ضعف کنسولها با حذف پک High Resolution Texture بازی Skyrim بیشتر نمایان شد !

.:N!MA:.

کاربر سایت
ضعف کنسولها با کنسل شدن پک High Resolution Texture بازی Skyrim بیشتر نمایان شد !

درود ...

Elder-Scrolls-5-Skyrim-Graphics.jpg

خبری بد برای گیمرهای Skyrim در کنسولهای X360 و PS3 ، زیرا که Bethesda تایید کرد که پک High Resolution Texture بازی Skyrim
برای این دو کنسول نخواهد آمد در حالی که این پک در حال حاضر برای PC بازارن موجود است ... Pete Hines دلیل حذف این پک را برای
این دو توضیح میدهد و میگوید گیمران PC به راحتی میتوانند با حداکثر توان سخت افزار خود از این پک استفاده کنند ، به عبارت دیگر اگر
آن برای X360 و PS3 منتشر شود ، بازیکنان ....

will face performance issue

حالا روشون نشده مستقیما بگن سخت افزار کشش نداره ... :d
Hines همچنین تایید کرد DLC بازی Skyrim در چند زمان مختلف در سال جاری منتشر خواهد شد و گیمران باید منتظر آپدیت های
بیشتری باشند ....

منبع

آخرین ویرایش:
آخه بهشون بگی بازی gears of war 3 تو ایکس باکس و uncharted 3 تو پی اس تری...اومد قدرت کنسول ها رو نشون داده حالا تو میگی کنسول ها اینتورن اونطورن...

شما و دارودسته هاتون تو تاپیک هایی که بهتون مربوط نمیشه وارد نشید یا حداقل بروز احساسات ندید ! بهترین کار ممکن رو در حق خودتون و بقیه میکنین.یه بار امتحان کن ضرر نداره
من و فنهای ps3 همه pc داریم که الان داریم با تو سروکله میزنیم پس مشکلی نداریم
ولی چشمت رو بروی کنسولهایی مثل ps3 بستی و ازش یک آتاری ساختی توی ذهنت
الان واسه من یک بازی در حد آنچارتد 3 نام ببر که گرافیکش بهتر باشه
من 100 تا بازی با گرافیک اسکایرم بهت نشون میدم و نام میبرم

ps3 بدون بازی ؟ مگه بازیش 2000 تومنه که حساب نکردی ؟
راه های مختلف ؟ مثلا چی ؟
ما psn بازی میکنیم راهی نیست ! مگه اینکه قید بازی رو بزنی که نمیشه
برادر من ولش كن ترجيح ميدم حرف نزنم و ارامش تاپيك رو به هم نزنم من نظر خودمو گفتم شما هم نظر خودتو...به هر حال جاي جنگ و دعوا باقي نمي مونه موفق باشيد>:d<

از اين به بعد سعي ميكنم از موضوع اصلي منحرف نشم;)

من و فنهای ps3 همه pc داریم که الان داریم با تو سروکله میزنیم پس مشکلی نداریم
ولی چشمت رو بروی کنسولهایی مثل ps3 بستی و ازش یک آتاری ساختی توی ذهنت
الان واسه من یک بازی در حد آنچارتد 3 نام ببر که گرافیکش بهتر باشه
من 100 تا بازی با گرافیک اسکایرم بهت نشون میدم و نام میبرم

قارچ خور:-"

از اسکایریم کار به کجاها نکشیده! بهتر نیست در مورد همین موضوع Content بحث کنیم!؟

قارچ خور
:-"

از اسکایریم کار به کجاها نکشیده! بهتر نیست در مورد همین موضوع Content بحث کنیم!؟
میگم این شرکت اینکاره نیست واسه اینه
اخه بازی گسترده چه ربطی به این باگها داره ؟
باگهای اسکایرم که من توی ps3 دیدم و ایکس 360 که حتی با پچ هم گاه گاهی رخ میدن ( البته مشابهش )
آره طرف اینکارست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

193e4082_purpletrees.png

skyrim_lowres.jpg

The Elder Scroll Morrowind آیا ؟:-/
بذارید من از تجربه خودم از نسخه کنسولی TES V : Skyrim بگم ؛ مثل یک سری از دوستان 100 ساعت و 200 ساعت و اینا وقت نذاشتم ، اما 45 ساعت بازی کردم ، شاید یکی دو تا باگ جزئی بزور توش پیدا کردم ...

