ضعف کنسولها با حذف پک High Resolution Texture بازی Skyrim بیشتر نمایان شد !

.:N!MA:.

کاربر سایت
ضعف کنسولها با کنسل شدن پک High Resolution Texture بازی Skyrim بیشتر نمایان شد !

درود ...

Elder-Scrolls-5-Skyrim-Graphics.jpg

خبری بد برای گیمرهای Skyrim در کنسولهای X360 و PS3 ، زیرا که Bethesda تایید کرد که پک High Resolution Texture بازی Skyrim
برای این دو کنسول نخواهد آمد در حالی که این پک در حال حاضر برای PC بازارن موجود است ... Pete Hines دلیل حذف این پک را برای
این دو توضیح میدهد و میگوید گیمران PC به راحتی میتوانند با حداکثر توان سخت افزار خود از این پک استفاده کنند ، به عبارت دیگر اگر
آن برای X360 و PS3 منتشر شود ، بازیکنان ....

will face performance issue

حالا روشون نشده مستقیما بگن سخت افزار کشش نداره ... :d
Hines همچنین تایید کرد DLC بازی Skyrim در چند زمان مختلف در سال جاری منتشر خواهد شد و گیمران باید منتظر آپدیت های
بیشتری باشند ....

منبع

آخرین ویرایش:
اگه بخوايم تعداد باگ هاي كوچيك بازي رو بگيم كه از حساب خارجه بهتره درباره ي باگ هاي بزرگ تر حرف بزنيم;)

---------- نوشته در 10:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:13 PM ارسال شده بود ----------

اشتباه برداشت نکن
بازیهای ps3 رو حساب نکردی ؟
هر گیمر ps3 توی سال حداقل 10 تا بازی اورجینال میخره که اگر دونه ای 70 تومن هم بخره ( که نمیخره چون بازیهای اصلی پی اس تری بالای 100 هستند اوایل ) میشه 700000 تومن
یعنی یک پی اس تری گیمر علاوه بر پول حدود 500 تومنی کنسولش بیشتر از اون هر سال پول یک کامپیوتر خوب رو هم بابت بازی میده .
نه حساب نكردم چون شما گفتي خريد ps3 منم واستون توضيح دادم حالا بازي رو ديگه بايد بزاريد بر عهده ي خود اين دوستمون حتما نياز نيست ماهي 100 تومن بده هزار راه مختلف وجود داره عزيز دلم...
در ضمن از همه ي دوستان معذرت مي خوام اگه تاپيك رو منحرف كردم;)

باگ‌های کوچیک بازی مثلا رفتن تو زمین رو حل نکرده پچ جدید،فقط باگ‌هایی‌ که از کامل شدن ماموریت ‌ها جلوگیری میکردن رو درست کرده که دیگه حتا یک ماموریت هم نمونده که نشه تموم کرد.

این همه نزنین سرbethseda،بازی به این بزرگی‌ با این تعداد Bug شاهکار هست، در ضمن باگ هاش نسبت به new vegas مثل مورچه به فیل بود :دی

================================
در ضمن در مورد اینTex pack اصلا دوست نداره نمیده رو کنسول،بقیه استودیو‌ها رو پی‌ سی‌ تن تن بازی کنسل می‌کنن همه خوشحال بعدا این میگه یک Pack قرار نیست رو کنسول بیاد سازنده یکی‌ از بهترین بازی‌های تاریخ سرویس می‌شه از طرف دوستان. بازی به این عظمت بخواد گرافیک در اون حد بگیره رو کنسول خودتون رو هم با کنسول به دیار باقی‌ میبره.

این پچ چند ساعت پیش برای 360 اومد و برای PS3 هم تا ساعات آینده میاد و طبق گفته bethesda اکثر مشکلاتی که موجب می شد تا نشه بازی رو ادامه بدی رفع شده.لیست آپدیتهای فراوانی هم که اعمال شده رو میتونید از اینجا ببینید:
Game Updates - Bethesda Softworks Forums
لطفا در مورد موضوعی که اطلاع ندارید اظهار نظر نفرمایید.
شما لازم نيست به من بگي در مورد چي اطلاع دارم يا نه ،پچ هاي قبلي هم قرار بود مشكلات رو حل كنه كه نكرد skyrim درسته كه يه شاهكار هست ولي روي ps3 موتور اين شركت مشكل داره
من روي ps3 بازي كردم تا به حال با اين پچ هايي هم كه اومده مشكلش حل نشده بازي كه فريمش مياد روي ٥ ، اونوقت شما حاضري به بازي كردن ادامه بدي؟!

