SleepyTurtel
کاربر سایت
کار درست رو انجام میدید اگه الکی گذاشته شده میتونیدد جمعش کنید تا فضا بیشتری داشته باشیدبايد بيخيال اون كامپيوتر شم چون خودم استفاده نميكنم و خرج الكى.نظر خودم با كاغذ ديوارى
کار درست رو انجام میدید اگه الکی گذاشته شده میتونیدد جمعش کنید تا فضا بیشتری داشته باشید
کاغذ دیواری هزینه زیادی داره ( البته خوبی هم که 100 داره واقعا" شیک هست ولی اگه کار دانش انجام بده )
توی دفترچش نشون داده خود همین پایه پایه دیواریش میشه !!!بنظرت واسه همون تاق چقد ميشه،تو جعبه تى وى دوتا پايه هست اما نميدونم واسه ديوار هست يا نه
من که پیشنهاد نمیدم شما هزینه کاغذ دیواری رو میتونید به کار های بهتر اختصاص بدید و چیز دیگه تهیه کنیدپس شما كاغذ ديوارى پيشنهاد نميكنيد اگه زيادم بشه نميتونم هزينه كنم،رنگ كردنم واسم مقدور نيست پس اون تاقچه بايد همونطور بمونه
شما یه سیار خطی ( مربع و دایره نباشه ) بگیرید ( یا محافظ) اون رو توی اون شیار سمت راست وصل کنید و سیم برق ها و نور پردازی رو از اون تامین کنیددرضمن ي نظرهم واسه اون سيمها و ....بديد واقعا رو مخن
اسباب کشی تموم شد
نظرتون چیه ؟
http://8pic.ir/images/26z3t32teceht6mkqs2g.jpg
http://8pic.ir/images/g72vkv2rrdl0tuijzqjy.jpg
من که میگم سیستم رو جمع کن که نما رو نابود کرده !!( همو طور هم که میگید استفاده هم نمیکنید !! )View attachment 53179
اين قسمت ببينيد،بنظرتون سيستم و تشكيلاتشو ببرم جاى ميزى كه لب تاپ روشه بهتر نميشه؟
من که میگم سیستم رو جمع کن که نما رو نابود کرده !!( همو طور هم که میگید استفاده هم نمیکنید !! )
جاش اون لب تاب رو بذار
( آقا بابک یه چیزی بگم صبح که بیدار شدی اول همه چیز رو جمع کن و بعد هم چیز هایی که استفاده داری رو بذار و اونی که استفاده نمیشن و ظاهر رو بد کردن رو جمع کن
سعی کن سیم ها رو بهتر بذاری
به نظر من این نوع اتاق های شیک پوستر زدن داخل در دیوار زشتش میکنه و قاب هنری از بازی های خاص مثل tlou و.......در ابعاد بزرگ اونم تعداد کمتر 4تا جالب تر هستیکم پوستر یا نوار LED اینا بگیر بچسبون به در و دیوار قشنگ تر میشه اتاقت . همه چیز خوبه . راستی اون کیبور و موس هم بزاری توی جاش توی میز کامپیوترت بهتره . فضای زیبایی به TV و کنسول نمیده . مخصوصا یکم کیبوردت سکته ای میزنه
خوب درسته استفاده میشه اما مرتب تر گذاشته شدنش مهمه در حال حاظر شما فقط استفادش میکنید و اصلا" مرتب نیست و مخصوصا" سیم ها خیلی از نا زیبایی اتاق برای همین سیم ها هستاخه جمع كه نميشه دوست گل داداشم استفاده ميكنه بديش اينه
فردا جمعست ؟فردا دارم ميرم توپخونه اونجا اينجور معازه ها زياده،فقط بگم چى ميخوام نوار led يا لامپ يا....خداكنه زياد گرون نشه
خوب درسته استفاده میشه اما مرتب تر گذاشته شدنش مهمه در حال حاظر شما فقط استفادش میکنید و اصلا" مرتب نیست و مخصوصا" سیم ها خیلی از نا زیبایی اتاق برای همین سیم ها هست
- - -ویرایش - - -
فردا جمعست ؟
اگه باز هست بگید نوار led چسبی چند رنگ دیگه خودتون هم ازش مشاوره بگیرید بیشتر 70 نمیشه !! ( برای چند رنگ و 5 متر با آدابتور و غیره )
اما تک رنگ بدون چسب و ..... زیر 50 میشه
خودم ميتونم وصل كنم؟