ضعف کنسولها با حذف پک High Resolution Texture بازی Skyrim بیشتر نمایان شد !

.:N!MA:.

کاربر سایت
ضعف کنسولها با کنسل شدن پک High Resolution Texture بازی Skyrim بیشتر نمایان شد !

درود ...

Elder-Scrolls-5-Skyrim-Graphics.jpg

خبری بد برای گیمرهای Skyrim در کنسولهای X360 و PS3 ، زیرا که Bethesda تایید کرد که پک High Resolution Texture بازی Skyrim
برای این دو کنسول نخواهد آمد در حالی که این پک در حال حاضر برای PC بازارن موجود است ... Pete Hines دلیل حذف این پک را برای
این دو توضیح میدهد و میگوید گیمران PC به راحتی میتوانند با حداکثر توان سخت افزار خود از این پک استفاده کنند ، به عبارت دیگر اگر
آن برای X360 و PS3 منتشر شود ، بازیکنان ....

will face performance issue

حالا روشون نشده مستقیما بگن سخت افزار کشش نداره ... :d
Hines همچنین تایید کرد DLC بازی Skyrim در چند زمان مختلف در سال جاری منتشر خواهد شد و گیمران باید منتظر آپدیت های
بیشتری باشند ....

منبع

آخرین ویرایش:
با توجه به قدرت ps3 مطمعنا این پک رو براش بزنن
من مطمعنم مایکروسافت نگذاشته این کارو کنن تا آبرو ریزی نشه

---------- نوشته در 09:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:59 PM ارسال شده بود ----------

و طبق گفته bethesda اکثر مشکلاتی که موجب می شد تا نشه بازی رو ادامه بدی رفع شده.لیست آپدیتهای فراوانی هم که اعمال شده رو میتونید از اینجا ببینید:
Game Updates - Bethesda Softworks Forums
لطفا در مورد موضوعی که اطلاع ندارید اظهار نظر نفرمایید.
درسته این پچ باگها رو رفع کرده منم به عینه دیدم فقط کاشکی این پچ تکسچرها کنسل نمیشد .

نمي خوام توهين كنم ولي موندم اين جناب نيما خان چرا انقدر از اين خبر خوش حال هستن؟؟؟نمي خوام بازي رو زير سوال ببرم Skyrim واقعا شاهكاره ولي اگه تو هر نظر فوق العاده باشه از لحاظ گرافيكي كه جلوي عناوين بزرگ مثل يه باگ متحرك بود پس لطفا الكي كنسولارو زير سوال نبريد...

بــــــــله.کنسولها کشش دارن منتها سازنده ها کشش ندارن !!! :) اینجا فرومه و باب دل چهارتا فن بوی خبر گذاشته نمیشه ، واقعیت ها گفته میشه بی چون و چرا ! به مزاج هر کی هم خوش نمیاد مجبور نیست بیاد اینجا پست بده،بره به سلامت !...

بازی رو می خواستن مثه عناوین اسکریپت شده خطی پولیش کنن تا باگ نداشته باشه اول این که هزینه ساختش وحشتناک می شد دوم این که وقت زیادی رو می طلبید . کسی هم که به PC خوب دسترسی داشته و اومده این بازی رو کنسول بره تقصیر خودشه :دی آدم بازی RPG غربی رو PC ول کنه بره رو کنسول بزنتش ؟ :دی

نمي خوام توهين كنم ولي موندم اين جناب نيما خان چرا انقدر از اين خبر خوش حال هستن؟؟؟نمي خوام بازي رو زير سوال ببرم Skyrim واقعا شاهكاره ولي اگه تو هر نظر فوق العاده باشه از لحاظ گرافيكي كه جلوي عناوين بزرگ مثل يه باگ متحرك بود پس لطفا الكي كنسولارو زير سوال نبريد...
دوست گرامی وسرور بنده ....
من خودم طرفدار پروپاقرص X360 و کلا کنسول هستم و معتقدم بازی با کنسول یک چیز دیگست حتی با گرافیک کمتر ....
خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است ..... گفتم الان بوقچی و شیپورچی میریزن سرم ...:d من خنده ی تلخی زدم ...هر چند حقیقت هست دیگه ... باید قبول کرد 6 سال گذشته !
شما سرور بنده هستيد آقا نيما منم قصد توهين نداشتم ببخشيد اگه اشتباه برداشت كردم
این حرفا رو نزن :d این ادب شما رو میرسونه ;)
درسته 6 سال گذشته ولي هنوزم عناويني بر روي كنسول ها هستن كه فك ادمو مي چسبونن به زمين
با توجه به قدمتشون واقعا هنوز عالی هستن

