرون گفته ! داداش من چند ماه پیش یه دو متریش با دم و تشکیلات گرفت ۱۵ تومن هنوز هم داره کار میده !
خیلی خوبه ، اینجا LED RGB رو متری میدن 15 تومن 15 تومن برای آداپتور ، 10 تومنم برای ریموت می خواست ، ولی 5 متر بسته بندی شده رو می داد 80 تومن :|

سلام خدمت دوستان عزیز اینم از اتاق ما البته خیلی حرفه ای نیست چون واقعا شبی 1-2 ساعت بیشتربازی نمیکنم

اون نور سبز و به وسیله لامپ کم مصرف رنگی ایجاد کردم ( 9 هزار تومن ) رنگ های آبی و قرمزم داره که تموم کرده بود

• Like
Reactions: EvisCeration
سلام . یه خورده نورپردازی اضافه کردم به یه سمت اتاق , یه دو تا عکس میزارم براتون البته ببخشید کیفیت پایینه .

rbifbyqopry001v36s5x.jpg
جدا کار شما عالی هست همیشه !!

سلام خدمت دوستان عزیز اینم از اتاق ما البته خیلی حرفه ای نیست چون واقعا شبی 1-2 ساعت بیشتربازی نمیکنم

اون نور سبز و به وسیله لامپ کم مصرف رنگی ایجاد کردم ( 9 هزار تومن ) رنگ های آبی و قرمزم داره که تموم کرده بود

خیلی خوبه داداش ما که دیگه هیچ بازی نمیکنیم

سلام خدمت دوستان چنتا سوال داشتم
1. این لایت بار ها تو ایران هست؟
2. این ال ای دی نواری ها به راحتی کنده میشن؟:d و اینکه بازارشون تو تهران کجاست؟همون لاله زار دارن؟
3.هر اداپتور به چند متر و چند عدد وصل میشه؟

سلام خدمت دوستان چنتا سوال داشتم
1. این لایت بار ها تو ایران هست؟
2. این ال ای دی نواری ها به راحتی کنده میشن؟:d و اینکه بازارشون تو تهران کجاست؟همون لاله زار دارن؟
1.هست
2.بله./گمونم بچه ها تو اونجا خریدن !! اما هر مغازه الکترونیکی که کار نور پردازی هم میکنن از اینا دارن
3 ادبتورشون رو میشه به هر اندازه بخواید بزنید گمونم اما معمولا 5 متری هستن بعضی مدلاش به چند تا وئصل میشه

.
3 ادبتورشون رو میشه به هر اندازه بخواید بزنید گمونم اما معمولا 5 متری هستن بعضی مدلاش به چند تا وئصل میشه
البته بستگی به آدابتور داره ، من دقیق میزان مصرف اینارو نمیدونم ولی پشت آداپتور آمپراژ رو نوشته مثلا output 12v 5.0 A.
آمپر هر متر led نواری هم بپرسین از مغازه دار (بستگی به نوعش هم داره باز) ، اون موقع میتونین آدابتور مناسب بخرین.
--

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or