طراحی اتاق بازی Gaming Room design

کروکی اتاقم (درخواستی) :d

2mocbo6.jpg
2usg2u1.jpg

دوستان یه پیشنهاد دارم

یه سری رنگ هستش که خیلی ارزونه و تو شب مثل شب رنگ نور میده

میتونین رو دیوار اتاق لوگو بازی اسپری کنید

فکر زیاده ولی وقت میخواد

دوستان یه پیشنهاد دارم

یه سری رنگ هستش که خیلی ارزونه و تو شب مثل شب رنگ نور میده

میتونین رو دیوار اتاق لوگو بازی اسپری کنید

فکر زیاده ولی وقت میخواد
این شب رنگ ها داری مواد فسفر سنت هستن که گفته میشه سرطان زا هست !!
برای اتاق های جدید گبم که حالت رسمی تری هم داشته باشه ( آخه اون موقع گیمر ها اتاقشون تاریک بود و پر از پوستر !!
حالا دیگه پسندیده نیست که اتاق رو پر از پوستر کنی بلکه چند تا از شاهکار ها رو پوستر های با قاب ساده با سایز بزرگ بهتر و زیبا تر هست

دوستان توجه کنن کسانی که میخوان led نواری بزنن باید نور پشت دکور یا پشت جایی که میخواین بزنین باشه نه روبرو مثل چراغ قوه که روبروی چشمتون بگیرین باید مخفی باشی فقط نور از پشت وسایل

یا دکور بطرف بالا یا اطراف بتابه

7grdew8xcjv3hmgyuj0l.jpg

تصویر فوق العاده کم حجم کمتر کیفیت رو پایین اوردم پس هی نگین بند انگشتی :-D , خب به نظرتون من نوار ال ای دی رو بزنم کجا یکی بم بگه , بعدش این سیم ها اصلا داغون کرده نما رو خیلی زشت شده یه راهی بدین برا این و مورد بعدی این ترک های رو دیوار , دلیلش این خوزستان و زلزله هاش تازگیا هم خب روزی 2 بار میاد , خدا رحم کن , در ضمن اتاق نیست حاله

دوستان واسه جلوگیری از نفوذ هر گونه نور خورشید به داخل اتاق چی پیشنهاد میکنید؟ من از 8 صبح تا 4 و 5 بعد از ظهر کل اتاق رو آفتاب میگیره و روزا کلا بازی کردن خیلی سخته واسم :دی پرده ی کلفت هم زدم ولی خود پرده میشه منبع نور باز!

یا خدا ... شما دیگه چه موجوداتی هستین :d فکر کنم اگر بیرون هم بری فقط برای خرید بازی باشه نه ؟ :))

من یه اتاق کوچیک دارم یه سیستم دسکتاپ با گرافیک خیلی خوب یه لپتاپ گیم و یه پی اس 4 حالا عکسشو میزارم واستون ولی اتاقم اصلا اصلا قشنگ نیست پی اس 4 هم گذاشتم توی پذیرایی بازی میکنم آخه هیچوقت کسی خونه نیست و مزاحم کسی هم نیستم :d

ممنون بابت اسم انگلیسی ش
مبل کیسه ای سرچ کن ولی الان هر مبل فروشش بری دارن از اینا
و ممنون بابت اسم فارسی ش!
میخواستم قبل از مراجعه حضوری حدود قیمتش رو از اینترنت در بیارم و یکم اطلاعات جمع کنم، هرچی سرچ کردم ازین تشک ها پیدا نکردم. :d

یه همچین اتاقی هست واسه رد کردن ال ای دی کدوم رو پیشنهاد میدید؟نزدیک tv باشه مشخص کردم:d

led رو زیر و سمت عقب میز بصورت چند تیکه بزنید رو به پائین که چشم تون رو نزنه .

دوستانی که نقل قول می کنن عکسها رو خواهشا پاک کنن . ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or