ضعیف ترین تا بهترین های Final Fantasy

بر اساس متا اسکور گذاشتی؟
من که هنوز همش رو بازی نکردم ولی همشون سرگرم کننده بودن
خیلی وقته میگم باید برم ix رو هم بازی کنم ولی به خاطر گشادیم بازی نکردم هنوز

خیر

یکی از بیخودترین انتخاب های تاریخه. نویسنده فکر میکنم اصلا نمیدونسته FF چی هست. وگرنه هیچ آدم با عقل سلیم و سلامت، نمیاد IX رو بهتر از VI در نظر بگیره! به هر صورت به عقیده بالای 90٪ گیمرها و فن های بازی VI و VII بهترین های این سری هستن. حتی سازنده ها هم همین نظر رو دارن.

یکی از بیخودترین انتخاب های تاریخه. نویسنده فکر میکنم اصلا نمیدونسته FF چی هست. وگرنه هیچ آدم با عقل سلیم و سلامت، نمیاد IX رو بهتر از VI در نظر بگیره! به هر صورت به عقیده بالای 90٪ گیمرها و فن های بازی VI و VII بهترین های این سری هستن. حتی سازنده ها هم همین نظر رو دارن.
خب بابا بدبخت حرف دلشو زده:D

• Like
Reactions: Farazkazama
تقریبا میشه گفت رتبه ها خوبه ولی باید جای فاینال VII با IX تغییر کنه . فاینال X از XII یه سر و گردن بالاتره و اونم باید رتبش بالاتر باشه. جای X-2 و Dirge of Cerberus خالیه
مثلا ابر خطی بودن بازی باعث میشه یه سر و گردن بالاتر باشه ... ؟

من که از لیست راضیم ... ix شایستگیش رو داره

• Like
Reactions: J. Constantine
یعنی الان من که XII رو بیشتر از همه دوست دارم، فن سری نیستم و عقل سلیم و سلامتی ندارم ماکان؟ :دی دست شما درد نکنه :دی

تو رتبه های بعدیمم همون دوتا بازیی هست که گفتی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or