بذارید من از تجربه خودم از نسخه کنسولی TES V : Skyrim بگم ؛ مثل یک سری از دوستان 100 ساعت و 200 ساعت و اینا وقت نذاشتم ، اما 45 ساعت بازی کردم ، شاید یکی دو تا باگ جزئی بزور توش پیدا کردم ...
واسه عکسه توضیح دادم که شبیه این نه این !
با ps3 که هر 1 ساعت یک باگ رد خور نداشت
دیگه باگهای کنسولی که همه میدونن

نه نگو:d

میگم این شرکت اینکاره نیست واسه اینه
اخه بازی گسترده چه ربطی به این باگها داره ؟
باگهای اسکایرم که من توی ps3 دیدم و ایکس 360 که حتی با پچ هم گاه گاهی رخ میدن ( البته مشابهش )
آره طرف اینکارست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

193e4082_purpletrees.png

skyrim_lowres.jpg

کجای اینا باگه؟ تو عکس اولی که یه کم رو درختا برف اومده و تو عکس دومی هم یه مقدار از جزییات و تکسچر ها نیستن.(تقریبا 95 درصد.:d) کپ گرشاسبه این عکسه:))

حالا شوخی گذشته این پچ 1.4 که امروز اومده کلی از مشکلاتش رو حل کرده.این هم Fix هایی که انجام میده این پچ!
  • General optimizations for memory and performance.
  • Fixed occasional issue with armor and clothing not displaying properly when placed on mannequins in player's house (PS3).
  • Long term play optimizations for memory and performance (PS3).
  • Improved compiler optimization settings (PC).
  • Memory optimizations related to scripting.
  • Fixed issue with dangling scripts not properly clearing from memory.
  • Fixed crashes related to pathing and AI.
  • Fixed crash in "Haemar's Shame" if player had already completed "A Daedra's Best Friend".
  • Fixed rare crash with loading saved games.
  • Fixed issue with accented characters not displaying properly at the end of a line.
  • Fixed issue where dragon priest masks would not render correctly.
  • Fixed issue where quests would incorrectly progress after reloading a save.
  • Fixed issues with placing and removing books from bookshelves in the player's home.
  • Optimized bookshelf script in player-owned houses that would occasionally block other scripts from properly firing off.
  • Fixed issue where weapon racks and plaques would not work correctly in player's house if player immediately visits their house before purchasing any upgrades.
  • Fixed issue where the player house in Windhelm would not clean up properly.
  • Fixed crash related to giant attacks and absorb spells.
  • Fixed issue with ash piles not cleaning up properly.
  • Fixed occasional issue where overwriting an existing save would fail.
  • Fixed memory crash with container menu.
  • Fixed infinite loop with bookshelves.
  • Fixed issue where transforming back to human from werewolf would occasionally fail.
  • Bows and daggers will display properly when placed on weapon racks.
  • Fixed occasional audio issue that would play sound effects louder than intended.
  • Fixed bug related to hitching between cell boundaries.
  • Master Criminal achievement/trophy unlocks properly in French, German, Spanish and Italian.
  • Fixed issue where traps in Shalidor's Maze would not work properly in French, German, Spanish and Italian versions.

کجای اینا باگه؟ تو عکس اولی که یه کم رو درختا برف اومده و تو عکس دومی هم یه مقدار از جزییات و تکسچر ها نیستن.(تقریبا 95 درصد.:d) کپ گرشاسبه این عکسه:))

حالا شوخی گذشته این پچ 1.4 که امروز اومده کلی از مشکلاتش رو حل کرده.این هم Fix هایی که انجام میده این پچ!
ببین چقدر باگ داشته که این همه هر دفعه فیکس میکنن بازم چاره ساز نیست :))
من رسما با اونهایی که به جای آنچارتد 3 بازی اسکایرم رو انتخاب کردن به عنوان گوتی عرض ادب دارم

تابپيك كلا به بيراهه رفت اگه كسي ميخواد براي ps 3 رو بيبينه چجوريه فكر كنم اين كافي باشه (مال من تقريبا همينجوري ميشه:d) فكر كنم ادامه نديم بهتر باشه

واسه عکسه توضیح دادم که شبیه این نه این !
با ps3 که هر 1 ساعت یک باگ رد خور نداشت
دیگه باگهای کنسولی که همه میدونن
فک کنم خبرش رو خودم گذاشتم چند وقت پیش ، که دوستان خوششون نیومد:)ممکنه نسخه PS3 فقط باگهای بد داشته باشه . چون من با XBOX 360 بازی کردم .
چی نگم !؟:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or