بالاخره وقتی بازی ای با این وسعت میسازن معلومه توش باگ هم بیشتر از یه بازی معمولی با محیط کوچکتر پیدا میشه.
مگه یادتون نیست سر Fallout 3 ? نسخه ی PS3 اش به قدری باگ داشت که نیم نمره از PC و 360 اش کمتر گرفت.من حدود 80 ساعت Fallout 3 بازی کردم که باگهاش رو تک تک دیدم.البته Fallout New Vegas هم دقیقا باگهایی مشابه 3 داشت منتها خیلی کمتر شده بود.Oblivion هم خیلی باگ داشت.
کلا باگ برای همچین بازی ای با این وسعت عنصری جدانشدنیه.ولی Bethesda برای Skyrim آپدیت داد و تا حد زیادی مشکلاتش رو برطرف کرد.
همین که بازی ای با این وسعت رو تونستن روی کنسول های 6 سال پیش بسازند و به بهترین نحو پیاده کنند نشان از قدرت Bethesda هست.

نه حساب نكردم چون شما گفتي خريد ps3 منم واستون توضيح دادم حالا بازي رو ديگه بايد بزاريد بر عهده ي خود اين دوستمون حتما نياز نيست ماهي 100 تومن بده هزار راه مختلف وجود داره عزيز دلم.
..
ps3 بدون بازی ؟ مگه بازیش 2000 تومنه که حساب نکردی ؟
راه های مختلف ؟ مثلا چی ؟
ما psn بازی میکنیم راهی نیست ! مگه اینکه قید بازی رو بزنی که نمیشه
خلاصه این بتسدا از همون اولش هم مشخص بود هدفش pc هست و برای سود بیشتر برای کنسولها هم میزنه بازی رو
الکی 55 تومن پول دست دوم بازی دادم گفتم گاتی شده و حتما چیز مالی هست ولی فریز و ماموریتهایی که انجام نمیشدن معلق موندن بین زمین و هوا و گیر کردن بین دو تا جسم و غیره
حرومشون اون پول

بالاخره وقتی بازی ای با این وسعت میسازن معلومه توش باگ هم بیشتر از یه بازی معمولی با محیط کوچکتر پیدا میشه.
مگه یادتون نیست سر Fallout 3 ? نسخه ی PS3 اش به قدری باگ داشت که نیم نمره از PC و 360 اش کمتر گرفت.من حدود 80 ساعت Fallout 3 بازی کردم که باگهاش رو تک تک دیدم.البته Fallout New Vegas هم دقیقا باگهایی مشابه 3 داشت منتها خیلی کمتر شده بود.Oblivion هم خیلی باگ داشت.
کلا باگ برای همچین بازی ای با این وسعت عنصری جدانشدنیه.ولی Bethesda برای Skyrim آپدیت داد و تا حد زیادی مشکلاتش رو برطرف کرد.
همین که بازی ای با این وسعت رو تونستن روی کنسول های 6 سال پیش بسازند و به بهترین نحو پیاده کنند نشان از قدرت Bethesda هست.
دقیقا. وسعت بازی خیلی خیلی زیاده و وجود این باگ ها کاملا طبیعیه. در ضمن ماهیت این بازی رو گرافیک مشخص نمیکنه، بلکه داستان و روند بازیش مهمه ( که شاهکاره) ، ضمن اینکه از نظر گرافیکیم توی سبک خودش و با توجه به عظمتش عالیه. tex pack هم میداد یا نمیداد همچنان TES یکی از عظیمترین بازی های تاریخ باقی میمونه.

