طبق گفته سازنده، Metro: Last Light احتمالا بهترین بازی از لحاظ بصری است

-Prime-

کاربر سایت
با سلام:
20130322_metro_last_light.jpg

Beynon در گفتگو با یوروگیمر گفته است:
من به سختی اعتقاد دارم که نسخه PC بازی Metro : LL اگر برترین نباشد،(حداقل) یکی از بهترین بازیها از لحاظ بصری است.ما به این افتخار میکنیم که
چطور توانستیم آن را با کنسول های نسل حاضر تطبیق دهیم.

او گفته است که نسخه کنسولی بازی "عالیست" ولی PC "پتانسیل متفاوتی" دارد.
اگر کسی از من بپرسد که ایا در حال ساخت "یک بازی نسل بعد" هستید، میگویم "بله".آن نسخه PC بازیست.ما از جمله معدود استدیو هایی
هستیم که تکنولوژی اثبات شده ای دارد که برای PCهای قدرتمند(High End) ساخته شده است.

تصاویر زیر به لطف official playstation magazine Uk منتشر شده اند.اگر تصاویر متعلق به نسخه PC بازی نباشد، میتوان گفت کار استدیو
تحسن برانگیز است.

Metro Last Light در ماه می، برای PC، X360 و PS3 منتشر خواهد شد.انتشار آن بعد از ورشکسته شدن THQ، برعهده Deep Silver است.

منبع

از نظر گیمپلی نسخه اول مترو نتونست 1 درصد انتظارات حتی خود سازنده رو برآورده کنه.

اتمسفر بسیار خوب بود ولی هنوز تکیه بیش از حد بر واقعگراییه غیر ضروری و به مراتب ضعیفتر کار شدن مراحل فضای باز چه از نظر طراحی بصری و چه از نظر طراحی مراحل واقعا به بازی صدمه زدن.
از طرفی از همچین عنوانی توقع گیمپلی خطی نمیرفت که دیگه در نسخه اول به شدیدترین شکلش شاهدش بودیم که این مورد جزو اهداف سازنده نبود (و همین مورد کلی تازه گیمر رو فن این بازی کرد متاسفانه!!!).

گرافیک هم از نظر فنی فوقالعاده بود و بافت ها با کیفیتشون در برخی مناظر داخلی هنوز هم شگفت انگیز هستند.
فقط موردی که وجود داشت بعد هنری کمتر قوی و مشکل سنگینی بینهایت بازی بود که هنوز هم نمیشه به سادگی روی سیستمهای رده متوسط فعلی اجراش کرد.
بافت های زیادی با کیفیت و حجم افکتهای نور و غیره هم باعث شدن گرافیک محیطهای باز در مترو تبدیل به فاجعه بشه...

کسی که STALKER رو بازی کرده باشه میدونه از نظر اتمسفر و گیمپلی, هنوز بهترین بازیهای دنیا رو میتونه به چالش بکشه.
اگر اندک ایراداتی نظیر باگهای بسیار و سردرگمی کلی و سختی اولیه رو هم نداشت که بدون شک الان به جایگاه واقعیش رسیده بود. (هرچند خدا رو شکر از شر برخی در امون مونده!)

Metro در این نسخه سعی میکنه نقاط قوت نسخه قبلیشو با عنوان بینظیری مثل استاکر پیوند بزنه تا شاهد اثری به یادماندنی باشیم.
من که بیصبرانه منتظر این عنوان هستم چون بنظر صد در صد از بازی اول بهتر بنظر میرسه...

من که کاملا ادعاش رو قبول می کنم. همون 2033 هم جزو بهترین ها بود و این یکی هم پتانسیل "بهترین" شدن رو داره...
10-1.gif

البته من شخصا علاوه بر گرافیک و اتمسفر، اون گیم پلی سخت 2033 رو هم شدیدا دوست داشتم.
a032.gif

ویدئو 10 دقیقه را دیدم اولین بازی که به معنای واقعی میشه گفت نسل بعد . خارق العاده بود . توی این نسل بدون هیچ شکی چیزی که دیدم بی رقیبه .
نسخه ی 360 هم بود فکر کنم !
چون صدای سیستم وصله به 360 بی صدا دیدم ویدیو رو، نمیدونم میگه واسه چه نسخه ای بود یا نه، ولی وقتی منوی انتخاب ایتم هارو میاورد واسه 360 بود فُرمش !
عالی بود با این حال !
فوق العاده بود کیفیت بافت ها و افکت ها

والا مشکلی که من با 2033 داشتم این بود که بخاطر نداشتن xbox به نسخه این کنسول دسترسی نداشتم و برای ps3 هم که نیومد و وقتی دیگه مجبور به نسخه pc شدم یخورده گرافیک بازی در اون زمان زیادی سنگین بود و افت فریم وحشتناکی داشتم ! حالا مثل اینکه تو مصاحبه های اخیر گفتند که بازی رو بهینه کردند و دیگه مثل سنگینی قبل نیست و این خبر خوبی برای pc دار های متوسط هست .

الان منظورش بین بازی های کنسولی همین نسل هست دیگه؟:d
چون فکر نکنم حتی نسخه high end pc بازیش هم در حد کیلزون:شدوفال باشه

با اینکه خودم از دیدن تریلر کیلزون بسیار هیجان زده شدم اما خدمتت عرض کنم که یه اپسیلون از اتمسفر این بازی میارزه به کل اون "واسه من و نظر شخصی"

کلا فقط به یه دلیل عاشق روسهام اونم اتمسفر و جویه که بازیاشون دارن اگه مترو و استالکر و یه سری بازی دیگه "دقیق اسمشون یادم نیست ممکنه اشتباه بنویسم خودم رو ضایع کنم :d" اگه هیچیشون رو بیاد نیاری اما اتمسفرشون رو هیچوقت از یاد نمیبری ...

دورد
کاملا مشخصه که عکسها نسخه pc هست چون تمام عکسها در رزولوشن 1080 گرفته شده و خوب مشخصه رو کنسول همچین رزولوشنی وحشتناکی امکان نداره
اما بافتها تکنیکها بشدت low هستن

اما بازم تکرار میکنم گیمرهایی که گرافیک بازی براشون مهمه حتما نسخه PC از دست ندید .

من میدونم 95 درصد کاربران تو بازی سنتر کنسول باز هستند اما خواهشی که از عزیزان دارم اگر واقعا گرافیک در بازی براتون مهمه هرگز نسخه PC از دست ندید . نه اینکه من طرفدار PC باشم نه اما واقعا تفاوت بسیار زیاده و اصلا قابل مقایسه نیست .

آخرین ویرایش:
الان منظورش بین بازی های کنسولی همین نسل هست دیگه؟:d
چون فکر نکنم حتی نسخه high end pc بازیش هم در حد کیلزون:شدوفال باشه
امیدوارم اون شدو فال یک نسخه پروتوتایپ بوده باشه !
چون به نظرم از نظر تکنیکی و جزئیات به کرایسیس 3 پی سی هم نمیرسید !
واقعا !

امیدوارم اون شدو فال یک نسخه پروتوتایپ بوده باشه !
چون به نظرم از نظر تکنیکی و جزئیات به کرایسیس 3 پی سی هم نمیرسید !
واقعا !
اون چیزی که نشون دادن نسخه کامل نبوده و فقط از 1.5 گیگ رم استفاده کرده(ps4 هشت گیگ رم داره)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or