آخرین ویرایش:
بــــــــله.کنسولها کشش دارن منتها سازنده ها کشش ندارن !!! :) اینجا فرومه و باب دل چهارتا فن بوی خبر گذاشته نمیشه ، واقعیت ها گفته میشه بی چون و چرا ! به مزاج هر کی هم خوش نمیاد مجبور نیست بیاد اینجا پست بده،بره به سلامت !...
عزيز دلم اگه منظور شما با بندس كه خوبه بدونيد بنده نه فن pc هستم نه كنسول پول فروش هيچكدومشونم نمي خواد تو جيب من بره من فقط نظرمو گفتم;)
دوست گرامی وسرور بنده ....
من خودم طرفدار پروپاقرص X360 و کلا کنسول هستم و معتقدم بازی با کنسول یک چیز دیگست حتی با گرافیک کمتر ....
خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است ..... گفتم الان بوقچی و شیپورچی میریزن سرم ...:d من خنده ی تلخی زدم ...هر چند حقیقت هست دیگه ... باید قبول کرد 6 سال گذشته !
شما سرور بنده هستيد آقا نيما منم قصد توهين نداشتم ببخشيد اگه اشتباه برداشت كردم:">
درسته 6 سال گذشته ولي هنوزم عناويني بر روي كنسول ها هستن كه فك ادمو مي چسبونن به زمين;):d

عزيز دلم اگه منظور شما با بندس كه خوبه بدونيد بنده نه فن pc هستم نه كنسول پول فروش هيچكدومشونم نمي خواد تو جيب من بره من فقط نظرمو گفتم
طرفم شما نبودی دوست عزیز.کلی گفتم خودشون میفهمن! ولی مثل اینکه تو جیب بعضی ها میره.;)

طرفم شما نبودی دوست عزیز.کلی گفتم خودشون میفهمن! ولی مثل اینکه تو جیب بعضی ها میره.;)
باشه تو درست میگی !
تو هنوز بازی با گرافیک آنچارتد روی کامپیوترت ندیدی
بعدش حرفت مثلا با من بود ؟
فکر کنم تو هم از اون دسته کسانی هستی که قدرت خرید ps3 رو نداره و بخاطر همین روی کامپیوترش رو گرفته تا خاک نخوره خراب شه
سازنده ی بازی همون نسخه ی پی سی رو میساخت بهتر بود تا اینکه بازی BUGSkyrim تحویل کنسول بده
اینم بخاطر پول کرد

ديگه اينكه تو جيب كي ميره و اينا رو من نميدونم ولي بازم ببخشيد اگه برداشت اشتباه كردم;)
فکر کنم تو هم از اون دسته کسانی هستی که قدرت خرید ps3 رو نداره و بخاطر همین روی کامپیوترش رو گرفته تا خاک نخوره خراب شه
عزيزم ديگه خريد ps3 هم قدرت مي خواد؟نزن اين حرفو وقتي اين دوستمون پول ميده يه pc خفن جمع ميكنه مطمئن باش ميتونه يدونه كنسولم بخره;)

انصافا بعضی باگهاش رو مخ بود اصن:biggrin1: هر موقع Dragon براتون رو هوا دنده عقب زد سلامتون میکنم:biggrin1:
برای شونصدمین بار میگم:
سری بازی های TES همیشه دارای یه سری باگ بودن که فقط مختض این سری بود.
که Skyrim با عظمتی که داشت،باگ هاش اصلا دیده نمیشدن.که اون باگ ها هم برای طرفداران قدیمی این سری یه چیز کاملا عادیه

ignored mr happy .
از شما pc فن هر چه نرسد نکوست !
عزيزم ديگه خريد ps3 هم قدرت مي خواد؟نزن اين حرفو وقتي اين دوستمون پول ميده يه pc خفن جمع ميكنه مطمئن باش ميتونه يدونه كنسولم بخره
اشتباه برداشت نکن
بازیهای ps3 رو حساب نکردی ؟
هر گیمر ps3 توی سال حداقل 10 تا بازی اورجینال میخره که اگر دونه ای 70 تومن هم بخره ( که نمیخره چون بازیهای اصلی پی اس تری بالای 100 هستند اوایل ) میشه 700000 تومن
یعنی یک پی اس تری گیمر علاوه بر پول حدود 500 تومنی کنسولش بیشتر از اون هر سال پول یک کامپیوتر خوب رو هم بابت بازی میده .
اگه بخوايم تعداد باگ هاي كوچيك بازي رو بگيم كه از حساب خارجه بهتره درباره ي باگ هاي بزرگ تر حرف بزنيم
بجاش میتونی بگی :
بازی باگها ی کوچیک یا بازی کوچیک باگها
نسخه پی اس تری که کلا افتضاح بود کلا بازی انجام ماموریت با باگ بود

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or