تو هنوز بازی با گرافیک آنچارتد روی کامپیوترت ندیدی
PC من سعادت نداشته!
فکر کنم تو هم از اون دسته کسانی هستی که قدرت خرید ps3 رو نداره و بخاطر همین روی کامپیوترش رو گرفته تا خاک نخوره خراب شه
الان 5سال بیشتر از تاریخ لانچ کنسولتون میگذره.هر ننه قنبری داره.کسایی هم که ننشون قنبر نیست خب خیلی راحت میتونن مولتی ها رو روی 360 بزنن! (البته اگه پنکه شون اجازه بده این خفت رو تحمل کنن!)
ر گیمر ps3 توی سال حداقل 10 تا بازی اورجینال میخره که اگر دونه ای 70 تومن هم بخره
میشه 700000 تومن
شوخی میکنی دیگه! ماشالله بزنم به تخته بازارچه سایت که خوب رونق پیدا کرده.:)
مشکل PS فن اینه که فکر میکنه سونی یه کنسول اختصاصی فرستاده در خونشون!!

Last edited by a moderator:
تیتر خبر به شدت مشکل داره و در نگاه اول خواننده رو به اشتباه میندازه ؛ شما وقتی میگی حذف فلان چیز از بهمان ، ینی چی ؟ ینی اون بهمان فلان چیز رو داشته ، حالا داری ازش میگیریش ... اما در صورتی که همچینی چیزی نیست ؛ این پک رو اصلا کنسول ها نداشتن که حالا بخواد ازش گرفته شه ؛ سعی کنید [دست کم] تیتر هاتون رو دقیقا و کلمه به کلمه از روی منبع ترجمه کنید .

تیتر خبر به شدت مشکل داره و در نگاه اول خواننده رو به اشتباه میندازه ؛ شما وقتی میگی حذف فلان چیز از بهمان ، ینی چی ؟ ینی اون بهمان فلان چیز رو داشته ، حالا داری ازش میگیریش ... اما در صورتی که همچینی چیزی نیست ؛ این پک رو اصلا کنسول ها نداشتن که حالا بخواد ازش گرفته شه ؛ سعی کنید [دست کم] تیتر هاتون رو دقیقا و کلمه به کلمه از روی منبع ترجمه کنید .
کیوان این پک روش کار شده بود و وجود داشت و تست هم شده بوده و فقط توسط بتسدا منتشر نشده بود که دیدن با این سخت افزار به مشکل بر می خورن
و به نوعی از چرخه ی انتشار حذفش کردن ....
در ضمن تیتر اصلا لازم نیست کلمه به کلمه از روی منبع برداشت بشه و میتونه از محتوای متن گرفته بشه ...
البته حرف شما هم خوبه شاید مینوشتم کنسل شد بهتر بود ....
-----------------------------
حالا دیگه نمیخواست به شدت بخاطر همچین چیزی انتقاد کنی که .... اصلا مهم نیست .... میخواست بیاد حذف شد ... حالا بگو کنسل شد ....

نمیدونم کسی این رو پست زده یا نه ولی این خبر به طور کامل از پایه و اساس تکذیب میشه.:d

Skyrim patch 1.4 live for 360 now, expected later today for PS3 | VG247
Skyrim patch 1.4 live for 360 now, expected later today for PS3

As promised last night, Bethesda has released Skyrim update 1.4 on Xbox 360 with the PS3 version expected sometime today as well. The full list of changes can be found through the Bethblog, which has been running a constant update on additional fixes added to the patch.
اشتباه نکن حالا خوب که شما مثلا تگ خبرنگاری داری این اشتباهاتو میکنی .
این پچ یه چیز دیگست که شما میگی و ربطی به این خبر تایپک نداره .
خبر درباره ی پک هست نه پچ اینم متنش .
Skyrim: No High Resolution Texture Pack for PS3 and Xbox 360, DLC hinted

Bad news for Skyrim consoles gamer, as Bethesda has confirmed that Skyrim High Resolution Texture Pack will not come to PS3 and Xbox 360. This High Resolution Texture Pack is already out on PC.

Bethesda's Pete Hines explains the reason behind omission of High Resolution Texture Pack for PS3 and Xbox 360. He said, Skyrim PC gamers can easily max out their hardware with High Resolution Texture Pack. In simple terms, if the pack is release for PS3 and Xbox 360, players will face performance issue.

In other news Hines confirmed that DLC for Skyrim will launch at somepoint this year, and players should stay tuned for more updates on it.

Are you happy with the decision of Bethesda not to release High Resolution Texture for consoles?, let us know in the comment section below
خبر واسه امروزه و درباره یک پک تکسچر هست که واسه کامیپوتر اومده و درسته و تکذیبی نداره
http://www.gamepur.com/news/7019-sk...texture-pack-ps3-and-xbox-360-dlc-hinted.html

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or